Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 7:48:20
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: tanchi tmle je ena zanimiva tema: ženska z žensko zakaj so pa to temo zaklenli???? Pa gljih sem hotela nekaj napisat verjetno se je kakšen mož pritožil da mu ne bo žena k sosedi ušla k ji tle lušte delamo materRR je pa res pohujšljiv forum
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:15:02
|
|
|
|
Šarki
|
nebeški močnik delam. a kera pride
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:16:39
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi nebeški močnik delam. kakšen pa je to?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:17:40
|
|
|
|
Šarki
|
podobno kot grmada, sam da so not jagode, pa čokolada, pa smetana, pa biskvit... mmmm...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:20:44
|
|
|
|
Udb
|
Zveni dobro, sm če po pravici povem, sem prelena da bi kam šla.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:21:06
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi podobno kot grmada, sam da so not jagode, pa čokolada, pa smetana, pa biskvit... mmmm... mmm... pridem... pa recept bi prosila...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:27:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi nebeški močnik delam. a kera pride Ej, kako narediš močnik? Najprej navaden, potem pa lahko še kakšnega. Moj mali ga je enkrat pri teti Tilki jedel in je bil navdušen, pa sem ga potem doma probala naredit, pa je bilo vse tako trdo, da se še pregriznit ni dalo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:33:48
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi nebeški močnik delam. a kera pride Ej, kako narediš močnik? Najprej navaden, potem pa lahko še kakšnega. Moj mali ga je enkrat pri teti Tilki jedel in je bil navdušen, pa sem ga potem doma probala naredit, pa je bilo vse tako trdo, da se še pregriznit ni dalo. to ni mlečni močnik... to tud jest še nisem delala, čeprav sem ga full rada jedla k sm bla mejhna močnik se verjetno reče zato, ker je full namočeno z jagodnim kompotom...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:37:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi nebeški močnik delam. a kera pride Ej, kako narediš močnik? Najprej navaden, potem pa lahko še kakšnega. Moj mali ga je enkrat pri teti Tilki jedel in je bil navdušen, pa sem ga potem doma probala naredit, pa je bilo vse tako trdo, da se še pregriznit ni dalo. to ni mlečni močnik... to tud jest še nisem delala, čeprav sem ga full rada jedla k sm bla mejhna močnik se verjetno reče zato, ker je full namočeno z jagodnim kompotom... Aja, pol pa nč
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:37:51
|
|
|
|
Šarki
|
recept je tukaj: link ne vem kako se na povezavo napiše tukaj
< Sporočilo je popravil shorty -- 23.7.2008 15:29:50 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:48:38
|
|
|
|
Šarki
|
Volga evo tvoj močnik: 20-25 dag moke 2 drobni jajci moko presejemo v skledo, dodamo stepeni jajci, solimo ter to najprej z vilicami razmešamo v usukance, ki jih nato obdelamo še z rokami in sicer med dlanmi, da so usukanci enakomerni in brez moke. Med mešanjem jih zakuhamo v vrelo mleko…
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:49:55
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi Volga evo tvoj močnik: 20-25 dag moke 2 drobni jajci moko presejemo v skledo, dodamo stepeni jajci, solimo ter to najprej z vilicami razmešamo v usukance, ki jih nato obdelamo še z rokami in sicer med dlanmi, da so usukanci enakomerni in brez moke. Med mešanjem jih zakuhamo v vrelo mleko… Ja, ja, saj tako sem delala, pa je bilo vse trfo. Rabim kakšne praktične nasvet, očitno .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:51:42
|
|
|
|
Šarki
|
sej ne vem kaj se važnam,u bistvu ga nika dela jest sm sam na konc ornk premešala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 14:53:28
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ja, ja, saj tako sem delala, pa je bilo vse trfo. Rabim kakšne praktične nasvet, očitno . bog ve kakšen bo moj pa ne vem če ga nam šla dons delat al pa ga bo kr nika nardila
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 15:56:10
|
|
|
|
amaya
|
jaz pa tega nisem še nikoli jedla.....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 17:54:02
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 20:40:47
|
|
|
|
Shorty_
|
tanchi hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 20:43:11
|
|
|
|
Šarki
|
ja končno se je ena name spovnla jest pa tle samevam sm bla tok osamljena da sm šla kr drugo polovico kopalnice pospravljat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.7.2008 21:47:28
|
|
|
|
Šarki
|
po dolgem času sem se s5 ornk navečerjala k nimam kej drucga počet
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 8:49:20
|
|
|
|
alička
|
Dobro jutro!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 9:04:23
|
|
|
|
zvesta
|
buuuuuuuuuuuuuu...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 9:28:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi nebeški močnik delam. a kera pride Ga imas se? Meni je mocnik nebesko dober :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 9:44:02
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Dobro jutro!!!!!!!!!! Hvala za kavico, in doberdan Ej kje pa je njuškalo????
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 13:20:39
|
|
|
|
Pikec
|
evo nazaj z morja .... žalosti nisem uspela utopit ne u morju, ne u koktejlih.... čeprav sem bla po 7 seksu na plaži precej blizu da bo izdihnila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 13:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR evo nazaj z morja .... žalosti nisem uspela utopit ne u morju, ne u koktejlih.... čeprav sem bla po 7 seksu na plaži precej blizu da bo izdihnila Ti pa letos napredujes s svetlobno hitrostjo
|
|
|
Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?gagagaBi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?da (
84%)

ne (
16%)
Število vseh glasov: 44Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!