|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
15.7.2008 13:27:17   
janja 27
ojla

joj kr kriza me je k vas bere kaj vam je vse zagodlo vreme...pa hvala bogu da vam grejo delodajalci na roko...kr si ne morem zamislit kako in kaj...
jaz sem ok včeraj smo privleki koš domov za user posted image je od žlahte star že 30 let in se selil od enega do drugega...je pa na kolesih kar mi ja zakon ker ga lahko dovlečem iz dnevne v spalnico itd...manca je bla čist navdušena k ga je moj prvlekel v hišo najprej je vprašala kje je belanca in kak lep vozičekuser posted image user posted image potem pa je vklopla da to lahko porivaš in je že bil žur  user posted image user posted image ....joj me je kr strah kaj bo potem k bo dojenček notuser posted image mal sva jo okregala ma kaj k ji je blo tako lepo da ona koš voziuser posted image ....
tudi omaro sem že dobila danes skočim po kljukice in začnem ta teden mal pripravljat vse skupi da bom potem imela mir....pa komaj čakam še dobre tri teden in gremo mal na morje....user posted image user posted image
naša sedaj tud ni v vrtecu in se je zelo navezala na starejšega bratranca tko da non stop visita skupaj zanimivo k je on star že  šest in pol tamamli paje pol leta mlajš od nje pa če sta sama še nekako gre čim so vsi trije je tamali odveč sicer pa tamamli hodi v vrtec tako da sta s tavečjim skupaj sta si pa full podobna karakteno in po videzu je šel z nami po omaro in smo šli še na en sladoled pa mi je ena rekla joj gospa vi pa kr že tretjegauser posted image user posted image kaj veste kaj bo sedaj po sinu in hčerkiuser posted image user posted image sva se z mojim prav nasmejala..sicer pa jaz sem tkoj za da bomo imeli še enega sm moj neki že zdej žlajfa ma bomo videli kako in kaj..mi je rekla ena k maš enga češ met tri k maš dva si rečeš zadostuser posted image user posted image upam da ne drži touser posted image
sem vam pa še dolžna pripovedko iz avstralije..vam prihranim za drugič k je kr dooolggooooouser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
15.7.2008 15:36:45   
šnucika
Živa danes ni hotela spat po kosilu in se sedaj že kakšno uro samo dere in komaj hodi...tako je tečna in utrujena.Seveda je sedaj ne bom pustila spat,ker bo zvečer potem do 1h žur.
Meni se bo sicer zmešalo,ker moram potem oba poslušat,kako rjovita...Živa in oči.user posted image

Danes sem podpisala pogodbo.user posted image
Čakajo me pa cele ceremonije za odjavo s.p.-ja...laufanje po davčni sem že opravila,sedaj čakam odločbo,potem na ZZZS,pa pisanje letne bilance,ker zapiram pred iztekom leta,pa nazaj na DURS,pa na AJPES...skratka katastrofa od birokracije.user posted image

Nič...Živa se tako dere,da ne morem niti pisat...moj pa raje gre na čik...za staškat sta oba.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
15.7.2008 21:02:47   
mml
Dan,

imam 10 minut časa zase user posted image

Danes smo se potepali v Postojni pri teti in je bilo prav OK, oba črička sta pot čisto lepo prestala, Matic je v obe smeri spal, Manca pa je tja grede gledala ven in komentirala, nazaj grede je pa mrknila že pri Ravberkomandi, je bilo čisto utrujena od vsega poskakovanja in plezanja...ja prav ste prebrale...tudi z mavcem pleza in poskakuje user posted image , pri teti je lepo splezala na zgornjo posteljo pograda, s tem da ves čas pazi, da se ne opira na nogo, ki jo ima v mavcu user posted image . Malo me samo skrbi, da ji v ponedeljek ne bodo sneli mavca, ampak bo samo dobila peto in bo še dodatnih 14 dni imela mavec user posted image . Sem malo brskala po internetu, samo nisem nič našla o otroških ampak samo o zdravljenju odraslih zlomov, in ti se zdravijo 10 dni z nehodilnim mavcem in po tem še vsaj 3 tedne s hodilnim...no vseeno upam, da je pri otrocih celjenje hitrejše...

