NAJBOLJŠA
|
Dober večer , bejbe... A ste me kaj pogrešale. Vidim, da kaj dost klepetave pa niste ble... Tanchi, dober sem šejkala na morje, ja.... sem brala mal nazaj...dobra fora, a ne. Kako ste mi kaj ostale? No, mi smo jo danes ocvirnali domov, k so nastala manjša nesoglasja z lastnico hiške-svakinjo-, tko, da sem bila popoldne že zelo zagnana doma...Sem vse rože v red dala, perilo ( ga je blo čist mal...ha ha ), presortirala, in do sedaj oprala že tri stroje, pa kosilo naredila, pa vse še kaj zraven. .Sem imela elana za dva. Drgač pa je blo na morju vroče, voda topla, mož prijazen kot vedno, otroci so divjali z enga konca na drugega, ..počitniško. Zala nam je tri dni nazaj dobila visoko vročino, pa mal je bruhala, ampak se je že vse uneslo.Ravno tolk, da sva eno noč dežurala- k je kuhala- pa čez dan sva se menjala ob njej. No, jutri, sem rekla, pa ne dvignem riti za nobeno delo ....ha ha. Me bo že kaj prijelo. Ljubo doma , kdor ga ima.Povsod je luštno, doma pa najbolj, a ne?.. Pa še res je. Nočko. N.