špelin@
|
No, mojih še ni nazaj, so se šli malo sprehajat, jaz sem pa s svetlobno hitrostjo posesala stanovanje in pobrisala prah, da si lahko zdajle privoščim malo RR in glasne glasbe za dušo Aja, prejle sem si po doolgem času kupila ene krasne 3/4 hlače - sem celo spravila noter moj preostanek trebuščka, na srečo niso take, da bi se nosile pod (visečim ) pasom aurora28, za kolke in za nakupe katy82 in tilči, res ne bi o taščah... Imam še vedno v glavi razlog za moj pobesnitis pred par dnevi natasa34, pri nas pregled pri P izgleda takole: najpre sestra otročka stehta in izmeri v dolžino, obseg glave in obseg prsi. Ev. naredi potrebne teste - vid, sluh,... Če je treba, vzame še kri iz prstka za hemoglobin. Potem greš k zdravnici, se usedeš in pogovoriš o vsem mogočem. Nato daš na mizo, kjer mu dr. posluša srček, pretipa telo, pogleda v usta in ušesa. Potem se pobovno usedeš in lahko še kaj vprašaš Naš mali princ rokic še ne tlači kaj dosti v usta, mogoče občasno, ko je res lačen, slini se pa že prav divje, še posebej je hecno, ker nonstop napihuje mehurčke iz sline ok, moji so nazaj, treba bo končat Eh...
|