janja po mojem bo Manca prav navdušeno vozila naokrog tudi košek z dojenčkom user posted image

šnucika upam, da je Živa zdržala do večera v budnem stanju in da je samo padla v posteljo...Super, da si podpisala pogodbo user posted image . Upam, da boš imela čim manj težav z zapiranjem s.p-ja

NRMM upam, da škoda ni tako huda, kot je videti po slikah in da ste danes več ali manj pospravili, kar je bilo uničenega, pe dobro, da so ti šli v službi naroke, da s tem čim hitreje opraviš...

izabela tudi za vas upam ,da se je na prvi pogled zdeal škoda hujša, kot se je izkazalo na koncu...

tinas...Megla  je bila registracija na avtu user posted image , prvi vhod, zgornje stanovanje s pogledom na parkirišče...upam, da sedaj veš user posted image . Upam, da je tvoj hrbet že boljši

lonja jaz moram tudi jeseni nujno k zobozdravniku...sem ga v nosečnosti tokrat prešpricala in točno vem ,da imam vsaj eno veliko plombo za zamenjat...fuj...

Nič...Matic že nerga na tleh...je prav smešen, povsod se zna kotalit razen v igralnici, tam se pa vleže na trebuh in da vse 4 od sebe in nerga user posted image , najbrž mu ni všeč, ker je spodaj samo parket in se mu zdi pretrdo user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 15.7.2008 21:04:00 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
15.7.2008 22:41:12   
cuma
Večeeer!

Evo nas nazaj user posted image . Bilo je prav fajn in če ne bi imela obveznosti, bi kar še malo podaljšali.

Tinkara je zadnje dni tečkasta .... so zobki na pohodu, Ema je ok. Obe sta uživali, Ema še posebno. Imela je veliko dela okoli hiše, v bazenu, na gugalnici, toboganu, peskovniku ... ni da ni ... Pa kravice in kozice in kokoške ...v vasi nas že vse živali poznajo user posted image  ... Tinkara je tudi čofotala, pa plazila vsepovsod, grizla štajerske žemljice in papala vse po spisku, da je tašča prav z veseljem kuhala user posted image .
Danes sem tudi jaz podpisala pogodbo in v ponedeljek ob 8ih grem prvič v novo službo user posted image . Se prav veselim user posted image .

izabela in NRMM: user posted image user posted image   Prav hudo mi je, da ste imeli tako škodo!

mml: Super, da je Manca tako pridna in da je mavec ne spravlja v slabo voljo! user posted image

šnucika: kako si sodelavka user posted image ? Sem te klicala, če si slučajno tudi ti kje v bližini, ko sem šla podpisovat ....  Papirovja pa ti ne zavidam ... Živa zdržala do večera?

lonja: pupi bo imel mož do septembra doma, potem pa bo obe uvedel v vrtec in šel počasi v službo user posted image . user posted image  za mojega možeka user posted image . Ne spomnim se, ... a si že izdala skrivnost ... kako bo ime user posted image ?user posted image

tinas: user posted image  za gužvo v službi ... to je dober znak user posted image !

Bo treba počasi spat ... jutri pa razpakirat ... in oprat MOJO novo garderobo user posted image user posted image user posted image !

Lepo spite!

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
16.7.2008 9:09:26   
Taja Nagaja
Dober dan!

Ena user posted image za vse, vsebina po izbiri user posted image

Smo imeli telefonski mrk ker je strela udarila v kabel user posted image

Sedaj grem pa prebrat kaj ste napisale, da bom na tekočem.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
16.7.2008 15:32:28   
šnucika
Dan!

Spet smo imeli probleme z Živo,ki ni hotela po kosilu spat.user posted image Včeraj je potem skoraj stoje zaspala ob 16h in je nikakor nisva mogla zbudit,po pol ure sva jo na silo in se je spet drla.Zvečer pa je sicer hitro zaspala,ampak nič prej kot ob 22h.
Utrujena je,spat pa ne...pa zjutraj prezgodaj vstane.

cuma - včeraj sem imela telefon v stanovanju,ker smo bili na vrtu...pa sem šele proti večeru videla,da si klicala.Potem se mi pa ti nisi oglasilauser posted image
Fajn,da začneš v ponedeljek...me boš sproti informirala.

