|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:56:24
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II bejž na travnik, preden odcvetejo.. a misliš, da delajo to s čebelami? Vedno so vsaj trije vpleteni... Pravi bordel . A rabim lupo al se vidi s prostim ocesom? Če preblizu gledaš lahk še kaj občutiš . Kak pik pa tko... sej veš kako gre una... Danes me je pičla ena stvar, pičla tko k pič komar
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:56:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR bejž na travnik, preden odcvetejo.. a misliš, da delajo to s čebelami? Vedno so vsaj trije vpleteni... uuu, manage trois? Bordel po domace... swing club
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:56:56
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II bejž na travnik, preden odcvetejo.. a misliš, da delajo to s čebelami? Vedno so vsaj trije vpleteni... Pravi bordel . A rabim lupo al se vidi s prostim ocesom? Če preblizu gledaš lahk še kaj občutiš . Kak pik pa tko... sej veš kako gre una... Danes me je pičla ena stvar, pičla tko k pič komar Nehaj... ko bom šla spet mojga valat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:58:15
|
|
|
|
Pikec
|
Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Danes me je pičla ena stvar, pičla tko k pič komar Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj te je pičl??????????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:59:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam teleskop... alička je v temi z lupo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Če preblizu gledaš lahk še kaj občutiš . Kak pik pa tko... Se dobi kaj bolniske na to ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:59:40
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam samo baterijo!
< Sporočilo je popravil alička -- 10.7.2008 22:00:03 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Ejjjjjjjjj.....ves KAKSNA ideja . Ves kako disijo zdajle pokoseni travniki? Mnjamiiiiiiiiiiiiiiiiii :). Tko fajn...za kaksno porodnisko
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam teleskop... alička je v temi z lupo Alicka bo svetila zraven ? Kaj mate to za eno cudno akcijo? Alicka samo ribe gleda :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:01:59
|
|
|
|
Pikec
|
Dans sem se pojala po enem bošku in zabluzila v en ogromen roj komarjev... Še dobro da sem bila naoffana... Zdej jih pa preganjam po fletu... SAm res ne morš verjet kak zoprno dela tist bzzzzzzzzziiiiiiiiii bzzzzzzzzzziiiiiii
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:10
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam teleskop... alička je v temi z lupo Alicka bo svetila zraven ? Kaj mate to za eno cudno akcijo? Alicka samo ribe gleda :)). O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije na travnik si pozabla.. nič, grem jaz valat... pridne bit... nočko
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene. Kaksno veliko ribo? MA zdaj vse spijo, ko je taka vrocina .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:56
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije na travnik si pozabla.. nič, grem jaz valat... pridne bit... nočko lepo možeka popeglaj!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta grem jaz valat... pridne bit... Ne pozabi teleskopa....:).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:04:33
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene. Kaksno veliko ribo? MA zdaj vse spijo, ko je taka vrocina . Kakega predstavnika moškega spola tudi, če zide mimo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dans sem se pojala po enem bošku in zabluzila v en ogromen roj komarjev... Kdo je bošk??
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:02
|
|
|
|
alička
|
Ribona
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:03
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije A veš kako rata svinski bordel? Po pokošenih travnikih gnojnico polivajo... AGEN... svinsku mast jim, včer je biu dež ne dans ... Ampak sem pa en cajt vozila za enim k je mel svetovno ritko
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene. Kaksno veliko ribo? MA zdaj vse spijo, ko je taka vrocina . Kakega predstavnika moškega spola tudi, če zide mimo. Pa so vsi v neoprenu? ali je kaksen tudi naturale?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:59
|
|
|
|
alička
|
naturale!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:06:21
|
|
|
|
Pikec
|
Kdo je bošk?? Bošk ni KDO ampak KAJ To je bolj redek gozd...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička naturale!! Ti mas pa dober akvarij :)).
|
|
|
|
KLONIRANJE ČLOVEŠKIH BITIJTIMOTYAli ste za kloniranje človeka???DA (
9%)

NE (
83%)

MI JE VSEENO (
9%)
Število vseh glasov: 659Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!