Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:30:54
|
|
|
|
Pikec
|
Jst sem pa dans dosegla en hud podvig
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:33:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem pa dans dosegla en hud podvig kerga? kerga? firbec.press
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:45:54
|
|
|
|
Pikec
|
Bicikel znam parkirat sam na gumo. Nič ga prislonit. So mi rekli, da je to ful bajenoza in da traja. Sem parkirala po celih 30 sekundah mučenja...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:46:46
|
|
|
|
Šarki
|
adasm tok tle gor?? tle pogledam kaj se dogaja k mam tamalo na joški- če je res full sitna al pa k jima kavo skuham al pa k malčata, al pa k kej packata da grem raj stran, zdele sta ble pod tušem, je tale rač čist pri vratih kopalnice, nikol ne sedim deset minut skupaj tukaj, razen takoj ko zaspita čez dan, ampak se itak nikol nč ne dogaja... kar sem pa zdele zvečer ngor, smo šle pa vmes po mleko, pa zunaj smo se mal igrale, stuširala sm jih, večerjo dala... tale rač je res čist bajdvej. sej vem da zgleda k daskos bulm tle not sam si ne predstavlam kako bi v tem primeru živel glede na to da smo več7inoma same doma in se ne mofrm nč prešvercat na račun dragega
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:47:50
|
|
|
|
Pikec
|
Tanči a to piše una na joški al ti?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:51:16
|
|
|
|
Šarki
|
sm dons tok huda!!!!!!!!!!!! mije eno predpotopno tipkovnico prklopu, mam drgač brezžično, pa kr na uno ponavad začnem pisat k je tud na mizi pa tle morm full gor klofat da kej napiše,pa včas mal več črk naenkrat prtisnem
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:59:57
|
|
|
|
Šarki
|
evo, tamala spi, tavečja zobe umiva, jest se bom pa tud poslovila..... da naute rekle da nimam drucga dela
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:02:44
|
|
|
|
alička
|
Moja si pa že spet zmišljuje, kaj vse mora narest, samo, da ne bi spala. Med drugim je blo treba it tut kakat, se je napihvala ko žaba, samo da ne bi blo teba it spat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:15:18
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi evo, tamala spi, tavečja zobe umiva, jest se bom pa tud poslovila..... da naute rekle da nimam drucga dela Tanči ne tega, kar sem zapisala vzet za slabo. Mene sploh ne moti koliko je kdo gor. Ampak jaz bi tudi rada bila več, pa se mi ne izide. Sem mislila, da imaš kakšno čarobno formulo, zato sem te vprašala. Kaj drugače imaš obe pupi doma?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:19:23
|
|
|
|
Pikec
|
Jst bi jedlaaaaaaaaaa NUUUUUTEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:24:00
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst bi jedlaaaaaaaaaa NUUUUUTEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOOO Pikec!? Kje pa nej jo dobim sred noči? A si noseča?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:25:28
|
|
|
|
alička
|
Na sem ti jo na kruh namazala:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:26:02
|
|
|
|
alička
|
Al boš kr iz lončka:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:26:30
|
|
|
|
Pikec
|
Ej zadnje čase se tud jst to sprašujem. Joški mi rastejo (kmal bojo do Neretve) da jih v noben modrc ne spravim. Ob 21:25 se mi je nutela s paradižnikovo solato. Zjutri mi dela slabo. Pišuka če bi zadnje cajte kej srečala Mr. Dika bi še verjela, da je res kaj na tem...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:27:05
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Al boš kr iz lončka: Ne me rajcat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:28:42
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ob 21:25 se mi je nutela s paradižnikovo solato. Kaj pa je to za ena kombinacija Po nuteli s paradižnikom bi blo tudi meni slabo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 21:30:06
|
|
|
|
Pikec
|
Paradajz sem že pojedla zdej bi pa nutelo. Jao
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:04:34
|
|
|
|
Rubin.
|
Pišuka če bi zadnje cajte kej srečala Mr. Dika bi še verjela, da je res kaj na tem... Ne se delat neumne, si se z morjem nekaj hvalila, a si že pozabila?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:06:48
|
|
|
|
Pikec
|
Nič ne vem o tem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:09:54
|
|
|
|
SOULatka
|
pikec! pa saj to ni res...še nisi zbrisala te čreve?:) in...plesni konc? si že kaj nosečka?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:11:40
|
|
|
|
Pikec
|
Jezusmarija solata in vsisvetniki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:13:39
|
|
|
|
SOULatka
|
hehehe... zakaj? ker me že tako dolgo ni bilo...ali...govorim malo prehudo:)
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:13:54
|
|
|
|
SOULatka
|
hja pikec...to so bili časi...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:14:28
|
|
|
|
Pikec
|
Ja jeseni bodo spet
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:15:32
|
|
|
|
SOULatka
|
a si zdaj 1. stopnjo končala?
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?