|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
4.8.2008 14:16:28   
ella.
TANE in GIOTTI: hvala za tole informacijo. Pismo, bom morala kar sprintat in domov za preštudirat vzet :)

CRVICEK: tebi tudi hvala za informacijo, ampak jaz ne vem, kako hitr/počasne/neučakane/močne/lepe/ plavalce (zihr ne tko lepe kot je Mankoč) ima moj dragi... user posted image

Kar se pa testov tiče, je pa moj oče prava stvar: on samo pogelda punco, pa ve, ali je ali ni noseča :) To ni čist vse hec, do sedaj je še za vse punce v naši družini povedal/vedel,da so noseče, še preden so same obelodanile novico user posted image Tko da pride mal v LJ na obisk, da vas oči mal pogleda, pol vam pa še s sladoledom postreže :) mal vas moram pohecat, da se sprostite pred lulanjem na palčko part II.

sonček: jest sem te pogrešala, k si bla tko žalostna, ko te je ena malo nahrulila, po čisto nepotrebnem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.8.2008 14:32:21   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kdaj bomo lulale.jaz odrinem 10.8 pa me ni do 17.8 tako da vam ne bom mogla posredovati razen če sporočim junoni in vam ona sporoči.

no, jaz ne bi rada takoj na dan D, tako da kar se mene tiče (upam) da zdržim/predlagam 14 ali pa 15?
še katera, saj sem pogledala na seznam in nas je kar nekaj.

sonček kaj misliš, pa opotem Junoni sporočiš ona pa nam?user posted image

skupinsko lulanje na palčko ali v lonček:
sonček85
tane

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.8.2008 14:32:26   
sonček85
eh to je že mimo,če pa tudi takšni obstajajo ki nimajo kaj delat pol se pa tle nekaj znašajo na druge,če njim nekaj mesecev ne uspe dete narediti-kme......

lepo da si me  pogrešala.kako je pa danes vroče.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.8.2008 14:34:03   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Kar se pa testov tiče, je pa moj oče prava stvar: on samo pogelda punco, pa ve, ali je ali ni noseča :) To ni čist vse hec, do sedaj je še za vse punce v naši družini povedal/vedel,da so noseče, še preden so same obelodanile novico user posted image Tko da pride mal v LJ na obisk, da vas oči mal pogleda, pol vam pa še s sladoledom postreže :) mal vas moram pohecat, da se sprostite pred lulanjem na palčko part II.

ella, ti kar reci očetu naj pride v LJ (čimprej), kandidatk več kot dovolj za inšpekcijo, mu kar povej da bo imel izbiro od mladih do starihuser posted image , potem pa me njega počastimo pa ne s sladoledom

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.8.2008 14:35:10   
sonček85
da ,bom jaz klicala ali pisala ZS junoni in če bo doma bom njej posredovala ,čene pa dini ali spps,jjasni.saj jih je kar nekaj katerim lahko sporočim in bodo z veseljem sporočile če je še ne bo do skupnega lulanja.

še 10 dni in bomo videli.na mojem tickerju je danes 20 dan od 30-ihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.8.2008 14:36:04 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 705
4.8.2008 14:35:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

ella, ti kar reci očetu naj pride v LJ (čimprej), kandidatk več kot dovolj za inšpekcijo, mu kar povej da bo imel izbiro od mladih do starihuser posted image , potem pa me njega počastimo pa ne s sladoledom
se na veliko podpišem pa na celjski konec naj pride pogledat kaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 706
4.8.2008 14:39:18   
ella.
Tane: sem eno tipkarsko napakico naredila; smo iz LJ tko da kar datum navržemo in ga pošljem v izvidnico :) Sem v prvem krogu, ko sem poskušala narest dete, šla ene parkrat domov na obisk, se prav skos okoli njega sukala in čakala, a bo kej namignil, pa je bil kar tiho. Sem mal podvomila v njegove sposobnosti (se je pač malo postaral, malo slabše vidi ipd sem se tolažila), pol me je pa zadela user posted image . In zdej verjamem, da zna user posted image user posted image . Tko da me kmalu spet dobi na obisk s kavo.

