Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ve da si se postrigla
, ker se še ful spomnim kak je blo meni, pa kak sem komaj čakala da jo vidim, pa ugibala komu bo bolj podobna, pa kak so mi ble vse cote sladke, pa kak sem prazen vozek gor pa dol po garaži furala, pa......
, ampak pravo malo gospodično
. Danes sem se potikala po tistem koncu in zavila še v vašo uličko z namenom da si ogledam vaš domek.
neka viroza bojda, jih je več zbolelo...visoka vročina kr naenkrat, pa nos zabasan in kašelj....iz lufta dobesedno
pa k mojmu dedcu ne morm dopovedat nej zapira kopalnco, zmeri pusti odprto, tamala se pa k duh splazi not in pol bedarije počne...zanč mi je očala v wc vrgla
to je to okvirno....
Jaz ga uporabljam pač za slikce, ki jih zaklenem samo za prijatelje in to je približno to
, tko da sem rajš vstala, kt pa da bi začela pizdit kr zraven njijiu. Sej morm itak mal pospravt, k pridejo eni prjatli na torto.