Naša Živa pa ne vem,če bo v vrtcu...ker v vasi še dve leti ne bo prostega mesta.Poskusila bom še enkrat vprašat za matični vrtec,ki ga imamo 10 km stran,če je še prostor...ker sedaj bo pa kriza,moji je tudi ne morejo non stop čuvat,ko bom delala.Bo pač zgodaj vstajala,da bo že ob 6.30 v vrtcu,če bo moj urnik v jutranjem turnusu res ob sedmih.Se moram kar precej vozit za priti do Izole. Tole vozakanje in oddaljenost od vsega je edina slaba stran življenja v piranskem zaledju.

Zdaj pa grem malo zgago zbudit..prav ji je,kaj pa ni zaspala,ko je trebauser posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
16.7.2008 18:24:01   
mml
Dan user posted image

Manca se z mojo mamo sprehaja naokrog, menda sta šli v Ljubljanico metat kamenčke user posted image , Matic spančka, user posted image  prekopava gredico na vrtu, da bomo lahko še enkrat posadili ta nizek stročji fižol (smo ga danes jedli in je njami user posted image ). Dopoldan smo šli v mesto...no ne ravno dopoldan, ker je Matic spal do 10.30 (z vmesnim dojenjem ob 5), tako da smo se v mesto spravili šele ob 12. user posted image  Jutri imava pa posvetovalnico ob 8.10 user posted image  in ga bo po mojem kap, ko ga bom ob 7.15 budila in oblačila...bogi revček

cuma user posted image  za pridno jedko Tinkaro in pridno veliko Emo, pa seveda za tvojo pogodbo...sem mislila, da začneš s službo šele 27., ne vem od kod mi ta datum...no lepo izkoristi še tele preostale čisto proste dneve user posted image . Sem videla, da bo user posted image  uvajala princeski v vrtec...kdaj se mu pa izteče porodniška?

šnucika pri nas pa na srečo ni večjih problemov z večernim spanjem...Manca je včeraj v avtu spala od 17. do 18. in je po tem normalno zaspala ob 22., tako kot vsak večer. Se bom poskusila enkrat spravit malo k premikanju spanja na bolj zgodnjo uro, ker bo sicer šla Manca v vrtec samo na kosilo in spat user posted image . A ti boš tudi delala na tri turnuse tako kot cuma? Držim pesti, da boste nekje v bližini našli v vrtcu prosto mesto za Živo user posted image

bino letos pa res nimate sreče s telefonskimi linijami, modemi...a misliš, da je to kaj na račun kovačeve kobile user posted image

Ves čas se mi zdi, da moram še nekaj povedati ali pokomentirati, pa vedno poazabim, to bo najbrž od nerabe možganov na porodniški user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.7.2008 7:58:49   
lonja
Dobro jutro, dober dan....

ena user posted image  za vse, jaz bom na mojo morala počakati še ene pol ure, da se vsi tu okoli zberemo. Imamo vsako jutro en tak polurni obred, s kavico in čvekom. Pa tko paše user posted image .

Drgač nič posebno novega, razen tega, da sva cele popoldneve sami z Ajdo, ker moj user posted image  dela na hišici, trenutno kopljemo okoli bajte in polagamo cevi za priključitev toplotne črpalke, pa okrog temeljev moramo drenažo nardit, pol se bomo pa že počasi spravili na lepša dela, kot je npr.polaganje ploščic. Konec avgusta pa nas čaka že fasada. Jupiiiiiii user posted image ! Je obveljala moja barvna varianta, vsaj nekaj user posted image .

Mml, vidim, da tudi vas user posted image  lepo in pridno razvaja, pa fino, da ti lahko takole mama pomaga. Moja mami je na žalost čist nepripravna za kaj takega user posted image , še dobro, da je ati čist drug in njemu bi lahko Ajdo zaupala tudi za več dni.

