|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
8.8.2008 21:23:30   
Athina
Ja, sploh je super, da urediš te stvari z mehurjem pred user posted image , ker baje se potem puncam kar pogosto kopmlicira med nosečnostjo. Mislim pa, da brusnice dobiš tudi v DM-ju, Mullerju ipd. V navadnih trgovinah sicer tudi imajo razne čajčke, ampak glej, da vsebujejo 100 % brusnic! To preveri, preden kupiš ...

(odgovor članu ABIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.8.2008 21:33:37   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: neučakana

Sem srečka user posted image

user posted image user posted image user posted image
Čestitam, ...in lepih 9 mesecev!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu neučakana)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.8.2008 21:46:37   
andre3a
Pozdravček avgustovke!Končno po dolgem času se javljam tudi jaz.Najprej čestitke noviuser posted image in upam da jih bo ta mesec veliko.Nama v juliju ni ratalo in upam na ta mesec in je ne želim videt 24.8.Prosim dodajte še mene na seznam.Morje nama ni prineslo sreče zuser posted image in zdaj se bova trudila spet  doma že od danes naprej,saj so se začeli plodni dnevi.

ANDREJA

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.8.2008 8:25:45   
*dotika*
Ja, nič, se še jaz javim. M ne pričakujem 20.8., prosim, da me date na seznam.

To je najin tretji krog po dveh abrazijah februarja in junija zaradi prazne gestacijske vrečke. Smola pa taka! Upam, da gre v tretje res rado, ker razlogov za to menda ni, razen splet nesrečnih naključij.

Čestitke vsem srečkamuser posted image !!!

lp

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.8.2008 10:13:36   
spps
dajmo avgustovke,zdaj bi že bil čas,da začnete mal na roza farbat seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.8.2008 10:35:25   
_sanja_*
Sonček85... Dans se mi sanjalo, da si nosečkauser posted image

Upam, da se moje sanje uresničijo, da bosta na tvojem testu user posted image user posted image .

Navijam tudi za vse ostale avgustovke... ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sanja

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.8.2008 12:05:32   
pikicao.
jz sm dobila user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.8.2008 12:27:46   
sonček85

user posted image   AVGUSTOVSKE BORKE user posted image   user posted image

xx.08 - sonček85user posted image (24.krog)
xx.08 - kalaxy

xx.08 - boob
xx.08 - *zabica*
xx.08 - BEBIII

xx.08 - db
xx.08 - summer76
xx.08 - heln
xx.08 - neela
xx.08 - romč
xx.08 - žabica00

xx.08 - miklaromuser posted image
xx.08 - Auser posted image
xx.08 - sakuL
xx.08 - hmmm(1.krog)
xx.08 - tj81
xx.08 - majch(8.krog)
xx.08 - A user posted image 1

xx.08 - urša30(25.krog)

xx.08 - Auser posted image 2 (4krog)user posted image user posted image v nove boje
01.08 - metuljček27(1.krog) user posted image user posted image v nove boje
01.08 - drašika - user posted image user posted image v nove boje

04.08 - tropical user posted image user posted image v nove boje

04.08 - *Flower* user posted image user posted image v nove boje
07.08 - nmag
07.08 - živa25 (18.krog) user posted image user posted image v nove boje

07.08 - Lopona (5.krog)

07.08 - giotti
08.08 - anya22 (8.krog) - user posted image user posted image v nove boje
08.08 - rebeka_ (1.krog) -user posted image user posted image v nove boje
08.08 - A sneguljčica - user posted image user posted image v nove boje
09.08 - gwendolen (2.krog)
10.08 - ...Martina...
10.08 - krfjolca (1.krog) srečkauser posted image user posted image
10.08 - Auser posted image
10.08 - lastovka

10.08 - neučakana user posted image user posted image
10.08 - lily32 srečkauser posted image user posted image

11.08 - mojcak27
11.08 - pikicao. user posted image user posted image v nove boje
12.08 - pearl_shell (6.krog)
13.08 - bambinca
13.08 - sakul
13.08 - kalaxy
13.08 - pokica_
14.08 - tane

15.08 - barbara.a. (3.krog)
15.08 - pikipu (8.krog)
15.08 - sonček10 (1.krog)
17.08 - tinkatinka

18.08 - Auser posted image
20.08 - s@nta
20.08 - arual (11.krog)
20.08 - *dotika*
21.08 - M1987(6.krog)
21.08 - ella.
21.08 - ABIKA (2.krog)
22.08 - pikicaa25 (9.krog)
22.08 - tiki55 (12.krog)

