Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
).Zanima me katero hrano lahko jem oz. ne smem, da mojo pupiko (3 tedne) ne bi šraufalo in napenjalo. Do zdaj sem pazila pri ful stvareh; mleko in mlečni izdelki, sadje, čokolada, E-ji, kruh, skratka nisem jedla nič kar bi moji bebi lahko škodovalo. Včeraj pa sem prebrala en članek, da bi v bistvu lahko jedla vse, vendar po malo in v mejah normale. Ne vem več kaj naj jem, zdi se mi da do zdaj hrana ni bistveno spremenila počutja moje bebe, saj sem začela malo uvajat mleko, malo čokolade, E-ji pa so še vedno izločeni.Bojim se, da ne bo dobila dovolj snovi skoz moje mleko, če se bom vsemu odpovedala, tak da sem že čisto zmedena; eni pravijo tak drugi tak, help!!??