Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kazala interes za hrano (grabla po naši hrani na krožnikih), sem ji pri 4 m pričela dajat sokec (male količine, z 2 žlici), da se je naučila jest po žlici, potem pa rižek (kosmiče od milupe). Zdaj je stara skoraj 8 m in že pridno papa, a je ziza še vedno zakon. Še nimava samostojnega obroka GH. Kar se sorodnnikov tiče, pa jim daj jasno vedet, da je to kar delajo narobe in, da si ti njegova mama in da hočeš svojemu otroku najboljše... Problem pri GH je v tem, da tem mičkenim zeeloo obremeni levice (kar povej jim to). Tudi sama sem tako nardila in je bil takoj mir. Hehe, seveda sem pretiravala... In glede alergij, predlagam sezonsko sadje in predvsem slovensko in domače v smislu kar raste zdaj in pri nas (izogibaj se pa jagod, citrusov, kivija ipd.). Veliko užitkov pri hranjenju
kako se lahko nekatere tako pustite, da vam ukazujejo, kaj delat s svojim otrokom