Cuma, user posted image  za pogodbo in želim ti en lep začetek delovnih dni. Sej se boš hitro navadila, boš videla. Je pa ena taka fina sprememba, ko greš po toliko časa spet v službo. Meni včasih kar paše, moram priznati.
Si me spraševala o imenih za user posted image . Ne vemo še spola, ker je moj G zelo redkobeseden glede tega, mogoče kaj pametnega izvem drug teden, ko imam že morfologijo. Če ne pa konec avgusta, ko sem se naročila še ne 3D ultrazvok k eni drugi G. Za punčko moj navija za Manco (včasih preveč lapam doma od Mance od Mml, pa se ga je zgleda preveč prijelo),  za fantka pa je sicer več imen v opciji, všeč so mi pa Blaž, pa Anže, pa Luka, Miha, skratka kratka imena. Bomo še videli user posted image , pustmo se presenetiti. Je bla pa včeraj Ajda totalna faca, sem jo dala spat in ko sem že mislila, da spi, se dvigne v postelji in reče:''mami, Ajda bo dobila bratca...''.Sem se morala prav nasmejat.

NRMM, Izabela, kako je z vami? Upam, da je ta grd del zdej res za vami in da takega neurja več letos ne bo user posted image .

Bino, a še kar bereš, kar smo napisale, al boš tudi ti kaj povedala? Se kaj vidimo? Kaj boste punce počele čez vikend. Moj user posted image  bo tudi delal, vsaj dopoldne v soboto in nedeljo, spet bo metal padalce v Lescah, tako da bi imeli z Ajdo čas za kakšno jutranjo kavico in pa klepetek.

Tinas, zadnji vikend julija se bomo verjetno spravili do Bovca, mogoče se oglasimo na kavici tudi pri vas. Če le niste preveč na spodnjem delu Soče user posted image .

Jana73, pa je spet poniknila....Kaj čmouser posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.7.2008 8:50:17   
Nana Liza
Izabela - kako je Matevž?  Upam, da škode od neurja le ni prehuda. V nedeljo gremo spet na predstavo.

mml- user posted image   za korajžno Manco. user posted image tudi za stročji fižol. Jes tudi obožujem mladi fižolček v solati. user posted image

Lonja - mi imamo tudi tak obred vsak dan v službi in malo čveka ene pol ure, pa tudi če so včasih vmes službeni pogovori. Tako paše. 

Še drug teden smo doma, potem gremo pa na morje za 1 teden, bomo sami z mojo mami ter Elo in Tevžom.
Mal se me loteva lenoba glede pisanja. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.7.2008 10:03:54   
Izabela_
Da se malo javim, nekaj časa sem bila kar malo v šoku. Streha je za silo pokrita, sicer same strehe še ni, manjka tudi še nekaj lesa, ampak ne more več deževati noter. Okno je zamenjano. Včeraj so zgradili še nov dimnik. Cele dneve so hišo oblegali "fotografi" in "filmarji" in pasli firbca (logično, to vsi počnemo). Nekateri gredo seveda čez rob in se ne znajo obnašati situaciji primerno, predvsem novinarji. Vsak dan tudi zvonijo razni ljudje, ki hočejo odkupit ali odpeljat material, tako da je oče 400 kg strehe, ki je padla dol, celo lahko prodal... To je pri nas, drugače so predvsem porušena drevesa, "naš" Arboretum Volčji potok je zaprt, drevored, poleg katerega živimo, ne stoji več, padala so stoletna drevesa. To seveda ni nič v primerjavi z vasjo Gozd nad Kamnikom, ki jo zdaj pozna vsa Slovenija, tam so šele bogi.

Mi smo okej, Matevž je v varstu že cel teden, jaz pa delam. Včeraj sva šla popoldne z Matevžem na Brnik iskat mojo mamo in je seveda zelo užival, čeprav kaj veliko letalskega prometa ni bilo. Ji je pa potem lahko peljal kovček do avta in to se mu je zdelo zelo fajn. očitno je že čisto pozabil na Ameriko!

