Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:50:14
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še nikoli nisem bila v Dubrovniku.... Kako ne? Skoraj najlepse mesto na svetu, pa tako blizu. Tut jaz še ne bla...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:50:43
|
|
|
|
Pikec
|
Eh no sama pa ja naum dol hodila. Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še nikoli nisem bila v Dubrovniku.... Kako ne? Skoraj najlepse mesto na svetu, pa tako blizu. Tut jaz še ne bla... Najbolje da kar sindikalca RR do Dubrovnika organiziramo. Saj s pikniki ni itak nic .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh no sama pa ja naum dol hodila. Dol s postle? Pogospodila si se .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM Kako nimas nic? Nekaj je vedno fajn imeti na zalogi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:53:41
|
|
|
|
Pikec
|
S postle me ta trenutek dvigne sam avtodvigalo Drgač sem pa takoj za RR Dubrovnik jst mal naštudioram in kaj povem smo se ful učili pr zgodovini
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR S postle me ta trenutek dvigne sam avtodvigalo Kvalitetno zabusavanje .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:54:37
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM Kako nimas nic? Nekaj je vedno fajn imeti na zalogi... Mam GSM
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:55:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač sem pa takoj za RR Dubrovnik jst mal naštudioram in kaj povem smo se ful učili pr zgodovini Upam,da bo v verzih ali vsaj dramskih stihih. Marin Drzić, pa to . Se mi zdi, da je bil iz Dbv.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM Kako nimas nic? Nekaj je vedno fajn imeti na zalogi... Mam GSM GSM-ja nimas...GSM vedno trazis . Gde Si Mujo . Se vedno mi je vsec ta prevod .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:56:08
|
|
|
|
Pikec
|
V laškem enajstercu? Troheju mrbit?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
V laškem enajstercu? Troheju mrbit? Da mi je znati, sta bi to bilo . Nic se ne matraj, bo Udb kar zapela :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej pobiram prijave za Dubrovnik. alička zvesta (enkrat, ne vem, zakaj ne oktobra ) Pikec? Udb?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:59:15
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Torej pobiram prijave za Dubrovnik. alička zvesta (enkrat, ne vem, zakaj ne oktobra ) Pikec? Udb? si predstavljaš, da res gremo? lahko za moj rojstni dan....oktobra...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Torej pobiram prijave za Dubrovnik. alička zvesta (enkrat, ne vem, zakaj ne oktobra ) Pikec? Udb? si predstavljaš, da res gremo? lahko za moj rojstni dan....oktobra... Ekola, cudovito :). Zvesta casti prvo pivo :). Za drugega se ne bat, bomo ze organizairal .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:01:12
|
|
|
|
Pikec
|
lahko za moj rojstni dan....oktobra... Evo za moj tud... Si deliva rundo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR lahko za moj rojstni dan....oktobra... Evo za moj tud... Si deliva rundo Potem bos pa ti pela. Kar takole se pa ne mores izvlec .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:07:30
|
|
|
|
Pikec
|
Petje v domeni udbe. Jst lahk odo RR popotnik spesnim, pa rundo pira plačam (se pridružim zvesti in si rundo deliva - ljubitga, sem ratala gorenka )
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst lahk odo RR popotnik spesnim, pa rundo pira plačam (se pridružim zvesti in si rundo deliva - ljubitga, sem ratala gorenka ) Ok, naj ti bo. Tudi Dbv je postal drag... : Okrog jurja za dve noci. Ornk bo treba pesnit in pet .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:10:54
|
|
|
|
Udb
|
Hahahahah, jaz bom namesto radia!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Hahahahah, jaz bom namesto radia! Ali pa Trubadurjev . Nekak se bo treba znajti...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:14:17
|
|
|
|
Udb
|
Pa klobuk zraven - za en sladoled bomo že zbrale!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:17:09
|
|
|
|
Šarki
|
no, jest vam bom pa pršla v klobuk metat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:19:33
|
|
|
|
Pikec
|
Prosim ne drobiža, ker me nekam trže v hrbtu... bi prosila bankovce
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:43:13
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prosim ne drobiža, ker me nekam trže v hrbtu... bi prosila bankovce a zdej boš pa še zbirčna??!! jutr grem kuj menjat za drobiž po 1 cent
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?