Tko da punce, pridte! On da za saldoled, ve pa njemu za en viski, da se bo pobral po silnih naporih opazovanja user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 707
4.8.2008 14:41:42   
crvicek

CRVICEK: tebi tudi hvala za informacijo, ampak jaz ne vem, kako hitr/počasne/neučakane/močne/lepe/ plavalce (zihr ne tko lepe kot je Mankoč) ima moj dragi... user posted image

user posted image user posted image user posted image Ella, a veš da je Mankoč moj daljni sorodnik, žlahta po očetovi strani po nevem katerem kolenu...
Vendar pa je najbolj važno da user posted image sproščeno, saj poznam veliko primerov, ko sta oba zdrava kot ribe (dala vse možne preiskave skozi), ma dokler nista odklopila ni in ni bilo user posted image . Tako da kar sproščeno in optimistično naprej! Tudi če niso tako lepi kot Mankočevi, važno, da so praviuser posted image .

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 708
4.8.2008 14:46:03   
ella.
Crvicek: potem imaš pa dober genski bazen za svoje potomce pripravljen user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 709
4.8.2008 14:57:54   
sonček85

Crvicek: potem imaš pa dober genski bazen za svoje potomce pripravljen user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa brez zamere

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 710
4.8.2008 14:59:09   
tane
crvicek, skupinsko lulanje???

sonček85, sem se zdaj spomnila, da je 15 praznik, pa jaz potem ne morem do interneta, ker nisem v službi, moj še zdaj ni 'spucal' računalnika, ker sva en virus dobila.
a rečemo potem 14.8?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.8.2008 15:01:36   
giotti
Oh, ja, pupe, Tane in Crvicek in Ella in Sonček85 (oprosti, amapak te nisem imela časa pogrešat, ker sem skoz na testke mislila user posted image ) in vse ostale seveda...

Tane, sem rekla, da o tem, da sem že 2krat! delala BC ne bi, ker nisem ravno ponosna nase.user posted image M pa zaostaja samo v smislu, če rečem, da je moj cikel na 24 dni, ampak ker je nereden, med 24 in 29, potem vsekakor ni upravičeno, da sem delala testek tako zgodaj. user posted image

No, ampak ker si me že vprašala, ti bom valjda zaupala mojo neumnost. user posted image  Skratka, kaj je BC pokazal oziroma bolje rečeno ni pokazal? Takole piše, rezultat se mora odčitat po 3 do 5 minutah. Po 5 minutah ni bilo še nič, po kakšnih 9ih minutah pa neskončno bleda črtica, ki si jo po moje videl, samo če si jo res želel videt. Danes pa se je to "nekaj" pokazalo še kako minuto kasneje kot včeraj. user posted image  No, tam pa potem še piše, ne odčitajte rezultata po 10ih minutah. Kaj zdaj to pomeni?? Kaj pa med 5 in 10 minut? Zakaj ne piše, ne odčitajte po več kot 5-ih minutah? user posted image Ah... pa saj sem si sama kriva, kaj pa delam test tako zgodaj.

Čeprav tudi v prvi nosečnosti, ko sem ga delala 27. in 29. dan ni bilo prav nič drugače. Bleda, bleda, neskončno bleda črtica. Res ne vem, koliko dni mora zaostajat, da se bo res kaj videlo. user posted image

Ja, punce so pisale o občutkih, samo ponavadi so vedno potem dobile M, vsaj to, kar berem tukajle. Je pa res, da jih večina piše o špikanju v jajčnikih, ne v maternici, kar mi je ful čudno. Kaj bi še jajčniki delali takrat, ko si že enkrat noseč user posted image  Al pa imamo vse te organe malo pomešane v glavi user posted image

No, sicer pa od včeraj zvečer itak spet ni več absolutno nobenega tako imenovanega "nosečniškega znaka".

Hej, navijamo, a ne user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 712
4.8.2008 15:01:42   
ella.
sonček85: hm, ne morem verjet, končno ena, ki ji Mankoč ne potegne user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 713
4.8.2008 15:03:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

crvicek, skupinsko lulanje???

sonček85, sem se zdaj spomnila, da je 15 praznik, pa jaz potem ne morem do interneta, ker nisem v službi, moj še zdaj ni 'spucal' računalnika, ker sva en virus dobila.
a rečemo potem 14.8?
seveda lahko samo upam da ne bom prepozna ali prehitr.Vvsakem primeru vcas bo nekdo obestil.se pravi skupno lulanje je 14.8 ob 8.00

SKUPINSKO LULANJE NA PALČKE  14.8 ob 8.00:

tane
sonček 85user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.8.2008 15:06:48   
sonček85
giotti:ne misli na znake in se prepusti,test pa ponovi ko ti bo zamujala in sicer kak 30 ali 31 dan ciklusa.

ja Mankoč mi ne potegne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.8.2008 15:20:25   
ella.
sonček85: sej je prou tko. Enim so všeč mal bolj kosmati/težki/rahlo nedojemljivi bučkoti (in a good way), mišičasti tipi, druge pa na romantične/tihe/boemske tipe padejo ;) Jest sem za prve :) S ščepcem zdrave pameti, seveda! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 716
4.8.2008 15:20:43   
Anonimen
Hej!

