|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:13:18
|
|
|
|
ona
|
Nič posebnega,mi smp samo šli k pediatru in nas je vprašal,če je zdrava,če so kakšne posebnosti in to je to,so kar izdali potrdilo! Nekje pa še kri in vodo vzamejo,pri nas niso!
|
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:27:59
|
|
|
|
ZARA
|
Mi ga sploh nismo imeli, potrdilo je bilo izdano na osnovi tistega pregleda pri 3 letih, ne vem kako se mu že reče.
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:31:08
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Mi ga sploh nismo imeli, potrdilo je bilo izdano na osnovi tistega pregleda pri 3 letih, ne vem kako se mu že reče. Sistematski.
|
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:32:04
|
|
|
|
ZARA
|
Jaaa, sistematski...sploh se nisem mogla spomnit. Hvala ti, kravica.
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:37:22
|
|
|
|
ajdaN
|
Ga ni bilo. Sem šla v ZD, povedala da rabim potrdilo, sem čez kakšno uro prišla nazaj in ga dobila. Otroka ni bilo z mano.
|
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 25.7.2008 7:17:55
|
|
|
|
anju
|
ni pregleda prav zato, ker je otrok itak gledan celo prvo leto. samo kakec je treba dat na analizo, da dobiš potrdilo, da lahko gre v rtec. pa pediater na to potrdilo napiše tudi kake posebnosti, če so pri otroku, na kar bi v vrtcu morali biti pozorni.
|
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 26.7.2008 21:41:31
|
|
|
|
NRMM
|
Pri nas vsakega izmeri in stehta,pregleda kri in vazem blato zaradi parazitov.Če so preiskave na parazite negativne izda potrdilo,drugače ne.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNovi testi avtosedežev: nekateri tudi nevarniNajnovejše testiranje AMZS in ADAC 2026 razkriva, da nekateri otroški avtosedeži pri trku odpovejo ali se celo odtrgajo....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?