Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 0:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
zraven pa si bom ogledala še The other Boleyn girl Niti ta mi ni poznan . Likanje mi pa je, v vec nadaljevanjih. Da ne bo koga zaskreblo, kako zivim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 1:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram malo bolj intenzivno trmo zganjat, da se vzivim v otroka. Ki se zmeraj spi . Kolikor berem tvoje odgovore, mislim da nimaš s tem težav. Bi se dalo razpravljat . Ja, v traparije se hitro vzivim. Pa tudi tale neću mi je po ta novem nekam cudno vsec . Bomo videli, ko mine tale vrocina, kaj je na njem .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:35:53
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zraven pa si bom ogledala še The other Boleyn girl Niti ta mi ni poznan . Likanje mi pa je, v vec nadaljevanjih. Da ne bo koga zaskreblo, kako zivim Malo za info: http://www.kolosej.si/filmi/film/druga-sestra-boleyn/ Sicer pa sem po filmu bila vesela, da nimam sestre in da živim v 21. st. Film ta tako: vsebina bolj tako, tako, igra pa zelo dobra. Sicer pa mi filmi popestrijo likanje, ker je drugače skrajno dolgočasno . Sicer pa dobro jutro. Danes zjutraj je bila tukaj takšna nevihta, z gremnjem in bliskanjem, da je strah. No sedaj se je poslovila, hb. Če se kateri lušta: pa še nekaj za pod zob:
< Sporočilo je popravil shorty -- 30.7.2008 16:45:53 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:36:12
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi JEST MAM tud od ane gedes Ta je ze bolj tipicen in prepoznaven :). Jaz imam pa obicnega, z avatarji.com dol potegnjenega aja..... jest sm pa misnla da si to ti na dopustu
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:36:31
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:37:24
|
|
|
|
alička
|
Jutro punce! Meni se pa pozna, da imam dragega doma... zvečer nič ne pridem čvekat. Pa ne zaradi kakšne akcije , ampak zato ker ne pridem na vrsto za računalnik . Si bom morala res laptopa nabavit. Mič, do kdaj je bila pa Mičica pokonci, če si napisala od 19h in nekaj da ŠE spi. A sta pol nočno tolkle ali kaj, ali pa jaz nisem prav razumela
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:37:42
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zraven pa si bom ogledala še The other Boleyn girl Niti ta mi ni poznan . Likanje mi pa je, v vec nadaljevanjih. Da ne bo koga zaskreblo, kako zivim Malo za info: http://www.kolosej.si/filmi/film/druga-sestra-boleyn/ Sicer pa sem po filmu bila vesela, da nimam sestre in da živim v 21. st. Film ta tako: vsebina bolj tako, tako, igra pa zelo dobra. Sicer pa mi filmi popestrijo likanje, ker je drugače skrajno dolgočasno . Sicer pa dobro jutro. Danes zjutraj je bila tukaj takšna nevihta, z gremnjem in bliskanjem, da je strah. No sedaj se je poslovila, hb. Če se kateri lušta: pa še nekaj za pod zob: mi2 sva pa fino usklajene jutro
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 30.7.2008 15:47:29 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:38:38
|
|
|
|
alička
|
Mmmmmmmm hvala za kavico in rogljičke!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:39:52
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Moram malo bolj intenzivno trmo zganjat, da se vzivim v otroka. Ki se zmeraj spi . Kolikor berem tvoje odgovore, mislim da nimaš s tem težav. Bi se dalo razpravljat . Ja, v traparije se hitro vzivim. Pa tudi tale neću mi je po ta novem nekam cudno vsec . Bomo videli, ko mine tale vrocina, kaj je na njem . Ja sej teorija in praksa, včasih nista združljivi . Ampak poskušam prakticirat, ohlajaje glave, pri sebi, da ne bo pomote , in da ne reagiram v trenutku, je veliko bolje. Sem zadnjič zasledila ta tibetantski pregovor: Če se da težava rešiti, nima smisla skrbeti, če se je ne da rešiti, ne pomaga, da skrbimo. Bi se kar strinjala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:40:27
|
|
|
|
Šarki
|
čao alička!! kako si?? a si že nahranila ribice??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:40:32
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Mmmmmmmm hvala za kavico in rogljičke! You're wellcome. seveda Tanči tudi.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 30.7.2008 8:41:40 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:45:15
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čao alička!! kako si?? a si že nahranila ribice?? Že! Ampak jih moram mal zamenjat, sem se jih že naveličala. Drugače pa dobro hvala! Na šihtu sem na rr, namesto da bi kaj pametnega naredila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 8:49:26
|
|
|
|
Šarki
|
ah, men tud včasih že na vsezgodaj poberejo vso energijo... pol pa ceu dan ni nič od mene no, dons je tko
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 14:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Na šihtu sem na rr Lusno tebi :). A se rabite koga, za timsko delo na rr ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 14:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa dobro jutro. Če se kateri lušta: A za po kosilu tudi velja?
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 30.7.2008 15:47:11 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 15:32:12
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 15:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi Si ready, za popoldansko siesto ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 15:53:46
|
|
|
|
Šarki
|
ne, full mi je dolgčas smo šle prejle tamalo v vrtec vpisat, zdej sm pa full prštimana za tle gor čvekat, ampak ni nikjer nč pametnga. nimam kej za povedat zraven
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 16:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
nimam kej za povedat zraven Ti kar napisi kaj, te bom(O) ze zanalizirali, da ne bo dolgcas
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 16:08:18
|
|
|
|
Šarki
|
pa sej pravim da pišejo tko dolgočasne poste, da mi je bv kej zravn pisat nobene domišljije... pa kr neki začnejo najedat pa pamet solit
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 16:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja. to. Drugace pa stresi malo popra na sol :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 16:22:05
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Aja. to. Drugace pa stresi malo popra na sol :)).
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 16:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Aja. to. Drugace pa stresi malo popra na sol :)). Se seksa se ne nikomur, vidim . Pa je res en dolgcas
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 16:26:29
|
|
|
|
Šarki
|
JA U POREČU SE JIM SEXA. poglej na spolnost
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.7.2008 16:27:29
|
|
|
|
Šarki
|
aja si že vidla
|
TaščaJanjikaaaaSte v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?Da, sva v zelo dobrih odnosih (
37%)

Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (
30%)

Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (
14%)

Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (
9%)

Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (
8%)

Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (
2%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!