22.08 - tejč76
22.08 - deja777
22.08 - tassika (1.krog) 
23.08 - micka007
24.08 - liam (4.krog)
24.08 - andre3a
25.08 - heln (3.krog)
25.08 - carpe diem

26.08 - ulsi25(1.krog)
26.08 - Štručka1(2.krog)
26.08 - sensi (11.krog)
27.08 - S* (2.krog)
28.08 - kepica
28.08 - BEBIII (3.krog klomifena)
28.08 - anci banci

28.08 - Luna80
29.08 - hator (2.krog po IMN)
30.08 - aqua77 (14 krog) 
30.08 - MTFP (3.krog)
30.08 - A user posted image (2.krog) 

user posted image
NAVIJAČICE

*junona
*tiki55
*_sanja_ 
user posted image
*jjasnauser posted image
**Kinnie*
*brkn83 
user posted image
*lunica24user posted image Luka
*spps user posted image
*_ancica_
*orhideje
*aqua77
*mišk2
*pikica5
user posted image
*miklarom user posted image     
*pokica_
*gantar
*TEDIGO
user posted image
*anonimna user posted image
*klaudia
*janaja
user posted image
*littleangel
*katka11
*artičoka
user posted image
* trinity22 user posted image
* jernejav
user posted image
* A user posted image 2
* tetka5
* tinč407

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

STAVNICA

sonček 85user posted image - 25%
jjasna -21%
gantar - 28%
oktavija-30 %

user posted image       

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk  
JULIJ .......................................21,8% srečk nosečk
AVGUST....................................     %SREČK NOSEČK

user posted image
user posted image   

dobrodošle vse nove borke.dajmo avgust barvat v roza!!!!!

SKUPINSKO LULANJE NA PALČKE  14.8 ob 8.00:

tane
sonček 85

bambinca
aqua77
pokica_
barbara.a.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.8.2008 12:30:39 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.8.2008 12:29:43   
sonček85
draga moje pikicao.:ne obupaj in pojdi veselo naprej,saj nikoli ne veš kdaj je to tvoja zadnja M.

_sanja_ :a res kako lepo ,samo ko bi to bilo res,upam da bo.A kolikor poznam moje telo mislim ,da ta mesec zopet ne bo nič,a kaj grem veselo naprej in bo ko bo,saj sem še mlada in je pred mano še veliko lepega in tudi user posted image bo prišel ko bo čas .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.8.2008 12:42:06   
aqua77
Sonček, jaz se pridružujem Sanji in tudi upam, da se bodo njene sanje uresničile....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja, kako se pa kaj ti počutiš???  A bomo kakšno slikico trebuščka dobili na ogled...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
9.8.2008 12:45:41   
sonček85
hvala in sem ti tole napisala na neučakanosti.

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ja aqua77 ti mas res jekleno potrpezljivost ;)
jz ne vem kaj bi na tvojmu mestu  o ja vem, sla bi h kolegici d bi mi vzela kri in jo pregledala
sicer pa aqua77 jz sm 100% d se v teb razvija ena pikica, k je se vsa plasna in zato se nimas tokk hormona
pol bos pa vidla k bo postala cedalje bolj pogumna, in k bo dost velka d ti bo brcala po trebusku, ne bos mogla verjet d je to tvoja sramezljiva pa plasna pikica

no, to si pa tako lepo napisala, da mam zdej vse solzne oči....  
jaz tudi mislim ,da je v tebi že mala plašna pikica in si zato še toliko bolj občutljiva in zato jokaš.Pazi ,da ne dviguješ kaj in da se paziš nase ,dokler ne veš kako in kaj.Vso srečo in mislim na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
9.8.2008 12:51:28   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jz ne vem kaj bi na tvojmu mestu  o ja vem, sla bi h kolegici d bi mi vzela kri in jo pregledala
sicer pa aqua77 jz sm 100% d se v teb razvija ena pikica, k je se vsa plasna in zato se nimas tokk hormona
pol bos pa vidla k bo postala cedalje bolj pogumna, in k bo dost velka d ti bo brcala po trebusku, ne bos mogla verjet d je to tvoja sramezljiva pa plasna pikica

jaz tudi mislim ,da je v tebi že mala plašna pikica in si zato še toliko bolj občutljiva in zato jokaš.Pazi ,da ne dviguješ kaj in da se paziš nase ,dokler ne veš kako in kaj.Vso srečo in mislim na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem prebrala...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

14.08 grem do moje G, da mi pove kako in kaj .... če bo kakšna vesela novička za sporočiti si na seznamu med prvimi...... user posted image user posted image user posted image  

hvala ti še enkrat za vso spodbudo....zlata si punca......user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
9.8.2008 13:29:15   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sem prebrala...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

