Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Škoda da nisem prej videla da bo Naty-Taja v Laškem, ampak zdaj smo že doma ker je bil tamali koma zaspan! Tko da sva ga spravila spat, potem je pa moj ostal za varuško doma, mene je pa poslal po večerjo. In sem mu na prekmurskem štantu kupila pečenega piščanca (celega!) in langaš. Sploh nisem vedela kaj je langaš, ampak se je tko fajn slišalo, da sem ga kar naročila. No, in kej je langaš? To je en kos testa (tako kot za kruh), ocvrtega v olju in potresenega z veliiiiko sesekljanega česna. V glavnem, požrla sva celega piščanca in en langaš, tko da sva zdej sita ko
, smrdiva pa tudi ko potujoče česnove glave
.
. Aja, jutr je Kreslin , v petek pa Magnifico. Tko da ste vabljene v Laško. Otroke pustite doma 
, tako nekako je smrček pisala, čez nekaj ur je pa že držala svojega
.
. Moj K je ful priden. Ima kao nek dopust - to pomeni, da pride domov ob 12, poje in gre stene brusit. Vidiva se šele v postelji, se pa takrat bolj intenzivno gledava