lonja
|
Dobro jutro, dober dan.... ena za vse, jaz bom na mojo morala počakati še ene pol ure, da se vsi tu okoli zberemo. Imamo vsako jutro en tak polurni obred, s kavico in čvekom. Pa tko paše . Drgač nič posebno novega, razen tega, da sva cele popoldneve sami z Ajdo, ker moj dela na hišici, trenutno kopljemo okoli bajte in polagamo cevi za priključitev toplotne črpalke, pa okrog temeljev moramo drenažo nardit, pol se bomo pa že počasi spravili na lepša dela, kot je npr.polaganje ploščic. Konec avgusta pa nas čaka že fasada. Jupiiiiiii ! Je obveljala moja barvna varianta, vsaj nekaj . Mml, vidim, da tudi vas lepo in pridno razvaja, pa fino, da ti lahko takole mama pomaga. Moja mami je na žalost čist nepripravna za kaj takega , še dobro, da je ati čist drug in njemu bi lahko Ajdo zaupala tudi za več dni. Cuma, za pogodbo in želim ti en lep začetek delovnih dni. Sej se boš hitro navadila, boš videla. Je pa ena taka fina sprememba, ko greš po toliko časa spet v službo. Meni včasih kar paše, moram priznati. Si me spraševala o imenih za . Ne vemo še spola, ker je moj G zelo redkobeseden glede tega, mogoče kaj pametnega izvem drug teden, ko imam že morfologijo. Če ne pa konec avgusta, ko sem se naročila še ne 3D ultrazvok k eni drugi G. Za punčko moj navija za Manco (včasih preveč lapam doma od Mance od Mml, pa se ga je zgleda preveč prijelo), za fantka pa je sicer več imen v opciji, všeč so mi pa Blaž, pa Anže, pa Luka, Miha, skratka kratka imena. Bomo še videli , pustmo se presenetiti. Je bla pa včeraj Ajda totalna faca, sem jo dala spat in ko sem že mislila, da spi, se dvigne v postelji in reče:''mami, Ajda bo dobila bratca...''.Sem se morala prav nasmejat. NRMM, Izabela, kako je z vami? Upam, da je ta grd del zdej res za vami in da takega neurja več letos ne bo . Bino, a še kar bereš, kar smo napisale, al boš tudi ti kaj povedala? Se kaj vidimo? Kaj boste punce počele čez vikend. Moj bo tudi delal, vsaj dopoldne v soboto in nedeljo, spet bo metal padalce v Lescah, tako da bi imeli z Ajdo čas za kakšno jutranjo kavico in pa klepetek. Tinas, zadnji vikend julija se bomo verjetno spravili do Bovca, mogoče se oglasimo na kavici tudi pri vas. Če le niste preveč na spodnjem delu Soče . Jana73, pa je spet poniknila....Kaj čmo . Lep dan vsem!
|