Punce jaz sem imela zadnjo M 24. junija, danes je 42 dan od zadnje M, zadnji test sem delala prejšnji teden, jaz mislim, da je čas spet za nov test, a ne? user posted image user posted image user posted image

No če me pot zanese mimo lekarne ga bom šla pa res kupituser posted image . Porka fliko, kok me ta user posted image user posted image user posted image  heca. Sporočim jutri kako bo user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
4.8.2008 15:23:42   
ella.
No, tam pa potem še piše, ne odčitajte rezultata po 10ih minutah. Kaj zdaj to pomeni?? Kaj pa med 5 in 10 minut? Zakaj ne piše, ne odčitajte po več kot 5-ih minutah? Ah... pa saj sem si sama kriva, kaj pa delam test tako zgodaj.

giotti, rahla zmedenost in neučakanost sta znaka spremenjenega hormonskega stanja, ki spremlja...nosečnost user posted image
Še samo 3x greš spat, pa boš čisto za zihr vedla, a ni to super? jest pa še skoraj 3 tedne. Ah ja, life is hard user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 718
4.8.2008 15:26:26   
ella.
anonimna user posted image : ne vem, kako zdržiš tok časa brez ponovnega testa po takšni zamudi user posted image . Če dobi Giotti cvek zaradi neučakanosti, dobiš ti petko iz potrpežljivosti user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 719
4.8.2008 15:31:15   
lily32
Prejšnji mesec sem bila med navijačicami. Ta mesec pa se vračam med borke. Dajte me na seznam. user posted image  ne pričakujem 10. 8. 
user posted image user posted image user posted image , da bo vsak dan vsaj ena zagledala user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 720
4.8.2008 15:31:39   
sonček85
jutri pa le javi veselo novičko.je bomo nadvse vesele pa čeprav je julijska.dajmo  držim pesti da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
4.8.2008 15:40:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Samo na hitro pozdravim :)
Moram povedati, da smo kupili nov avto - Citroena C8 z 8 sedeži. Upam, da se bo čimprej začel polniti user posted image .
Še slab teden do testka user posted image .
se že polni in to prav tamesec ko imate novi avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 722
4.8.2008 15:40:46   
sonček85

user posted image   AVGUSTOVSKE BORKE user posted image   user posted image

xx.08 - sonček85user posted image (24.krog)
xx.08 - kalaxy

xx.08 - boob
xx.08 - *zabica*
xx.08 - BEBIII

xx.08 - db
xx.08 - summer76
xx.08 - heln
xx.08 - neela
xx.08 - romč
xx.08 - žabica00

xx.08 - miklaromuser posted image
xx.08 - anonimnauser posted image
xx.08 - sakuL
xx.08 - hmmm(1.krog)
xx.08 - tj81
xx.08 - majch(8.krog)
xx.08 - anonimna user posted image 1
xx.08 - anonimnauser posted image 2 (4krog)
01.08 - metuljček27(1.krog)
01.08 - anonimna user posted image (1.krog)

01.08 - drašika - user posted image user posted image v nove boje

04.08 - tropical
05.08 - MTFP (2.krog)
07.08 - nmag
07.08 - živa25 (18.krog)
07.08 - Lopona (5.krog)

07.08 - Luna80(1.krog)
07.08 - giotti
08.08 - anya22 (8.krog) - user posted image user posted image v nove boje
08.08 - rebeka_ (1.krog)
08.08 - anonimna sneguljčica - user posted image user posted image v nove boje
09.08 - gwendolen (2.krog)
10.08 - hator (1.krog po IMN)
10.08 - ...Martina...
10.08 - krfjolca (1.krog) srečkauser posted image user posted image
10.08 - anonimnauser posted image
10.08 - lastovka

10.08 - neučakana
10.08 - lily32
11.08 - mojcak27
11.08 - pikicao.
12.08 - pearl_shell (6.krog)
13.08 - bambinca
13.08 - sakul
13.08 - kalaxy
13.08 - pokica_
14.08 - tane

