Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja a nismo učer ugotovil da se samo od pikc u poštarja preoblači to sem pa zamudila. ostala sem pri gasilcu Samu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:45:39
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb Mič, a si ti originalno dolenjka? a me ne poznas ? To je pa zdaj trick question...mislim da te---nisem čiiiiiist ziher.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb Mič, a si ti originalno dolenjka? a me ne poznas ? To je pa zdaj trick question...mislim da te---nisem čiiiiiist ziher.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:47:06
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb Mič, a si ti originalno dolenjka? a me ne poznas ? To je pa zdaj trick question...mislim da te---nisem čiiiiiist ziher. Joj, smotka, priznaj!!! Me bo razgnalo, če ne zvem!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:48:30
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb Mič, a si ti originalno dolenjka? a me ne poznas ? To je pa zdaj trick question...mislim da te---nisem čiiiiiist ziher. Joj, smotka, priznaj!!! Me bo razgnalo, če ne zvem! samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:51:05
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker? ne vem, kar tako, se mi je zdelo, da me moras poznat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:56:34
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker? ne vem, kar tako, se mi je zdelo, da me moras poznat zdej bo pa ugotovila da si ti njena zlobna soseda
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:56:35
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker? ne vem, kar tako, se mi je zdelo, da me moras poznat A pol te? Ti mene ja?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker? ne vem, kar tako, se mi je zdelo, da me moras poznat A pol te? Ti mene ja? jaz tebe ja. tko, cist mal :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:57:12
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker? ne vem, kar tako, se mi je zdelo, da me moras poznat zdej bo pa ugotovila da si ti njena zlobna soseda
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker? ne vem, kar tako, se mi je zdelo, da me moras poznat zdej bo pa ugotovila da si ti njena zlobna soseda nisem, nisem :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:57:54
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II jaz tebe ja. tko, cist mal :). Pol pa mami pozdravi!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:58:22
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo ves kaj....jaz sem ves cas mislila, da me poznas. Ker? ne vem, kar tako, se mi je zdelo, da me moras poznat A pol te? Ti mene ja? jaz tebe ja. tko, cist mal :). kaj je zdej?? a se poznata al ja??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II jaz tebe ja. tko, cist mal :). Pol pa mami pozdravi!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:59:05
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je zdej?? a se poznata al ja?? Ja, enkrat sva se pa že videli.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:59:35
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je zdej?? a se poznata al ja?? Ja, enkrat sva se pa že videli. enkrat pa res. pa jaz tebe ene parkrat na sliki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:00:34
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je zdej?? a se poznata al ja?? Ja, enkrat sva se pa že videli. aha... a sta full kolegice??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je zdej?? a se poznata al ja?? Ja, enkrat sva se pa že videli. aha... a sta full kolegice?? ne, samo sem bila prepicana, da me Udb prepozna na RR.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:02:47
|
|
|
|
Šarki
|
zdej sta pa ušle na ZS
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:03:39
|
|
|
|
alička
|
Pol pa ti kej povej!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej sta pa ušle na ZS nismo . jaz sliko iscem, ce imam kje najina otroka skupaj. samo ne najdem, najbrz nimam. ma pa mami ziher
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:04:19
|
|
|
|
Šarki
|
dejte zdej kšno pametno debato... če ne vam bom s5 povedala kaj se mi je dons zgodil
|
zanositevawwaKoliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?prvi mesec (
37%)

2-3 mesece (
23%)

4-6 mesecev (
14%)

7-9 mesecev (
4%)

več kot 9 mesecev (
22%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!