mehurčica
|
Dobro jutro! Najprej seznam, ker ga že dolgo nisem prilimala: Mehurčica:1.-1kg 2.+++-- Lane31:1.-2,5kg 2.+-+- Noa1:1.+1kg 2.--+++ Valči:1.-1kg 2.+-+ Kinnie:1.-0kg 2.++++ 2ursae:1.-1kg 2.+-- Drobižek:1.-0kg 2.+--- Vanili:1.-1kg 2.+-- Orka**:2.+ Janja:2.000-- Micla:2. Bi bilo res lažje, če samo v ponedeljek poročamo, koliko imamo minusa. Jaz imam sicer že 2kg manj, kot pri zanositvi, ampak sem se pred zanositvijo zredila. Sem pa ponavadi pri teh kilah normalno nosila svoja oblačila, sedaj mi pa še razširjeni boki in kolki in mišelinke na trebuhu to preprečujejo. Komaj čakam, da se tega znebim. Delam na orbitreku s polno paro in bo verjetno v roku kakega meseca že dosti boljše. Samo voljo morem obdržat. No, danes sem že jedla palačinke z marmelado in Nutelo za zajtrk. Bom pa kosilo bolj nizkokalorično pojedla in za večerjo samo kako jajčko spet. Pa orbitrek, itak. Herbalife: samo tega ne kupovat! Totalni napizd. Se da dosti ceneje dobit kake proteine z bolj kvalitetno sestavo, če je pač treba hujšat s pomočjo le teh. Jaz imam polno tega doma, ker ima pač moj za fitness, ampak raje pojem kako drugo hrano, ki vsebuje več beljakovin in malo OH. Joj, kake lušte mi delate s temi bazeni...Jaz bi se tak šla nekam kopat. Čeprav ne vem kako bi zgledalo z Eni. Ko je bil David še brez strahu pred vodo, bi ga morali kakšni 4 pazit, ker se je zalaufal in kar skočil. Si predstavljate mene in mojega, kako laufama za njim in se mečema za njim v vodo ali še boljše pred njim? Uf... Fruhtzwerge: David je bruhal po njih, tako da jih verjetno sploh ne bom kupovala. Pa je drugače vso hrano normalno prenašal. So se mi čisto zamerli. Danes sem naredila Eni navadni jogurt z domačimi goznimi jagodami. Pa se je pačila, kot da ji dajem limono. Sem dala malo sladkorja zraven in je bilo isto. Tako da sem ji potem kar dala sadni jogurt z breskvo in je zmazala vseh 145g. Johurt z jagodami sem pa jaz zmazala. Zdaj me pa že priganjajo...