|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za vse, ki še ne veste otrokovega spola - pa ... 28.2.2005 16:29:43
|
|
|
|
monja
|
Bi vam naredila link, pa ne znam... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
|
za vse, ki še ne veste otrokovega spola - pa ... 28.2.2005 17:06:31
|
|
|
|
Jessy
|
Upam, da bo meni uspelo!
|
|
|
|
|
za vse, ki še ne veste otrokovega spola - pa ... 28.2.2005 17:08:44
|
|
|
|
Jessy
|
ZDaj pa meni ni čisto jasno, kaj se dogaja??? Sem napisala povezavo že v prejšnje sporočilo, ki pa zdaj ne kaže povezave... Kako je to možno??? Poskusim še enkrat: Upam, da zdaj je, če je pa ni, potem pa ne vem, ali je z mojim računalnikom kaj narobe ali pa je napaka kje drugje. lp, Jessy
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2005 17:09:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
za vse, ki še ne veste otrokovega spola - pa ... 28.2.2005 17:11:22
|
|
|
|
Jessy
|
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Spet ni pokazana povezava. Jaz se ne grem več! :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden2:
|
|
|
|
|
za vse, ki še ne veste otrokovega spola - pa ... 28.2.2005 18:05:11
|
|
|
|
monja
|
dix, hvala ti za link. Zdaj mi pa še, prosim, povej, kako ga narediš, da bom naslednjič sama lahko dodala kakšno stvar. Že vnaprej hvala. :rozica::rozica::rozica: Pa še to. S tem " linkom" sem želela le dolčas razbiti. Da pa takšne stvari kaj veliko ne morejo držati, pa sama vem. A malo za zabavo... lp
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2005 18:31:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
za vse, ki še ne veste otrokovega spola - pa ... 28.2.2005 20:34:38
|
|
|
|
NENAJANI
|
:)-:)-:)-:)- pri meni pa drži (vsaj tako je G rekla) Imam 65% za fantka 35% za deklico Po vedenju G bomo dobili :modri: :love::love::love:
|
|
|
|
|
za vse, ki še ne veste otrokovega spola - pa ... 28.2.2005 20:52:08
|
|
|
|
pravljica
|
no, pri meni pa ne drži...80% za punčko...jaz pa 100% vem da bo pubec :)-
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.