Anonimen
|
Jutro punce! Demer sej me mora včasih katera tudi zamenjat v monologih! Evo, na hitrco se javljam, dans ni velik časa, sploh pa ga itak ne bo zdej do kakega 8.8. Pri meni je vse v nizkem štartu za turbo pogon. Moja dva sta učeri glih ob kakih 12h bla pripravljena za bazen, sam pol nista šla, ker se KMALU (beri 15.30) mami vrne s šihta Kolumbo in Mateja mislim na vaju in držim pesti! Mateja ti se pa ne sekiraj za pakiranje, tudi jaz sem v enem popoldnevu oprala, posušila (hvala bogu za sušilca), speglala in spakirala vse potrebno - no enih par stvari sem itak pozabla - npr. obutev za mojega dragega Je celo morje hodu v japonkah za na plažo Aja - pa še skuhala sem, da se je imelo cajt zamrznat. Vse se da... Ti sam izpit zrihti. Včeraj smo najdli en šotor. Smo si premislili in bomo kupli enga mal večjega, za vsak slučaj, če nam bo kampiranje všeč. Enega imajo v Mayi Mayi, sam je okol 280 evrov - 30%, nanese okol 200€, pa enega Kilimanjaro smo najdli v Hervisu - s popustom okol 130€. Sam moj še kr ni zadovoljen in gremo dans še v Tomas sport in če ne bo nič pametnega, gremo kr u hervisa. Kolk komplicira... V glavnem, dokler sta moja dva gledala šotore, sem js lutala po drugih trgovinah in zapravla PAZI TO - 45 evrov za: - 3 majčke za mene - 1 legice za mene - 3 majčke za Alena - 2 sp. dela trenerk za Alena - 1 oblekico za kolegico, ki je rodila - 3 uhančke za mene (kič, afkors) Pohvalno, a? Moj ni mogu verjet, ko sem mu pokazala vrečke. OK, zdej grem pa delat, da ne bo samogovorov. Lep dan vsem, sej je itak SOONCEEEEE! Dež bo šele tedaj, ko grem js na morje Sej zdej mi je že smešno, mater! Uživajte! Čaoo!
|