|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
8.8.2008 9:12:50   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: neučakana

zame je pa 8.8. res srečen dan, namreč že zjutrej ob 6 sva zagledala user posted image , zdj pa ne morem več spat ker premišljujem in premišljujem kako bo vse skupaj potekalo, pomoje še nisem dojela vsega skupaj. Drgače pa držim pesti za vas, da bo čim manj user posted image  in čim več user posted image
Sem srečka user posted image

Super, neučakana, tako se dela, želim ti mirno nosečnost, ter veliko užitkov zuser posted image

(odgovor članu neučakana)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
8.8.2008 9:21:15   
Anonimen
Jutro.

Ja bravo neučakana. Pa si dočakala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
8.8.2008 9:47:01   
aqua77
čestitke neučakana!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
8.8.2008 9:53:41   
tane
aqua77, kako si danes? sem včeraj razmišljala da res ne bi bila rada v tvojih čeveljcih...tvoje čakanje še bolj ubija, kaj novega?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
8.8.2008 9:58:47   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

aqua77, kako si danes? sem včeraj razmišljala da res ne bi bila rada v tvojih čeveljcih...tvoje čakanje še bolj ubija, kaj novega?

aquica se javlja na raport!!user posted image

teste delala, lulala na CB in pol še na BC... oboje mi je spet isto kazalo kot pred enim tednom..... user posted image user posted image  CB švooooooooh črtica una ta tretja najbrž, ki je na sliki C, BC pa tud nek švoooooooooooh bledooooooooo roza zmazek....user posted image user posted image  tako da testov do četrtka ne delam več...... dost mam jest tega......user posted image

bom vidla kaj bo 14.08 pri G......

sam sem skeptična glede vsega ker po 10 dneh bi moralo biti hormona toliko, da že jasno pokaže.............user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.8.2008 10:03:27   
sonček10
Pri meni se pa rjav izc. nadaljuje že drugi dan tko da mislm, da bo prej user posted image  kot pa 15.8. in ne bo nič ta mesec z user posted image .   user posted image  user posted image

Za druge pa itak  navijam, da bi se jim pokazali user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.8.2008 10:05:09   
sonček10
aqua držim pesti user posted image  user posted image . Mogoče ti hormon tko počasi narašča, nič obupat. Enim hitrej drugim počasnej.

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.8.2008 10:45:32   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček10

aqua držim pesti user posted image  user posted image . Mogoče ti hormon tko počasi narašča, nič obupat. Enim hitrej drugim počasnej.

šonči,

sploh se ne zavedaš, kakšen balzam za moja ušesa so te tvoje besede....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
8.8.2008 10:46:13   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

teste delala, lulala na CB in pol še na BC... oboje mi je spet isto kazalo kot pred enim tednom..... user posted image user posted image  CB švooooooooh črtica una ta tretja najbrž, ki je na sliki C, BC pa tud nek švoooooooooooh bledooooooooo roza zmazek....user posted image user posted image  tako da testov do četrtka ne delam več...... dost mam jest tega......user posted image

sam sem skeptična glede vsega ker po 10 dneh bi moralo biti hormona toliko, da že jasno pokaže.............user posted image

I hear you, girl.

Sem prej napisala, da sem naredila FS zjutraj pa ni bilo nič, potem pa sem šla v lekarno in nekaj časa zadrževala urin, da sem stisnila tistih nekaj kapljic nejutranjega in sem na BC mini dobila enak zmazek kot ti. Po pribl 8 minutah se je pokazala taka bleeeeeda črtica, ki pa po pol ure še vztraja tam.

Popolnoma prav imaš glede teh testov. Jaz sem čisto pissed!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo.

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.8.2008 10:47:12   
tane
aqua77, ah ko bi ti lahko kaj pomagalauser posted image , positive thinking j edino kar mi pade na pamet, pa čakat na naše SL, ko morda dočakamo našo srečo.

sonček10, vgnezditvena je lahko 2-3dni, pa čas, ko se ti tole dogaja se mi zdi je ravno prajšnji, mogoče je pa to to.user posted image

POMOČ: me frendica sprašuje pa ker ste tu tudi veteranke, mogoče katera ve, ali to da ni O, pomeni, da tudi user posted image ni?

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.8.2008 10:47:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

I hear you, girl.

Sem prej napisala, da sem naredila FS zjutraj pa ni bilo nič, potem pa sem šla v lekarno in nekaj časa zadrževala urin, da sem stisnila tistih nekaj kapljic nejutranjega in sem na BC mini dobila enak zmazek kot ti. Po pribl 8 minutah se je pokazala taka bleeeeeda črtica, ki pa po pol ure še vztraja tam.

Popolnoma prav imaš glede teh testov. Jaz sem čisto pissed!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo.

Lp,
Gwdln

dobrodošla v moji mehiški nadaljevanki...... imbrasada.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.8.2008 10:48:51   
aqua77

aqua77, ah ko bi ti lahko kaj pomagalauser posted image , positive thinking j edino kar mi pade na pamet, pa čakat na naše SL, ko morda dočakamo našo srečo.

sonček10, vgnezditvena je lahko 2-3dni, pa čas, ko se ti tole dogaja se mi zdi je ravno prajšnji, mogoče je pa to to.user posted image

POMOČ: me frendica sprašuje pa ker ste tu tudi veteranke, mogoče katera ve, ali to da ni O, pomeni, da tudi user posted image ni?

se edino zadnje dni še to delam..... user posted image  čakam, danes že 11 dan.....user posted image  kaj čmo, potrpežljivost je božja mast.......... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.8.2008 10:49:36   
Gwendolen
Pozabla napisat - prehitr stisnila potrdi.

