Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Veste kaj sem se hotla danes zment... . Kdaj prijavimo cvekalni maraton, da pridemo do tisocice? Eno tako udarnisko akcijo sem imela v mislih... Udarniških ni več odkar je Tito umrl. Kako jih ni? Nic, pol bomo pa akcijo naredili. EDEN ZA TISOČ.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:16:02
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Veste kaj sem se hotla danes zment... . Kdaj prijavimo cvekalni maraton, da pridemo do tisocice? Eno tako udarnisko akcijo sem imela v mislih... Udarniških ni več odkar je Tito umrl. Sej zato pa jaz mislim, da nam ne bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Itak se preusmerjam v poljoprivredo. Ti pa to resno? Že par dni govoriš samo o kemtijtvu, traktorjih Mal za hec, in mal za res. Se danes pri kosilu smo prisli do traktorjev . A ves da nimajo amortizerjev?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:16:44
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Itak se preusmerjam v poljoprivredo. Ti pa to resno? Že par dni govoriš samo o kemtijtvu, traktorjih Očitno bo postala moja soseda tle je pomembno sam kdo ma večjega in kdo natakne večjo gumo nanjga...matr kmetje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:17:09
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Itak se preusmerjam v poljoprivredo. Ti pa to resno? Že par dni govoriš samo o kemtijtvu, traktorjih Mal za hec, in mal za res. Se danes pri kosilu smo prisli do traktorjev . A ves da nimajo amortizerjev? Ne tega pa nisem vedela
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Veste kaj sem se hotla danes zment... . Kdaj prijavimo cvekalni maraton, da pridemo do tisocice? Eno tako udarnisko akcijo sem imela v mislih... Udarniških ni več odkar je Tito umrl. Sej zato pa jaz mislim, da nam ne bo ratalo. Gremo punce, gremo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:18:20
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Veste kaj sem se hotla danes zment... . Kdaj prijavimo cvekalni maraton, da pridemo do tisocice? Eno tako udarnisko akcijo sem imela v mislih... Udarniških ni več odkar je Tito umrl. Sej zato pa jaz mislim, da nam ne bo ratalo. Gremo punce, gremo Druže Tito mi ti se kunemo...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Itak se preusmerjam v poljoprivredo. Ti pa to resno? Že par dni govoriš samo o kemtijtvu, traktorjih Mal za hec, in mal za res. Se danes pri kosilu smo prisli do traktorjev . A ves da nimajo amortizerjev? Ne tega pa nisem vedela Tudi jaz ne .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Itak se preusmerjam v poljoprivredo. Ti pa to resno? Že par dni govoriš samo o kemtijtvu, traktorjih Mal za hec, in mal za res. Se danes pri kosilu smo prisli do traktorjev . A ves da nimajo amortizerjev? Ne tega pa nisem vedela Tudi jaz ne . Saj mogoce jih tudi imajo . Kar se tice traktorjev mi itak lahko vse prodas...zaenkrat....tudi traktor brez amortizerjev .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:20:25
|
|
|
|
Pikec
|
KRIZA Se še spomnite?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Itak se preusmerjam v poljoprivredo. Ti pa to resno? Že par dni govoriš samo o kemtijtvu, traktorjih Očitno bo postala moja soseda Za zacetek bom kosila, da se ti malo prikupim :). Ker tile tvoji stalno gnojijo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:20:34
|
|
|
|
alička
|
Hvala enako, jaz sem ti kr hotla verjet.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:21:14
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR KRIZA Se še spomnite? Še, še
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:21:27
|
|
|
|
Pikec
|
VEČJA
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Veste kaj sem se hotla danes zment... . Kdaj prijavimo cvekalni maraton, da pridemo do tisocice? Eno tako udarnisko akcijo sem imela v mislih... Udarniških ni več odkar je Tito umrl. Sej zato pa jaz mislim, da nam ne bo ratalo. Gremo punce, gremo Druže Tito mi ti se kunemo... Da ne boste zatajile na udarniski, tovarsice moje drage :). ps. mam dobre cigare za bonus :). Tito je bil uzivac, ne garac...da se ne bomo prevec matrale
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR KRIZA Se še spomnite? Tele slabo. Se pa te :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR VEČJA Aja, to je ista.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:24:18
|
|
|
|
Pikec
|
Ker tile tvoji stalno gnojijo. sej veš: RASTE trava zelena
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ker tile tvoji stalno gnojijo. sej veš: RASTE trava zelena pri gorenjcih ni pardona .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:25:37
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki Dobra si bila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:25:41
|
|
|
|
Pikec
|
se ti trže
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki Dobra si bila ja hvala :). Vsaj eno zadovoljstvo, ce je clovek trot . na dobri poti sem do poljoprivrede.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:27:31
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki Dobra si bila ja hvala :). Vsaj eno zadovoljstvo, ce je clovek trot . na dobri poti sem do poljoprivrede. Po moje je najboljše, da se na Kmetijo (šou) prijaviš, malo za trening.
|
|
|
zvezdica_zaspanka28zvezdica_zaspanka28Katero ime bi izbrale?Neža (
49%)

Hana (
30%)

Antonia (
6%)

Maruša (
15%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!