Žabika
|
tinaaja: uf, so vas pa namatrali! Zdaj je pa za tabo. Midve sva danes uspešno spoznali vrtec, vzgojiteljico in sovrtičkarje. Hana je ob obilici novih igrač uživala, se je pa videlo, da nima takšnega reda, kot se ga v vrtcu zahteva. Npr. pred malico je vzgojiteljica vsakemu umila roke, in takoj ko mu jih je umila, se je vsedel na stolček za mizo in čakal. Vse se je umirilo, vsi so bili tiho, samo za Hano sem morala tekat po sobi naokoli. Kasneje je nekaj minut celo zdržala za mizo in jedla. No, v ponedeljek pa resno štartava z uvajanjem; pripeljem jo po zajtrku in pustim tam. Pridem iskat, ko bo treba oziroma takoj po kosilu, če nam bo to uspelo. Drugače pa je bilo pri nas kar malo pestro vmes. Zadnjo noč, ko sva še bili v KG mi je Hana ponoči zakuhala na 40. Ob nalivanju s premajhno dozo Calpola (še vedno mislim, da imam doma dojenčka), je vročina le malo in počasi padla, ampak zjutraj je bila še kar. Dopoldne sva se namesto v Bohinj odpravili domov. Ob 12h je imala spet 39,5 vročine, a nobenih drugih bol. znakov. Sem ji dala kar eno ta močno svečko in se je spotila in naspala. Zvečer ji je vročina narasla le do 38 in je šla spat. Spala je celo noč, zjutraj brez kakšrnih koli znakov bolezni. Kaj se to dogaja, mi ni jasno. No včeraj, pa si je v varstvu pri moji babici malo razbila glavo. Nič hujšega s Hano, babi pa kar ne more in ne more priti k sebi. Se tako krivo počuti, da je sploh ne moremo potolažiti. A se vidi, da smo spet v KG in da nimam nobenih domačih opravil? Tudi laufat ne morej, ker pada dež. Skratka čas za računalnik.
|