Močno močno močno stiskam pesti zate, ker vem, da čakanje ubija, sploh pa v tvoji situaciji. Drugače pa verjamem v to, da v tvojem bušiju že raste pikica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We're walking in the air

Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.8.2008 10:52:06   
tane
se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

gwen, ti pa poslušaj kaj je napisala aquica, potrpljenje je božja mastuser posted image , test delaj nekaj dni po zamudiuser posted image , ki je šele jutri kot vidim na seznamu

Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.8.2008 10:52:59   
aqua77
Gwen,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hvala draga.......

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.8.2008 10:55:05   
Gwendolen
tane, ko bi le bilo tako simpluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, saj bom, saj bom, saj bom!!!! Obljubim, da bom pridnaaaaaaaa!!!! Ko sem pa takoooo nestrpna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce, brez vas bi mi bilo težje!!!!

Poljubčki vsem na lička!

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.8.2008 11:07:38   
sonček10
tane - odgovor Pušenjaka: pojav M: To je samo odstranitev stare sluznice, da lahko pred naslednjo ovulacijo zraste nova, ki je primerna za vgnezditev zarodka.

Upam, da sm kej pomagala.

Aqua: seveda bo vse ok user posted image   Eno poznam, ki je misnla da ma že dvakrat user posted image  pa je bla ubistvu user posted image in bi že pri prvi user posted image  mogla počivat. Pri tebi je pa pač hormon še tok nizek.

Sej jst sm tud panična zarad rjavega izc, ki samo naznanja user posted image , vsaj pri meni je tako, samo ta mesec sm zmedena ker je že tok prej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.8.2008 11:12:55   
sonček10
Gwendolen- tud zate drži pesti in vem, da kmal zagledaš močni user posted image  .

Zdrži user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.8.2008 11:18:48   
Štručka1
luna80,....men pa odkar smo se odločli za še enega dojenčka, sploh ni težkouser posted image

uživam kot že dolgo neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.8.2008 11:25:32   
Gwendolen

Gwendolen- tud zate drži pesti in vem, da kmal zagledaš močni user posted image  .

Zdrži user posted image  user posted image  user posted image

Hvala sonči!!!!!!! Tud tebi enako!!!user posted image user posted image user posted image

Rada vas mam, punce.

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.8.2008 11:32:08   
tane
gwen, ohhhh,saj vem kako je to, mene tud že tko srbijo prsti, pa mam še več za počakat, ampak ker tule pametujem potem ne smem sama naredit isto, a neuser posted image

sonček10, hvala za razlago, saj smo pametne ampak spet pa ne tolkouser posted image

Štručka1, to se pa dobro sliši, pr men je pa zdaj, ko smo začel z 'razlogom' user posted image včasih kar težko, oz. kaj bluzim sem prej veliko bolj uživala, zdaj sem pa s tem obremenjena

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.8.2008 11:42:15   
aqua77

tane - odgovor Pušenjaka: pojav M: To je samo odstranitev stare sluznice, da lahko pred naslednjo ovulacijo zraste nova, ki je primerna za vgnezditev zarodka.

Upam, da sm kej pomagala.

Aqua: seveda bo vse ok user posted image   Eno poznam, ki je misnla da ma že dvakrat user posted image  pa je bla ubistvu user posted image in bi že pri prvi user posted image  mogla počivat. Pri tebi je pa pač hormon še tok nizek.

Sej jst sm tud panična zarad rjavega izc, ki samo naznanja user posted image , vsaj pri meni je tako, samo ta mesec sm zmedena ker je že tok prej user posted image

sonči,

a mogoče veš potem, kdaj ji je pokazalo +? user posted image user posted image user posted image user posted image  mam filing, da bo prej brcat začel, preden bo+. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.8.2008 11:55:23   
sonček10
Zvedela je šele pri ginekologu, ker testa sploh ni delala ker je misnla da je 2x dobila user posted image  . Tko, da zdej bo že 3 mesece user posted image In zdej počiva. Še predn je delala test jo je prehitela user posted image . Čudno mi je pa blo da ni šla vseen delat testa, sam ko si na začetku si rečeš pač ta mesec ni ničuser posted image

Tko, da upanje vedno ostane a ne user posted image  Jst se tud kr nanjo spomnim. Eni sodelovki pa je test pokazal šele po treh tednih, je še vedno jezna na teste user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.8.2008 12:01:43   
ursa30
aquica, tebe pa tale zadevca res heca user posted image  
jaz sem bila v negotovosti malo manj kot en teden, pa se mi je mešalo, si sploh ne upam pomisliti kako je tebi.

samo pesti ti lahko držim, da si res user posted image  in da bo vse ok. sem s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.8.2008 12:12:49   
aqua77

Zvedela je šele pri ginekologu, ker testa sploh ni delala ker je misnla da je 2x dobila user posted image  . Tko, da zdej bo že 3 mesece user posted image In zdej počiva. Še predn je delala test jo je prehitela user posted image . Čudno mi je pa blo da ni šla vseen delat testa, sam ko si na začetku si rečeš pač ta mesec ni ničuser posted image

Tko, da upanje vedno ostane a ne user posted image  Jst se tud kr nanjo spomnim. Eni sodelovki pa je test pokazal šele po treh tednih, je še vedno jezna na teste user posted image

e!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je zgleda iz moje skupine!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?