Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:03:02
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nabucco je 23. julija. v Lubljani? predaleč...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nabucco je 23. julija. v Lubljani? predaleč... Ne, na Peristilu, ce ti je kaj blizje .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:04:20
|
|
|
|
Udb
|
Ja, ja, drugo leto ziher! Čak, še za faks nisem ziher če sem sprejeta!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A se ni rezultatov? Al se ne poves :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:05:58
|
|
|
|
zvesta
|
Ne, na Peristilu, ce ti je kaj blizje . ki te toto je?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:06:08
|
|
|
|
Udb
|
Baje da bodo jutri poslali, se pravi če se bo poštarju dalo, bom v soboto vedla...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ne, na Peristilu, ce ti je kaj blizje . ki te toto je? Dioklecijanova palaca.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:06:48
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ne, na Peristilu, ce ti je kaj blizje . ki te toto je? Dioklecijanova palaca. hm... ne bo šlo..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Baje da bodo jutri poslali, se pravi če se bo poštarju dalo, bom v soboto vedla... Daj mu jutri zjutraj za kofe :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ne, na Peristilu, ce ti je kaj blizje . ki te toto je? Dioklecijanova palaca. hm... ne bo šlo.. Preblizu?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:07:32
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ne, na Peristilu, ce ti je kaj blizje . ki te toto je? Dioklecijanova palaca. hm... ne bo šlo.. Preblizu? za z letalom pa res
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:08:01
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb Baje da bodo jutri poslali, se pravi če se bo poštarju dalo, bom v soboto vedla... Daj mu jutri zjutraj za kofe :)). Žal sem v službi, ko on okol hodi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta za z letalom pa res Z motorjem bi bilo ravno prav. Samo ti nisi motoristka, ne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb Baje da bodo jutri poslali, se pravi če se bo poštarju dalo, bom v soboto vedla... Daj mu jutri zjutraj za kofe :)). Žal sem v službi, ko on okol hodi. Pol pa eno lusno studentko nazicaj . Pa da pride postar v soboto pogledat, ce je res pri tebi na pocitnicah
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:09:28
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta za z letalom pa res Z motorjem bi bilo ravno prav. Samo ti nisi motoristka, ne? sem bla nekaj časa z motoristim.. pa bi kuj bla motoristka.... enkrat nekoč, samo zdaj sme še prenora, s eubijem...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta .... enkrat nekoč, samo zdaj sme še prenora, s eubijem... ja, to je pa bolje, da ves. no skoda, da ne gres. jaz pa mogoce grem :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:11:21
|
|
|
|
zvesta
|
saj če pelješ, grem pa s tabo :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj če pelješ, grem pa s tabo :) tokrat ne. Samo Dbv velja :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:12:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj če pelješ, grem pa s tabo :) tokrat ne. Samo Dbv velja :). eh, pol pa se fajn mej, pa poročaj....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:13:17
|
|
|
|
zvesta
|
tanči, ki si? si vidla v kaj si me potunkala na spolnosti? mene vzorno ringarajevko?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj če pelješ, grem pa s tabo :) tokrat ne. Samo Dbv velja :). eh, pol pa se fajn mej, pa poročaj.... Lahko tudi odpojem. Samo bo tema na hitro zamrla
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:14:50
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj če pelješ, grem pa s tabo :) tokrat ne. Samo Dbv velja :). eh, pol pa se fajn mej, pa poročaj.... Lahko tudi odpojem. Samo bo tema na hitro zamrla a-a ti ne privoščimo, da ti končaš... jaz bom si štoflce za uhe nastavla tu poleg...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta si vidla v kaj si me potunkala na spolnosti? mene vzorno ringarajevko? Se ti ze kolca po dobrih starih vzornih casih?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:15:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta si vidla v kaj si me potunkala na spolnosti? mene vzorno ringarajevko? Se ti ze kolca po dobrih starih vzornih casih? hmm... čakaj, da razmislim.. NE!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:17:00
|
|
|
|
Šarki
|
hik