Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

začel brcat, bo pa sam pokazal kdaj so mu tvoja oblačila neudobna - naša me je pred kakim mesecem začela vztrajno brcat, če sem bila v kavbojkah, ker jo je očitno malo tiščalo že vse skupaj...
) ampak se mi v bistvu sploh ne pozna zelo. Le tudi tistih prvih nosečniških kavbojk ne morem več dat gor ker me v riti tiščijo (ups!?).
Mislim, da ga bom kar pogrešala, ko ga ne bo več... Sem pa vedno imela slabo vest, če sem nosila kaj kar me je okoli trebuha ful stiskalo, sploh se je pa otroček kobacal noter kot bi mi govoril da mu je zoprno... Pa sem kar na trenirke prešaltala... za modo bo čas kasneje (ko gre vseh teh 20 kil dol!!!)
), pa sem si v C&A-ju na rudniku kupila ful lepe nosečniške hlače velikosti 46 pa so mi še čisto prevelike okrog trebuha in ohlapne okrog bokov in tazadnje. Zanje sem pa dala okrog 20€. Aja, pa so imeli tudi večje ...