Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ampak bi radi počakali do konca poletja, ko je na vidiku kar nekaj dogodkov "vesele" narave, saj veste kaj mislim. In ker sem seveda prebrala menda že skoraj vse kar je napisanega o
in vsem kar spada zraven, sem se odločila, da ovuacijski testi vsekakor, pa termometer... in Tako sem 26.4. vzela zadnjo kontracepcijsko tabletko, se odpravila v lekarno po Elevit in se začela "preveč intenzivno" ukvarjati s projektom "imeli bi dojenčka". Da ne govorim da sem popolni zihraš glede vsega in seveda ne maram stvari prepuščati naključjem. Kaj me muči? ... To da sem junija pridno računala dneve kdaj naj bi bila ovulacija in ko sem pričela s testi 10.6. je bila tista druga črtica sicer prikazana, vendar je bila svetlejša kot kontrolna. Torej ne ni še dan D. Naslednji dan pa je bila še bolj bleda in potem je izginila. In ker je moškim menda treba vse narisati je moja boljša polovica tistega 10. mislim, da potem pa itak lahko seveda ni bilo potrebe končati ko je pa ravno najboljše. Ko sem potem malo razmišljala, je najbrž možno, da je ovulcija bila ravno mimo ali pa takrat saj test vrh LH pokaže 24-36 ur prej. Dobro potem malo odmislimo zadeve in ker so bile že tisti in pa naslednji 22.6. vikend zabave takšne in drugačne, pa sindikalni izlet...smo seveda nekaj spili. Nisem pretiravala ampak o NIČ ne morem govorit. In danes jo nestrpno čakam ta
seveda, ker me skrbi ko hudič da ne bi blo kaj narobe predvsem zaradi tega vikedna (dvakrat borovničke in 1,5 velikega piva), da si lažje predstavljate. Nimam pa nobenih znakov nosečnosti in test sem delala včaraj, ampak ne z jutranjim urinim.(2dni pred men) pa je bil negativen.
bom naslednjič bolj pazila. (ampak ko še ni nič rečeno in ne veš ali kaj je pa da čisto nič ne bi smel je pa spet butasto, a ne)

AMpak res, a poseksala sta se potem tudi, ko si izmerila vse temperature, preverila sluzi, itd.....
na testu se to seveda ni več ponovilo. A ko mi je zapasalo, mogoče enkrat na mesec. pa sem si privoščla dva deci pira! Nč ni narobe, popolnoma nč!
za bedarije.
Vedno takrat, ko najmanj planiraš.
. To je pa res patetično.
Mogoče res sem res malo preveč začinjeno opisala, prav zato, ker se tudi meni zdi da preveč kompliciram. Pač ti vsak (od strokovnajkov) pove po svoje, eni da NIČ, ker so ravno prvi tedni lahko kritični, drugi da tako hitro ni panike... In tiste, ki vam to pomeni kompliciranje, si lahko preberete marsikaj o tem. Do 6 tedna poteka zalo intenziven razvoj zarodka in ni res, da ni pomembno kaj bodoča mamica počne.
, kar pa še ne pomeni, da vmes ne