Nana Liza - bom imela v mislih nedeljo, čeprav dvomim, da bomo lahko prišli. V vsakem primeru uživajte tudi tokrat! user posted image

Šnucika - mislim, da ti še sploh nisem čestitala za službo. user posted image

Mml - super, da Manco tako dobro prenaša svoj gips. upam, da ga bodo dali kmalu dol in bo vse po starem. user posted image

NRMM - kako je pa pri vas? user posted image

Ostalim hvala, da ste mislile name in lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.7.2008 10:36:03   
NRMM
Daaaaaaaaaaaan!

Da se na brzino javim.Otroci so v varstvu,mož v službi,jaz iz kavice in to je to.

Včeraj sem se ''potepala'' po Lj,danes sem doma,jutri pa zopet v Lj,no in teden bo pri koncu.Celo za vikend je mož fraj,tako da bomo lahko skupaj uživali user posted image .

Izabela super,da ste vsaj toliko porihtali,ostalo pa bo že. Sem slišala za Arboretum,kakšna škoda je,več kot 800 dreves poškodovanih od tega 220 čisto user posted image .
Pri nas se tudi stvari umirjajo in rihtajo.Večinoma nas čaka na zavarovalnine (se čudno sliši,ampak tako je),da bomo lahko začeli popravljati.Pri nas se iz dneva v dan vidi večja škoda na strehi (tegola se suši in začenja cvetet kot rožica user posted image ),tako da sedaj bo kritino definitivno potrebno menjati.Je pa kvadratura strehe okoli 1000 m2 user posted image user posted image .Po vsem tem,smo za vsak slučaj pokrili z ponjavami,ker napovedujejo nek dež in zopet neurja user posted image .
Zdaj je tudi občina ustanovila komisijo in bodo pomagali,vsem,ki imamo poškodovane objekte,tako da tudi pri nas krožijo razno razni ljudje.

Bino a ti še vedno brereš user posted image .No sej toliko pa tudi nismo napisale user posted image .Javi se nam kaj.

Pegica ajde poročilo iz morja,sem videla,da ste že nazaj user posted image .

Mml tvoja Manca je pa res punca in pol.Ma itak otroci vse zmorejo,pa čeprav so še tako majhni,so iznajdlivi,da kar ne moreš verjet user posted image .

Lonja super imena imate v izboru user posted image .Že približno veste,kdaj se boste selili?Verjetno bo to pred prihodom novega člana,a ne?

Janja kako ste?Tvoja nagajivka?Kaj pa imena pri vašem prihajajočem članu?Ja firbčne smo,ni kaj!user posted image

JanJan kako si?Sedeči položaj boljši?Pubeca pridna user posted image ?

NL ti lenoba lena user posted image .No drugi teden se spočij,potem pa držim pesti,da te lenoba pisanja mine user posted image .

Cuma že imaš kaj treme user posted image ?Bo pasala mal sprememba okolja,verjemi.

Šnucika držim pesti,da se vam porihta glede varstva.

Včeraj sem zasledila,da ima Yasminka drugi teden rok,sem jo povabila,da se nam kaj javi,pa me ne upošteva 5 posto user posted image .Pa tako željo imam nekoga naganjat rodit user posted image .

Bo dovolj za danes,grem še malo delat!

LP in lep dan!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.7.2008 12:29:01   
mml
Nana Liza očitno je lenoba glede pisanja nalezljiva user posted image

izabela no super, da so vsaj za silo sanirali hišo, da ne bo škoda še večja, če bo kakšno hujše deževje...

