Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
naučit zaspat samo v posteljici. Dokler se ni znala sama dvignit mi je še kar uspevalo. Sedaj je pa konec. Poskušam po metodi knjige Spi, dete spi. Ko jo po večernem "obredu" poskušam uležat v posteljico, je pokonci še predno se jaz dvignem iznad posteljice. Se prime za ograjico in joka, joka, joka. Takoj, ko jo dvignem, se umiri in zaspi. Je že čisto v "komi", vendar takoj, ko jo iz naročja položim v posteljico, se zbudi, dvigne in joka. Po moje bi jokala tudi celo uro...ji pojem, se pogovarjam...nič...zaleže le, če jo dvignem. Ko mi končno trdno zaspi v naročju, jo lahko položim. Vendar bi jo rada dala v posteljico še budno. Kako se naj ravnam po tej metodi, če pa jo sploh ne morem uležat?

Ampak pri nas ni tega problema da bi jokal,enostavno se igra in čeblja,vklopim mu zvezdico,potem pa čez nekaj časa sam zaspi.Včasih traja tudi pol ure,čist odvisno,ampak jst ga postim ker vem da bo zaspal,je pa res da ne joka.Joka pa čez dan,takrat ga pa uspavam s flaško čaja ker noče dude,včasih se kar namučimo.
So prav prefrigani naši mulčki.
). zaenkrat je še tako, + itak vedno sčasoma prilagajam sistem glede na to kje smo v "spalnem razvoju"