14.08 grem do moje G, da mi pove kako in kaj .... če bo kakšna vesela novička za sporočiti si na seznamu med prvimi...... user posted image user posted image user posted image  

hvala ti še enkrat za vso spodbudo....zlata si punca......user posted image user posted image user posted image user posted image
za zlate punce vse in za njihove sončke ,ki lepo svetijo v trebuščku.lep vikend in javi se še kaj,saj danes se zadnjič javljam potem me pa ves teden do ponedeljka ne bo.user posted image user posted image pogrešala vas bom , a se bom odklopila in bomo videli kaj bo .Bo kar bo.
Komaj pa čakam14.8 ,saj me lulamo na palčke in ja ti imaš pregled in bom z veseljem čakala tvojo veselo novičko in ko pridem nazaj ima da si rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -jasnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
9.8.2008 13:32:46   
_sanja_*

Sonček, jaz se pridružujem Sanji in tudi upam, da se bodo njene sanje uresničile....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja, kako se pa kaj ti počutiš???  A bomo kakšno slikico trebuščka dobili na ogled...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super semuser posted image Edino kar je problem je spanje, ker na trebuhu ne morem, na hrbtu pa ne smem spati in potem se prestavljam tak ko en kit z boka na bokuser posted image Ampak nič hudega, vse bomo zdržali, samo da decembra dobimo zdravega fantka. Komaj že čakamuser posted image

In komaj čakam 14.8., da obe javita veseli novički! user posted image user posted image user posted image

Malce sem vas zanemarila, v bistvu RR na splošno, ker sem morala napisati diplomsko. Zdaj, ko jo končujem, imam spet malo več časa, da pridem nazaj navijat. Kljub temu, da me ni bilo, sem mislila na vas. Za vse, čisto za vse navijam in držim pesti. Vsaki je usojen svoj +, vsaki user posted image user posted image in nobena temu ne bo ušla, samo na žalost ne moremo vplivati na to, kdaj pride. Občudujem vas za vaš pogum, imejte ga še naprej, user posted image user posted image ne bosta ušli!user posted image user posted image

Aja, trebušček pa zgleda takole:
user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
9.8.2008 13:47:40   
sonček85
joj kako lep buši.pa niti malo se po moje nisi zredila ,saj imaš super postavo  pa glede na to da imaš rok čez 4 mesece .  vso srečo naprej in javi se še kaj pa da srečno in uspešno končaš diplomsko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
9.8.2008 14:09:03   
bambinca
halo bejbe moje!!!Kako je na celini?Pogrešam vas...še malo, pa bo SLuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
9.8.2008 14:28:22   
bambinca
Sonček,Tane, a je že kej težko čakat?Jest sem kr mal nervozna, ker je tolk izcetka in potem sem stalno na wc-ju, ker mislim, da je prišlauser posted image Kako pa kaj Giotti?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.8.2008 14:42:54   
sonček85
oj bambinca no pa sva le prišle skupj.Sem malo prej mislila nate in da se vedno zgrešiva.no pa poglej.Za mene ne morem nič reči ,a komaj čakam da mine vse skupaj inn da vbidim na čem sem ,saj komaj čakam.Moj dragi je rekel da imam velikeee prsi ,samo ne ve pa ali enako velike kot pred vsako M ali ne,samo da imam večje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni se pa zdi da imam malo veliki buši ,no pa sej vem pripravlja se ,zato me že malo napihuje. In kako se imaš ti ,uživaš.Lepo,no jaz pa danes likam ,čistim in pripravljam za jutri ko greva uživat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sedaj se pa počasi poslalvjam ,saj greva še h taščiuser posted image na obisk ,pa malo po trgovinah in po sestro ,da bo pazila na želvo,zlate ribice in na morsko prašičko.user posted image

Se vam še kaj javim predno oddideva in potem seveda sporočim veselo ali user posted image novico.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
9.8.2008 15:24:17   
Gwendolen

jz sm dobila user posted image

Piki moja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa je ne čakam danes in če ne pride, je jutri prvi dan izostanka, torej dan za delanje testka. Hm, cel teden (no, okej, dvakrat) sem dobivala rahle črtice na BC mini, danes zjutraj (valda nisem zdržala), se je pa pokazala že po 2 min in taka rahla tudi ostala. Ampak jim po izkušnjah mnogih ne verjamem, dokler ne dobim močne črtice.
Počutim se utrujeno, včeraj zvečer sem dobila kovinski okus v ustih (na zadnjem nebu predvsem), imam ogromne joške, ki pa me ne bolijo, ampak samo silijo iz vseh modrcev, v spodnjem delu trebuha me še vedno tišči, da me bolj oprijete gate totalno motijo. Pa rahlo mi je slabo. Toliko, da mi je neprijetno ne pa za bruhat.
Ne vem več, pupe, al je huuuuuud PMS (čudno, da nisem tečna) ali pa ...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem primeru sporočim.