NRMM upam, da dobite kakšno spodobno zavarovalnino in v pametnem času kakšnega krovca, da bo streha kmalu nova...ja yasminka nas pa nekako očitno ignorira...Mi smo imel danes očija doma do 12., ker sem peljala Matica v posvetovalnico in po tem tako grdo gledala, ko je rekel, da mora biti v službi že ob 10., da je ubogi revež po tem prestavil sestanek in ostal še malo doma, tako da smo šli na kavo in je prav pasalo. Zdaj pa razmišljam, da bi vseeno šli malo v BTC, Matica bi dala v en psevdo sling, Manco pa v Zappa...saj ničesar hudo nujno ne potrebujem, samo čas hitreje mine user posted image

pegica ja čakamo poročilo in fotomaterila z dopusta user posted image

cuma a na debelo izkoriščaš še zadnje dneve pred službo??? Saj ni tako hudo, kot se mogoče na prvi pogled zdi...sploh 10. oziroma 15. v mesecu je super user posted image , pa zjturaj, ko se pije kofe in malo počveka...po tem se pač malo dela in po tem se že skoraj gre domov user posted image

lonja upam, da ti ni prenaporno, ko si popoldne sama z Ajdo, ampak se splača malo potrpeti, da boste čim hitreje v svoji hiši. Imena so pa super user posted image

Manca me preganja z računalnika...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.7.2008 13:15:09   
Izabela_
Joj, sem se spomnila, da je imela Lonja rojstni dan? Vse najboljše malo za nazaj! user posted image Imena so prav fina, tudi pri meni bi bila še pri enem fantku gotovo v izboru Blaž in Luka (čeprav jih je res, res veliko, pa kaj potem, ne?).

Mml - uživajte v BTC, tudi če nič ne rabiš... user posted image

NRMM - vam bo dala zavarovalnica kaj predujema? Mislim, da to lahko storijo in se potem poračuna na podlagi računov?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.7.2008 13:20:29   
cuma
Čau punce!

Jaz sem tudi postala prava lenoba za pisanje user posted image  ...

Moji zadnji dnevi doma so v bistvu čisto običajni in nič kaj "počitniški" . Občasno se spomnim na ponedeljek in me malo zagrabi nemir, potem pa spet pozabim ... pa spet user posted image ... Še vedno imamo gradbišče in je kar precej hrupno. Delavci so pa zelo pridni in  tudi vedno za sabo pospravijo, tako da smo zelo zadovoljni user posted image . Tinkarina sobica bo do septembra končana user posted image .
Danes sem dobila neg. odgovor v zvezi s prošnjo za pripravništvo. Zmanjkalo mi je 0.14 točke ... imela sem jih 10,3 od 12ih možnih user posted image .... tako da, še sreča, da sem dobila službo drugje. Pripravništvo pa bom morda še kdaj drugič lahko delala, če me pot zanese iz bančništva user posted image .

mml: Mož konča porodniško na sredini avgusta, potem pa ima še dopust. user posted image  Dela me ni strah, novega okolja se zelo veselim, imam pa vseeno malo treme, ker to pa res ni moje področje ... še! Bo pa kmalu postalo user posted image .

nrmm:  upam, da vam bodo kmalu kaj nakazali ... in da napovedana neurja ne bodo prehuda! Kako sta pupici?

izabela: imaš gužvo v službi? Kaj pa Matevž pravi? A se še upira spanju popoldan?

lonja: user posted image  za napredovanje del na hiški! Najbrž je zelo naporno ... bo pa potem toliko bolj fajn user posted image ! Tudi meni so všeč tvoja imena. user posted image

šnucika: Kej novega za varstvo? A upokojenci še niso nič odgovorili? A ti si tudi imela tistega lepotca pri podpisu pogodbe? user posted image  ... A to so nam ga naštimali, da nas zmedejo ... da ne bi kake napake v pogodbi skužile al kaj? user posted image  

Posoda me kliče ... kosilo tudi, kup perila pa je v kopalnici že obupal user posted image  ... Se tipkamo kasneje!

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.7.2008 13:34:23   
mml
izabela šoping je odpadel, ker je Matic zaspal, mu manka jutranja doza spanja, ker sva iemal P že ob 8.10, kar pomeni, da sem ga iz postelje vzela ob 7.30 in ga kar v pižamici dala v lupinico in se je zbudil šele v ZD, ampak vseeno dobro uro prej kot sicer. Tako da je mrknil že ob 13., navadno začne tečnarit in si mencati oči šele ob 13.30...tako da že mirno spančka, Manca gleda risanko, čakam, da bo ura 14 in jo dam v posteljo in upam ,da bo spala

lonja...imam kar slabo vest user posted image ...zato res iz srca vse najboljše za RD...želje se ti pa tako uresničujejo po tekočem traku in držim pesti, da bo še naprej tako user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.7.2008 16:59:33   
JanJan
Daan!

