mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: lane31 A težimo preveč z tem hujšanjem kajne desteke Kar preskočite to temo meni je prav fino, da se mal spodbujamo.... Ja, meni je tudi fajn, ker drugače se 100% ne bi tako držala. Mi je nerodno, ko si morem minus dat. Sem bila zdaj še na orbitreku 40min. Suzanamai, hvala za pohvale naši odštekani družini. Ja, David pa res cele dneve sanja kako bo on pozimi začel bordat. Jaz pa malo žalostna, ker bi ga raje smučat naučila, ker pač smučat znam kot A reprezentantke...no ja, hitra pa le nisem tako kot one, ampak tehnično pa se lahko kosamo. No, pa valda bo šel na board, če bo hotel. Tudi jaz sem skejtala...sicer naskrivaj, ker če sem se poškodovala je bil in nisem mogla na kake treninge... Aja, a mislite da je emšo kriv za stopala? Ma dajte no, če pa bom komaj rosnih 30. Sem prišla zadnjič v lekarno, pa tista tamlada nekaj ni vedela, in je šla po eno drugo, starejšo. Pa pride gospa in gleda zdravilo in reče:"Gospa....(vmes pogleda proti meni)..oziroma gospodična, to imate za *to in to*?"