Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ringaraja mi pa danes kaže da sem noseča 7 tednov
. Eh, ne bom se več s temi tedni ukvarjala, v glavnem, plodek je tam, kjer mora bit, naslednji pregled pa je 5.9.. Danes ni bilo moje G, zato mi je nadomestna napisala za delodajalca, da ne smem biti izpostavljena določenim stvarem. me je vprašala, če želim bolniško, pa sem se odločila, da ne, dokler se bom le dobro počutila. 
pa se ni! A ste imele vi tudi kakšne krče? Sedaj sem v 5 tednu in mi je blo 2 dni nazaj mal slabo, sem mogla bruhat...drugač sem pa okej! Lepo se imejte! Zdravo in lepo nosečnost vsem
Kaj čem, se tolažim, da če ne drugače bo po 9m sigurno bolje
. Sva pa povedala staršem in so bili kar presenečeni ter seveda veseli. In seveda so obljubili, da ne bodo nikomur povedali.
.
APRILSKI SRČKI 2009
) PREGLED NS
za vse nove aprilčice in upam še na veliko zdravega čveka
. Pregled pa imam bolj zgodaj, ker me potem 14 dni ni v Slo in bi bila prepričana, da je bila vgnezditev uspešna. Kar pa se krčov tiče, te imam vsak dan ampak mislim, da je to zaradi širitve maternice.
, tako da me lahko odstranite s seznama.
, ki bo trajalo 9 mesecev