Jaz sploh ne bom omenjala moje lenobe za pisanje, mislim, da je že splošno znana user posted image .....

Lonja: z zamudo tudi od mene vse naj, naj za RD user posted image user posted image user posted image .

NRMM: sedeči položaj je super. Fanta sta prima. Jan je šel danes  z user posted image in taščo v Poreč za dva dni, midva z Domnom pa user posted image doma, ker še nismo zrihtali OI. Zato sem dopoldne popokala user posted image v voziček in sva se šla fotografirat. Jutri pa na občino, da uredim za osebno. Naslednji izlet na morje definitivno ne bo brez najuuser posted image .
Domen ima prvo posvetovalnico v soboto, komaj čakam, da vidim, koliko cm je pridobil. V torek je bila patronažna pri njemu in mu natehtala 5020 g. V 5 tednih je pridobil 1,5 kguser posted image .

Zdaj pa šibam likat, mam celo goro cunj....

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.7.2008 21:10:45   
cuma
Lonja:
user posted image

Vse najboljše za rojstni dan!!!! Da bi se uresničile tvoje največje želje!!!user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.7.2008 9:28:59   
mml
user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa saj ne morem verjeti...zadnje čase imam pa res srečo...za danes sem bila za ob 10. dogovorjena z varuško iz Sezama...že včerja sem ves dan razmišljala, kaj ji moram naročiti, da se bosta z Manco imeli čim lepše...no pa me gospodična pred parimi minutami pokliče in pove, da je ne bo, ker dežuje in če me to ne moti preveč user posted image user posted image user posted image , sem rekla, da me seveda moti, ampak se ni dala prepričat...

...moram javit na Sezam, da so postali nezanesljivi, saj res gre danes za mojo "lenobo" in to, da bi rada šla malo ven, ampak kaj pa če bi potrebovala varuško zardi česa nujnega...

...pride pa zdajle kolegica, tako da bo malo krajši dan...pa še prihranila bom, ker sem nameravala v CP user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.7.2008 10:20:38   
lonja
Jutro...

Mml, ne se jezit preveč, ker to škodi lepoti, sej veš...user posted image . Ja, se pa strinjam, je pa smotana situacija, ampak si jo spet rešila na lep in pameten (denarno!) način user posted image .

Punce, najlepša hvala vsem za čestitke, ko si enkrat tolk star kot jaz, več ne obešaš tega na veliki zvon...user posted image . No, glavno je, da se počutim še vedno mlado, hi, hi.

Se oglasim še kaj pozneje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.7.2008 11:31:42   
mml
...no nadaljevanje

Me je 5 minut po tistem, ko sem poslala mail klicala šefica iz Sezama, vsa besna - na varuško, ne name, da ne bo pomote user posted image  - in se je opravičevala na vse kriplje in pretege in mi je hotela takoj poslati svojo hčerko...samo sem se jaz vmes že zmenila, da pride kolegica k meni domov na čvek in kofe, tako da nisem več potrebovala varstva. Sem pa po tem vseeno klicala in se zmenila za varstvo avgusta, ker se je izkazalo, da stanuje gospa iz Sezama in seveda njena hčerka, čisto blizu nas. Se je punca že oglasila in sva se vse zmenili in dogovorili, pa še cena je ugodna 4€/uro...tako da avgusta pa ne bom imela nobenega izgovora, da ne bi več hodila dopoldan kolesarit user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.7.2008 21:24:46   
šnucika
čer!

na hitro pozdravim....user posted image

cuma - v ponedeljek pa pričakujem že prve infouser posted image
Lepotec?Hm...kateri...uni črn z modrimi ukami?Al kateri drug...pri meni sta bila dva..uni z modrimi ukami me je imel tudi na razgovoru.Ma je malo premlad zame,pa še čupa mi ni všeč.user posted image

lonja - se že taškam s kamni...user posted image ker sem pozabila ti voščit...
vse naj naj naj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mml-imaš pa pestro...pa ne se preveč jezit.Vsak guba v naših letih....user posted image user posted image

Grem ukrotit Živo,da bo zaspala.

