Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, potem pa ni bil več hec.Sem čisto presenečena, ker ta
ni bil v planu. Doma imam 6 mesecov staro punčko in si sploh ne predstavljam, kako bo ko bo čez 8 mesecev prijokal še en dojenček. Kako ste ve zmogle? 
. Vsaka nosečnost, načrtovana ali pa ne, nas zadene kot strela z jasnega. Lahko si še ne vem kako pripravljen, te v tistem trenutku, ko zagledaš
). Ko sem enkrat spraševala mamo, kako je zmogla, mije odgovorila, da sploh ni bilo problemov. Zakompliciralo se je samo enkrat, ko je starejši zlomil nogo, jaz še nisem shodila, mali je bil pa še dojenček. Trije, ki ne hodijo so bila pa mal problem. Ampak se je vse uredilo. Mi trije pa smo še sedaj najboljši prijatelji in v najstniških letih si je moja mama kar odahnilo, ko smo bili vsi v isti družbi in "pazili" drug na drugega. Sploh pa kako zmorejo tiste z dvojčki ali trojčiki?!