jana81
|
hojla mi smo nazaj s sprehoda, je blo kr prijetno, Nejc je zdržal cele 3,5 ure brez zize . No zdej je pa spet zaspal. Punce a je to normalno (dobila sem Canesten vaginalete in kremo), da se mi tableta ne razgradi popolnoma in mi koščki tablete letijo ven? po 5x na dan menjam hlačke IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj majčice danes kuhajo za kosilo??? verjetno bodo kr bedrce pa domač pečen krompirček in solatka. patronažna k nam ne pride več, bila je 8x v 1. mesecu. špelin tvoj Gregor je pa res ornk dec že. Se mi zdi da tisti dojencli ki so na AM hitreje in bolj dobivajo na teži... a se vam ne zdi? tilči in sandra lušte mi delata Naš gre spat tam okoli 22h - 23h, včasih ga zmanjka tudi že ob 20h, ampak redko. Ponavadi pridemo okoli 21h šele domov, smo zunaj, ker je zvečer bolj hladno, in mali uživa. Če smo doma potem ga okoli 20-21 h kopam in potem spat. estrella ti samo dojiš a ne? a ti zvečer spije iz obeh ali samo iz ene? Jst sem včeri malega podojila ob 20h (pri babici na obisku), in potem še doma ob 22h, pa je spal do 5h zjutraj. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Še nekaj: omenjate, da otroci spijo npr. od 22. do 5. ure zjutraj - a to pomeni, da je celih 7 ur otrok tiho, se nič ne oglaša, trdno spi, parkrat na noč niti očk ne odpre??? Ker Gal npr. ko je spal od 20.30 ure pa vse do 3. ure zjutraj se je zbudil ob 24. uri ponoči, malo očke odprl, jaz sem ga obrnila nazaj na bok in je spal naprej. ja pr nas danes ponoči ni nič godel, jamral, oči ne vem če je odpiral, ker sem spala. PA je spal od 22h do 5h. Na bok ga več sploh ne obračam, ker se vedn obrne na hrbet, tak da sem nehala vztrajat. SS z a Manco..