|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:43:50
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju ti samo navijaj Ti kar piši, ploskaj, jokaj... ker češ
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čist sm razočarana, pa tok sm se matrala cisto malo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas ....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa niti podvodnega interneta
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:45:56
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa To je pa zato, ker ni hotla tvojega zelenega vzet!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:11
|
|
|
|
Šarki
|
a
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa niti podvodnega interneta se en za rezervo, k te dolgo ne bo :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:23
|
|
|
|
Šarki
|
b
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:34
|
|
|
|
Šarki
|
c
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:46
|
|
|
|
Šarki
|
č
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:59
|
|
|
|
Šarki
|
d
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:46:59
|
|
|
|
alička
|
d
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi c kje si pa a izgubila ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:17
|
|
|
|
Šarki
|
e
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju ti samo navijaj Ti kar piši, ploskaj, jokaj... ker češ a si ze uvenela, vrtnica ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:22
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa ........... in rokavčkov.................
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:23
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi c kje si pa a izgubila ? malo višje
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:30
|
|
|
|
Šarki
|
f
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:44
|
|
|
|
Šarki
|
g
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa To je pa zato, ker ni hotla tvojega zelenega vzet! evo in se ne javlja vec . matr.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:47:56
|
|
|
|
Šarki
|
h
|
|
Kontracepcijaпеперутка16Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?Da, vsaj tri mesece prej. (
83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (
0%)

Ne. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!