15.08 - barbara.a. (3.krog)
15.08 - pikipu (8.krog)
17.08 - tinkatinka
20.08 - s@nta
20.08 - arual (11.krog)
21.08 - M1987(6.krog)
21.08 - ella.
22.08 - pikicaa25 (9.krog)
22.08 - tiki55 (12.krog)

22.08 - tejč76
22.08 - deja777
23.08 - micka007
24.08 - liam (4.krog)
25.08 - heln (3.krog)
25.08 - carpe diem

26.08 - ulsi25(1.krog)
26.08 - Štručka1(2.krog)
26.08 - sensi (11.krog)
27.08 - S* (2.krog)
28.08 - kepica
28.08 - BEBIII (3.krog klomifena)
28.08 - anci banci
30.08 - tinč407 (2.krog klomifena)
30.08 - urša30(24.krog)
30.08 - aqua (14 krog) 

user posted image
NAVIJAČICE

*junona
*tiki55
*_sanja_ 
user posted image
*jjasnauser posted image
**Kinnie*
*brkn83 
user posted image
*lunica24user posted image Luka
*spps user posted image
*_ancica_
*orhideje
*aqua77
*mišk2
*pikica5
user posted image
*miklarom user posted image     
*pokica_
*gantar
*TEDIGO
user posted image
*anonimna user posted image
*klaudia
*janaja
user posted image
*littleangel
*katka11
*artičoka
user posted image
* trinity22 user posted image

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

STAVNICA

sonček 85user posted image - 25%
jjasna -21%
gantar - 28%
oktavija-30 %

user posted image
user posted image   

dobrodošle vse nove borke.dajmo avgust barvat v roza!!!!!

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.8.2008 15:50:44 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 723
4.8.2008 15:45:42   
giotti
je

No, tam pa potem še piše, ne odčitajte rezultata po 10ih minutah. Kaj zdaj to pomeni?? Kaj pa med 5 in 10 minut? Zakaj ne piše, ne odčitajte po več kot 5-ih minutah? Ah... pa saj sem si sama kriva, kaj pa delam test tako zgodaj.

giotti, rahla zmedenost in neučakanost sta znaka spremenjenega hormonskega stanja, ki spremlja...nosečnost user posted image
Še samo 3x greš spat, pa boš čisto za zihr vedla, a ni to super? jest pa še skoraj 3 tedne. Ah ja, life is hard user posted image

Ej, hvala Ella za tako lepo spodbudo.

Ampak veš, da tudi če grem še trikrat spat, ni nujno, da bom za ziher vedela? user posted image  V prvi nosečnosti mi tudi po zaostanku ni pokazalo niti približno močne črtice, tako da sem šla kar k zdravnici po potrditev, ker se mi je zdelo ful neumno zapravljat za teste, ki ne povejo jasno, da ali ne. Zdaj pa mi je kar malo nerodno spet tja hodit. Kaj pa vem, mogoče pa res kupim ful dražji clear blue, za katerega sem prisegla, da si ga ne kupim, ker test je test, saj vseeno, kateri in zakaj bi zapravljala denar. Pa potem vse napišejo, da pokaže bolj močno črtico.

Dugače pa, pupe, kako boste veselo novičko povedale svojemu najdražjemu? Bosta skupaj delala test, boste takoj kar direkt povedale, ali boste poskušale naredit majhno presenečenje? To me v bistvu trenutno najbolj zanima, ker v sebi itak verjamem, da sem nosečka user posted image  Positive thinking, to je prva in najpomembnejša stvar pri vsem skupaj!!! Šele potem so kvaliteta plavalčkov, pa sex vsak dan al pa samo 1x na mesec, pa recnije, pa tifol, pa E vitamin... najprej je treba pozitivno mislit, jaz v to fuuul verjamem user posted image

No, navijam naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 724
4.8.2008 15:51:53   
tane
giotti, kot vedno imaš prav, positive thinkinguser posted image  glede tega kako povedati svojemu pa resnično še nisem razmišljala, user posted image bi bilo fino kako presenečenje narediti, moj itak ne ve kdaj naj NE bi pričakovala, je reku, da naj mu rajši nič ne govorim kdaj je O itd. ampak naj ga samo zagrabim in izkoristimuser posted image , drugače bo preveč pod pritiskom pa ne bo mogel. hmm...punce kake ideje za presenečenje, jaz samo to vem, da ga ne bova delala skupaj, bi mu rajši veselo novico sporočila.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?