muki1
|
Jutro. Sovražim ta dež smotan, res mi gre na jetra in še kam. Pišuka, no. Kako ste kaj? Pri nas se vseskozi nekaj dogaja. V petek sem imela dopust, sem morala na inšpektorat zagovarjat, zakaj Ive nisem šla cepit OMR . Pa obiske smo imeli, prijateljica je bila in njen trimesečni sinko. Uh, sem se nacrkljala, ampak sem si oddahnila, ko sem ga vrnila k mamici. Še enega si pa zdaj res ne predstavljam. Neža je bila tako vsiljivo tečna. Mu je skoz neke igračke tiščala in ni si dala dopovedat, da ta dojenček še sploh ne zna prijeti igrače. Ful je bila neka materinska . Ampak, ko je fantek zaspal pa si seveda spet ni dala dopovedat, da zdaj on spi, da se ne sme dret....Iva ga je pa namahala po nogah z nekim medvedkom. Torej smo res mi štirje čisto zaključena družba, ki se sploh ne znajde z dojenčkom. V soboto je bil spet en piknik, je naš mali prijateljček Lovro praznoval rojstni dan. Otroci so ga žurali, mi smo pa jedli in jedli in jedli. Zvečer pa težko pričakovan babji večer. Seveda je bil v načrtu ogled filma Sex v mestu, ampak ker nismo vnaprej rezervirale kart tudi na vrsto nismo prišle. Ma, nas ni preveč prizadelo, saj smo s tem pridobile dve dodatni uri za srkanje koktejlov . Včeraj pa smo se predevali in šli malo pogledat v gozd, kjer smo našli nekaj lisičk, ter se najedli borovnic, za katere sem bila prepričana, da dozorijo šele nekje v avgustu Na koncu pa nas je zalotil dež, ki je prešel v pravo pravcato ploho, tak da smo mokri do kosti prišli domov. Je pa bilo to krasno doživetje za Nežo.