Lep preostanek vikenda vsem in držim pesti, da je user posted image ne dočakate(mo).

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
9.8.2008 17:51:45   
pikicao.
gwen in aqua77 hvala vama, dons sm cist fertik. Pozabla sm vam povedat d mam HPV pa d sm ze mela predrakaste celice, zato sm pa tok bolj razocarana, k se mi porajajo dvomi ce bom sploh kdaj?
Sicer grem naslednji teden tko h ginekologu k morm dat bris, pa me bo dal naprej na raziskave.
hvala vam, sam tist test mi je dal pa tko po glavi, bi me pomoje manj bolelo ce bi me kdo s kladivom po glavi useku user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.8.2008 17:53:22   
pikicao.
aja pa soncek85 in  vsem ostalil tud hvala

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.8.2008 17:53:33   
aqua77
user posted image user posted image user posted image Sanja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super si, da si nam takoj postregla s slikicami...... user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kolk maš lep trebušček....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Prelepa si....

Nemorem verjet, da ti je že tako zrasel, in da boš že kmalu zibala..... Se mi zdi, kot da si prejšnji teden napisala magične besede sem gor.... Kako gre hitro čas....Bravo zate, da končuješ diplomsko, ko jo narediš ne pozabi priti povedat še nam, da se bomo veselile s tabo....user posted image

Tukaj pa drugače vse po starem... Nekatere "starine" tukaj še vedno vstrajamouser posted image , pridružilo se nam je pa že veliko novih super punc, s katerimi vstrajamo in navijamo vsak mesec....

Oglasi se še kaj, saj smo te pogrešale in se spraševale kako si.... Pa če maš kakšno novo fotko nam jo v bodoče tudi pripopaj... Pa voziček, postlico vse te cortkane stvari.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Predvsem pa uživaj in se čuvaj.....  Rade te mamo....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
9.8.2008 18:00:56   
Gwendolen
Piki, držim pesti, da bi bilo pri G vse v redu. user posted image user posted image user posted image

Saj bo, boš videla. Tudi ti boš dočakala svoj plus ali user posted image ali user posted image in user posted image . Držim pestke.

Mene tudi jezijo tile testi, prav zaradi teh rahlih črtic. Kr neki. Sploh če zagledaš res rahlo črtico, potem pa dobiš M. HALO?!?!?!?!? Na kaj hudiča je potem zadeva reagirala, če naj bi reagirala na hcg?

Jaz pa vsake pol ure hodim lulat pa še vedno obsedeno čekiram, da le ne bi prišla M (voham tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Še vedno upam, da je ne bo.

Drži se, punca in piši še kaj.

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
9.8.2008 18:06:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Piki, držim pesti, da bi bilo pri G vse v redu. user posted image user posted image user posted image

Saj bo, boš videla. Tudi ti boš dočakala svoj plus ali user posted image ali user posted image in user posted image . Držim pestke.

Mene tudi jezijo tile testi, prav zaradi teh rahlih črtic. Kr neki. Sploh če zagledaš res rahlo črtico, potem pa dobiš M. HALO?!?!?!?!? Na kaj hudiča je potem zadeva reagirala, če naj bi reagirala na hcg?

Jaz pa vsake pol ure hodim lulat pa še vedno obsedeno čekiram, da le ne bi prišla M (voham tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Še vedno upam, da je ne bo.

Drži se, punca in piši še kaj.

Lp,
Gwdln

Gwen,

navijam zate, naj je ne bo 9 mesecev.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
9.8.2008 18:12:06   
Gwendolen
Draga Aqua,

najlepša hvala, sem se taaaaakoooo raznežila. Veš, da jaz tudi zate, vsak dan posebej pogledam, če si napisala že kaj novega, ker me tako firbec matra, po tvojih bledih črticah. Tako me razganja od radovednosti, kaj za vraga te blede črtice pomenijo. Sicer pa sem enakega mnenja kot Piki in Sonček, ki sta ti napisali, da imaš pač bolj plašno pikico v bušiju, ki se še noče pokazati svetu.

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
5 položajev za manj potenja med seksom
Preverite seksualne položaje, s katerimi vam bo med seksom najmanj vroče ter si boste tako zagotovili najmanj neprijetne...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?