|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 10:58:39
|
|
|
|
Šarki
|
STA ŽE POKONC
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 10:59:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi STA ŽE POKONC a si jih šla dvignit?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:00:32
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi naša tamala tud pa moj dragi GRRRR saj jaz tudi razmišljam, da bi šla.. moj dragi kuha danes.... si ga pa fajn pošlihtala a ga tok dobr valaš?? morm še jest to poskusit
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:05:05
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi STA ŽE POKONC a si jih šla dvignit? ne, tamala se je zbudila, poj je pa še on u luft skoču
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:13:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi naša tamala tud pa moj dragi GRRRR saj jaz tudi razmišljam, da bi šla.. moj dragi kuha danes.... si ga pa fajn pošlihtala a ga tok dobr valaš?? morm še jest to poskusit oja, cel teden kuham, pa lahko en dan še on.... sicer je pa po poklicu kuhar, a ne opravlja tega poklica...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:13:30
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi STA ŽE POKONC a si jih šla dvignit? ne, tamala se je zbudila, poj je pa še on u luft skoču saj, kake sreče sem, bo v trenutku, ko se vležem, Izak tudi pokonci...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:15:19
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi STA ŽE POKONC a si jih šla dvignit? ne, tamala se je zbudila, poj je pa še on u luft skoču saj, kake sreče sem, bo v trenutku, ko se vležem, Izak tudi pokonci... itaq
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. A bosta kavo :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:19:04
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Dobro jutro. A bosta kavo :)? hvala, ne pijem kave... bi pa kak vitaminski napitek, če lahko...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:23:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Dobro jutro. A bosta kavo :)? če boš kakšno fejst fajno skuhala, sem za
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
če boš kakšno fejst fajno skuhala, sem za Tursko?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
bi pa kak vitaminski napitek, če lahko... Korenckov sok?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:28:02
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II bi pa kak vitaminski napitek, če lahko... Korenckov sok? prosim, hvala..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:29:25
|
|
|
|
Šarki
|
.........čakam....... ..........čakam........... ......... čakam............ .........čakam......... ......no mič a bo kej??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II bi pa kak vitaminski napitek, če lahko... Korenckov sok? prosim, hvala.. A ti je pasal :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:30:54
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II bi pa kak vitaminski napitek, če lahko... Korenckov sok? prosim, hvala.. A ti je pasal :)? zelo osvežilen... je bilo malo breskve zraven...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi .........čakam....... ..........čakam........... ......... čakam............ .........čakam......... ......no mič a bo kej?? Hladi se. Za lepoto :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
zelo osvežilen... je bilo malo breskve zraven... Cudovito, sami vitamini :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:36:05
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi .........čakam....... ..........čakam........... ......... čakam............ .........čakam......... ......no mič a bo kej?? A moje pa nisi hotla?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:37:07
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi .........čakam....... ..........čakam........... ......... čakam............ .........čakam......... ......no mič a bo kej?? Hladi se. Za lepoto :)). dej no..... poj bom že kič...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Rubin s piko :). Kaj dobrega bos pa ti?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:38:20
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: tanchi .........čakam....... ..........čakam........... ......... čakam............ .........čakam......... ......no mič a bo kej?? A moje pa nisi hotla? sej ne veš.... sm tok ekran lizala, da mi je vse po tipkovnici dol teklo....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi dej no..... poj bom že kič... MaLo DrUzBe RaBiM . PaLcKoV jE tUdI sEdEm :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:41:27
|
|
|
|
Rubin.
|
Aja ti bi še eno? Dobro, ker imam Mič bolj pametno delo , ti bom jaz skuhala namesto nje: pa še nekaj za zvesto: pa za mič eno turško:
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 27.7.2008 11:42:44 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm tok ekran lizala, da mi je vse po tipkovnici dol teklo.... Pa ravno presledek si zadela...
|
|
|
|
KarolinaTLFBi dali deklici ime Karolina?da (
33%)

ne (
67%)
Število vseh glasov: 136Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!