Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:42:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo samo da dogaja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:45:29
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:47:37
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:51:51
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
noc. dobro likaj.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:55:50
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 21:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko zanimiv vzorec. mogoce bova prestavljeni na ustvarjanje ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:03:56
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko zanimiv vzorec. mogoce bova prestavljeni na ustvarjanje ? jest sm pa preveč naklofala spodaj pa mi je rr zablokiral
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko zanimiv vzorec. mogoce bova prestavljeni na ustvarjanje ? jest sm pa preveč naklofala spodaj pa mi je rr zablokiral kako ti je pa to uspelo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:06:28
|
|
|
|
Šarki
|
tkole
< Sporočilo je popravil tanchi -- 8.7.2008 22:07:05 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:06:51
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko zanimiv vzorec. mogoce bova prestavljeni na ustvarjanje ? jest sm pa preveč naklofala spodaj pa mi je rr zablokiral kako ti je pa to uspelo? Dobre ste vas komi sprot berem, ha ha
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:08:40
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko zanimiv vzorec. mogoce bova prestavljeni na ustvarjanje ? jest sm pa preveč naklofala spodaj pa mi je rr zablokiral kako ti je pa to uspelo? Dobre ste vas komi sprot berem, ha ha zdej veš od kje se prenaša bolezen na druge teme
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:11:49
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko zanimiv vzorec. mogoce bova prestavljeni na ustvarjanje ? jest sm pa preveč naklofala spodaj pa mi je rr zablokiral kako ti je pa to uspelo? Dobre ste vas komi sprot berem, ha ha zdej veš od kje se prenaša bolezen na druge teme Vem, vem bom mal pomagala hop cup hop cup
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:14:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tkole pismo kolk prenesejo te strani bl pišeš več stlačiš na eno stran
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej majo moderatorji tok dela s tisto temo, da ne porajtajo kašne oslarije se tle dogajajo pikc itak ve da mi ni pomoci hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik hik mene bo pa še spoznala... a bicikliras? ne, grem pa zdaj mojega valat... se že pritožuje... samo ne povedat da si forum nategovala. da ne bo cukasto gledal hikhik oblubim, da ne bom... mam prihranjene posebne prijeme zanj... nočko. ti kr pejt likat mi2 bova pa še naprej nategvale nočko zanimiv vzorec. mogoce bova prestavljeni na ustvarjanje ? jest sm pa preveč naklofala spodaj pa mi je rr zablokiral kako ti je pa to uspelo? Dobre ste vas komi sprot berem, ha ha zdej veš od kje se prenaša bolezen na druge teme Vem, vem bom mal pomagala hop cup hop cup ja hvala. ti sploh ne ves, kako gredo strani pocasi, ko bi jih hotel nastancat mal vec. trdo delo je tole.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:15:39
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tkole pismo kolk prenesejo te strani bl pišeš več stlačiš na eno stran ne vem če nam bo ratal dons do 500 pridt
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tkole pismo kolk prenesejo te strani bl pišeš več stlačiš na eno stran ampak res. kje je Pikc,. da ji malo pojamramo ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tkole pismo kolk prenesejo te strani bl pišeš več stlačiš na eno stran ne vem če nam bo ratal dons do 500 pridt no ajde gremooooooooooooo oo o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o ampak a si predstavljate, kako delajo delavke v Muri...pa se kje? tkole stancajo. zalostno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:18:17
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tkole pismo kolk prenesejo te strani bl pišeš več stlačiš na eno stran ne vem če nam bo ratal dons do 500 pridt dejmo kakšen oglas mogoče pa dobimo sponzorja vredno je probat, sej je strel tud dobu za plavanje po reki navzdol
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:19:22
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tkole pismo kolk prenesejo te strani bl pišeš več stlačiš na eno stran ne vem če nam bo ratal dons do 500 pridt težka bo do 500 pridet dons 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 500 o my good
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tkole pismo kolk prenesejo te strani bl pišeš več stlačiš na eno stran ne vem če nam bo ratal dons do 500 pridt dejmo kakšen oglas mogoče pa dobimo sponzorja vredno je probat, sej je strel tud dobu za plavanje po reki navzdol nisem vec prepricana, da ima dolzina kaj veze... Pikec, kje si?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:23:29
|
|
|
|
alička
|
Ne vem če ne gre za število postov na strani
|
|
|
ImepetruskaKatarina, Klementina ali Kristina?Katarina (
65%)

Klementina (
14%)

Kristina (
21%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!