|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme Tuhelj
4.8.2008 14:07:36   
PAJO
rada bi vprasala ce je ze katera bila v termah tuhelj??
mi gremo drug tedn pa bi rada mal vedela kako je.

hvala,lp ana

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 4.8.2008 16:16:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme Tuhelj
4.8.2008 16:32:32   
Valentina
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

rada bi vprasala ce je ze katera bila v termah tuhelj??
mi gremo drug tedn pa bi rada mal vedela kako je.

hvala,lp ana


Z moje strani boš slišala same pohvale user posted image

Če te pa kaj konkretno zanima pa vprašaj

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Terme Tuhelj
4.8.2008 17:12:48   
Aneja2003
Eko...tu smo se že mal debatirale.....


http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2185917&mpage=1


lp,




(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Terme Tuhelj
5.8.2008 11:41:37   
MiriaM
Tiste, ki ste bile bolj v jesenskih mesecih tam... me zanima, ali ostane odprt prehod v zunanje bazene ali je kopanje možno samo v notranjih?
Se odpravljamo tja nekje v septembru oz. oktobru...

(odgovor članu Aneja2003)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Terme Tuhelj
8.1.2009 20:20:35   
urška84
Na tam forumu sem dobila same pohvale glede term Tuhelj, z možem sva zato tam rezervirala 4 nočitve v januarju in resnično ne morem mimo tega, da ne bi dala semle komentar tudi sama - v Tuhelj nikoli več!

Tja sva prišla v prvem tednu po novem letu, iskala sva mirne toplice, ko pa sva prišla tja pa samo razočaranje. Hotel (se vidi, da ni več preveč nov) je še kolikor toliko, čeprav je minimalistično opremljen, nič kaj posebnega, sobe so izredno majhne (pa sva imela superior), a OK. No, potem p aprideva v bazen....groza! V celem kompleksu (tiste, ki ste bile, veste da je veliko prostora) ni bilo niti dveh ležalnikov skupaj frej. Mislila sem si, da so vsi Hrvatje na enkrat prišli tja.

Vprašala sva redarko kaj je to, pa je rekla, da imajo Hrvatje počitnice, nedelja je bila, v torek pa še praznik. Sam je rekla, da tud ponavadi ni ravno malo ljudi, je pa bila tisti dan še posebej velika gneča. Ampak kaj je bilo še huje - v zunanjem bazenu se zunaj lahko ob robu kadi in pije, tak da so povsod na robu kake pločevinke piva in cigaretni ogorki. Da ne govorim o stotih otrocih, ki jih noben starš ne nadzira in prosto skačejo, se tunakjo, spricajo, tolčejo v bazenih in seveda stalno butajo vate. Ni šans, da si kaj plaval. V vodi sva bila 15 minut. O kulturnem obnašanju tu ni bilo govora, pa to ne leti samo na otroke (saj oni so samo otroci).

Mimogrede, to sploh niso toplice. To je bazenski kompleks. Kdor pravi, da so to toplice, še ni bil v pravih toplicah. Izredno malo je masažnih šob, vse ostalo je en velik bazen nepravilne, zavite oblike, dva za otroke, en plavalni (mimogrede, ta ima 21 stopnij - ne, nisem se zmotila!). En kao jacuzzi (malo toplejši od bazena) je, ampak nima nobenih šob, pa še ponesrečeno je postavljen tik ob otroškem bazenu - ni šans, da maš kaj miru in da te ne spricajo povsod. Hrana je pa tko tko...če imate radi meso, meso in še enkrat meso, močno soljeno in precej mastno hrano, potem vam bo OK. Meni ni bila kaj posebnega, pa tud na nivo nič kaj ne dajo.

Skratka, v bazene sva prišla ob pol enih popoldne, ob dveh sva se odločila, da greva stran in odpoveva nadaljne bivanje in takoj naslednji dan po zajtrku šla v najin priljubljen hotel Vivat v Moravskih toplicahuser posted image user posted image user posted image . V primerjavi stem hotelom se Hrvaški Tuhelj lahko samo skrije.

Skratka, jaz Tuhelj vsem lepo po vrsti odsvetujem, da ne govorim o tem, da je celo dražji od Vivata - čeprav ne vem, po kakšni logiki...user posted image




_____________________________

Urshy Art

(odgovor članu MiriaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Terme Tuhelj
10.1.2009 21:49:49   
Spiria
Si imela pač smolo, ne moreš rečt, da te temr niso OK, ker si pač bla tam ravno v času njihovoh počitnic.
Jaz sem bila pred časom  tam zelo zadovoljna in bom tja defintivno še šla; meni recimo so krasne njihove savne, tam z mojim res uživava in se zrelaksirava maksimalno, tudi na bazenu se ne spomnim, da bi bila gužva sploh...

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Terme Tuhelj
10.1.2009 22:08:47   
urška84
No, ampak to niso toplice. To je bazenski kompleks. Mene so negativno presenetili. Tudi v samem hotelu res ne bi škodilo, če bi še kako rožo kam postavili. Mislim, da je prav, da povemo vsak svoje mnenje in če so meni zanič bom to tudi jasno povedala, zakaj bi olepševala?

Tudi na primer v Lendavi sva bila nezadovoljna. Kaj me je pa tam najbolj motilo - umazano je ob bazenih pa neverjetno hladno v hodnikih med njimi.

Sem pač človek, ki gre v toplice po počitek in mir. Resnično ne nucam skakanja po glavi v bazenih, pa tudi mnenja sem, da za toplice mora veljati določen nivo čistoče in kulturnega obnašanja. Da se v bazeni pije in kadi....adijo pamet!user posted image


_____________________________

Urshy Art

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Terme Tuhelj
12.1.2009 13:25:14   
uršika***
Meni tudi niso ne vem kako všeč tile njihovi bazeni. Sicer spadajo te terme pod Terme Olimija, vendar jim še veliko manjka do tega, da bodo prišli na njihovo raven.
Edina stvar, ki mi je bila všeč, so bili zgornji prostori, kjer imajo savna svet- je skor malo večji od term Olimija, zelo zanimivo narejen, velika soba z vodnimi posteljami, ležečimi mrežami, veliko lepo urejenih savn- takih in drugačnih- res zelo lepo in okusno opremljeno. Konča se pa vse pri čistoči. Groza, kako je bilo po tleh vse umazano- pa sploh ni bilo veliko ljudi- sva bila čez teden tam. Me je vse minilo.
Bazenski kompleks je pa prav dolgočasen- nikjer nič zelenja, okraskov, karkoli, da bi malo poživilo dolgočasen prostor. Za moje pojme rajši ostanem kje v sloveniji, kjer vsaj znajo skrbet za čistočo in higieno

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?