Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
: en nasvet prosim. Z Leo se še kar boriva z razpoko v kotičku ustnic. Pa sem vprašala v lekarni in mi je svetovala Eucerin Akut mazilo? A misliš, da bo res pomagalo? Drugač te bom pa fehtala za recept za Betrion, ki baje ful pomaga. Kaj misliš? 
. To je edina stvar, ki me pri njem res razpištoli. Ampak saj sem vedela, ko sem ga jemala, tako da se nimam kaj pritoževat (na prvem randiju me je pustil čakat 3 (TRI) ure
. Ker je sekalo kr povprek. Matr, kok to v hribih bobni
. Je bilo precej takih ''pametnih'', ki so kljub slabi vremenski napovedi ob 12h (!) lezli na zelo zahtevne ture. Đizus! Midva sva štartala ob 5h od doma in sva ob 10h že malcala na sedlu.
(mah, kemija je kemija).
, kaj šele da bi še tamalčka v ruzaku nesla. Z najim delamo krajše (in manj strme) ture.
. Zdej se pa na 60 pere, pa da vidmo, če bo mala še lahko oblekla dvojne svetle hlače...
!