|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija?
4.7.2008 15:05:33   
katicka
mene pa zanima kaj menite če sem dobila menstruacijo. prvi teden po porodu sem imela še rdeči izcedek, potem pa dva tedna rjav in skoraj nič ga ni bilo. zdaj četrti teden pa sem začela spet močno krvavet tako kot pri menstruaciji ampak nimama pa nobenih krčev. pregled imam konec meseca, zdaj pa ima ginekolog dopust in ne morem it vprašat. kaj ve menite sem dobila menstruacijo al še je vedno čišča.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija?
4.7.2008 16:15:02   
Naja30
Baje, da če prehitro po čišči začneš spet močno krvavet, to ni dobro. Jaz bi na tvojem mestu šla nazaj v P, tako so mi tudi naročili po obeh porodih, če bi bilo kaj takega.

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menstruacija?
4.7.2008 16:40:37   
Vrtnica79
Jaz sem po čišči tudi začela spet krvavet, to je bilo 1. mesec po porodu. Trajalo je 5 dni in sem sklepala da imam menstruacijo. Potem pa spet 5. mesecev nič. 6. mesec pa spet krvavitev- menstruacija.



_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: menstruacija?
5.7.2008 10:28:09   
amaya
definitivno ni menstruacija. Pojdi k dežurnemu!

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?