Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Dodatna vprašanja o tortiljah:) 24.6.2008 10:22:13
Splet.Ka
Dober dan.
Sem si prebrala že mnogo nasvetov, ki ste jih navedle o tortiljah.
Odločila sem se, da bom kupila pšenične. V nadev bom dala piščanca, papriko, koruzo, paradižnikovo omako, začimbe.
Moja vprašanja:
1. Kaj naj naredim s sirovo omako? Jo na koncu, ko bom tortilje "filala", dam čez to omako (namesto kisle smetane), preden jih zavijem? Ali se sirova omaka (kupljena) kuha zraven osnovne omake?
2. Ali pekač, preden vanj zložim zavite tortilje, s čim premažem?
3. Kaj naj dam na zavite tortiljer, preden jih dam v pečico? Paradižnikovo omako in nariban sir? Sirovo omako?
RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:) 24.6.2008 10:41:23
Anonimen
Sirovo omako jaz zmešam na koncu k je omaka že narejena z omako. Tortilje položim v pekač na pekipapir. Povrhu jih namažem z kislo smetano, ali pa z paradižnikovo mezgo in čez nariban sir, ali pa samo nariban sir, lahko pa tudi nič. Tortilje pustim v pečici toliko časa da robovi lepo zarumenijo, koliko min je to pa iz glave ne vem, jaz jih kar opazujem.
RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:) 24.6.2008 10:47:27
majcci
Jaz tudi na podoben način delam tortilje. Ko jih "nafilam" na koncu dodam sirovo omako ali salso, ter nato zvijem. Na vrh dam nariban sir. Na pekač dodam malo olja ali pa peki papir. Pečem dokler tortilje niso zlatorumene in sir stopljen.
RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:) 25.6.2008 18:50:36
Kaliope
midva ne uporabljava sirove omake, ampak samo naribama sir, po vrhu jih premaževa s kislo smetano, v pekač ne dava ničesar, pečeva jih samo nekaj minutk - da se pregrejejo in se sir stopi