mehurčica
|
Vsem bolančkom + kinnie: Kinnie, super za hujšanje! Jaz se tudi danes lepo držim, ker sem se zdaj že dva dni zaporedoma prekršila. Janja, vidim da si se mi pridružila na orbitreku. Jaz sem danes že 4.dan zaporedoma delala. 45min spet. Delam 30min naprej, potem pa še 15min nazaj. Potem pa naredim še vsak drug dan TNZ. Pa jabolko sem pojedla še prej, ampak sem še kar lačna. Pa bom šla raje spat, da me kaj ne premami. Mama06, tebe pa že odtisi in slina na parketu moti? Joj, boljše da te ne vabim na kavo, ker ne boš dolgo zdržala. Žan, ti pa kar pridno začni nagajati mamici. Tam proti straniščni krtački je fajn potka. Skuštrana, jaz sem čisto fascinirana, če vidim kakega otroka, ki sedi in se igra. Imam že drugega paglavca, ki nima mira. Ej, ma po isti poti gre, kot David, edino da ga še celo šiba v vsem za vsaj en mesec. Maja zarja, pridi kaj na srečanje. Srečanje MB, naju pa ne bo to sredo, ker imava dermatologinjo, potem imam pa še sestanek v vrtcu za Eni. Verjetno sem kaj pozabila, ampak grem spat, ker sem kar malce utrujena.