Lahko noč

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
19.7.2008 8:30:53   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena velika user posted image za vseuser posted image

Zadnjič sem skoraj vse prebrala, ko je zopet crknil telefon user posted image Danes mi je spet nekako uspelo.

NRMM in Izabela_: mislim na vaju, naj se vse hitro porihta. Ja, včasih pa mene novinarji spominjajo na hijene. Vem, da je to njihovo delo pa vendar nekateri ne poznajo mej.

lonja: vse naj naj tudi od nas. Imena so super kar pa se spola tiče ti je pa že Ajda povedala. Me smo same do petka, tako da če ne boste vedele kaj bi počele vesta kje smo user posted image Objemček za obe. pobožaj bušija!

mml: user posted image user posted image user posted image za Mančine podvige, res je faca. Varuške so pa take in drugačne, pomebno je le, da ti vedno ve fino porihtaš.

NRMM: če boš naslednjiteden kaj v LJ pa le pridi na kavouser posted image , lupčka za M&M, zate velik objem.

Izabela: ti pa nikar preveč ne razmišljaj ker naslednja bo Iza user posted image , velik objem za oba z Matevžem

cuma: če me slučajno spet odrežejo: lep začetek nove službe. Pripravništvo boš pa dobila, boš videla, že držim pesti. Jutri še ne potem pa že user posted image user posted image user posted image user posted image   za gradbena dela in čas, ko si ga vzameta zase.

šnucika: še držim pesti. Kje bo pa Živa ko boš v službi? Objemček za obe.

Nana Liza: a imaš v sredo Elo doma? Lahko se kaj zmenimo. Če se ne javim več sem mi sporoči na GSM.

tinas:
me kar skrbi, da bom prej v službi, kot pri vas.  Velik objem za obe.

Naše novice:

Bina je dobila vabilo za vrtec. Imela bo vzgojitelja user posted image in pomočnici user posted image .Se moram še zmenit zaradi jedilnikov in uvajanja. Se pa Bina že zelo veseli.

V četrtek pa sva bili na PK ker je imela en pregled. Pri zadnji virozi in kontrolah jo je pregledala ena druga pediatrinja in ugotovila povečane mlečne žleze, zato sva dobili napotnico. Ne bom izgubljala besed, pa vendar se počutim, kot da so mi vzeli leto življenja. user posted image Ja, kako zelo je pomembno, da je otrok zdrav. Je pa videt, da nekateri opravljajo poklic z veseljem in predanostjo, drugi pa so naveličani 100/h.
Po novem lahko je še breskve, robide, malineuser posted image user posted image user posted image . Sem res vesela, da se naš spisek podaljšuje. Pa tudi čokoladni rižev puding ji je všeč user posted image .

Beti pa ima še vedno le en zob in nas veselo sprehaja naokoli user posted image .
Hišico pa smo že skoraj končali in sta obe zelo navdušeni. Včeraj pa smo se šle igrat v Lumpijevo igralnico in sta bili obe navdušeni. Bomo še kdaj ponovili.

Se javim, če nam linija ne bo nagajala.

Barjanski pozdravček 

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
20.7.2008 8:27:00   
šnucika
ojej...na drugi strani smo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dobro jutro!

Kaj več pa kasneje ali proti večeru!

Neposredna povezava do sporočila: 2973
21.7.2008 7:41:07   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Sem nas našla na drugi strani, kljub temu, da je že šnucika postregla s kavo user posted image .

No pa še današnja user posted image za vse.

Sedaj ste pa ve na vrsti user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
21.7.2008 7:43:32   
arielca
user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

TELEVIZIJA
Lelly28 RR

Koliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?

do 1 ure (38%)

1-3 ure (42%)

3-6 ure (8%)

več kot 6 ur (4%)

ne gledam/nimam TV (8%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!