|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta booo... sem že čisto mirna.... zeeeeeeeeeeeeeeen. ohhhhmmmmmm, ohhhhmmm.... A to je bilo v kleti? Zanimivno, zanimivo. jah, če bi le bilo to.... pa so samo usrane knjige Neeeeeeeeeeeeeee, fajn. Bi takoj zamenjala s tabo. Za en teden med knjige. U, vrhunsko. aha, bi te rada videla.... tega dela en teden ti ne privoščim... bi raje študirala iz njih... A si sama? Ali je se kdo (poleg pajkov)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:42:06
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta booo... sem že čisto mirna.... zeeeeeeeeeeeeeeen. ohhhhmmmmmm, ohhhhmmm.... A to je bilo v kleti? Zanimivno, zanimivo. jah, če bi le bilo to.... pa so samo usrane knjige Neeeeeeeeeeeeeee, fajn. Bi takoj zamenjala s tabo. Za en teden med knjige. U, vrhunsko. aha, bi te rada videla.... tega dela en teden ti ne privoščim... bi raje študirala iz njih... A si sama? Ali je se kdo (poleg pajkov)? ja, na srečo je grupna terapija
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta booo... sem že čisto mirna.... No vidiš sej bo. A so te že prestavili iz kleti? kdaj si bila pa v kleti? to sem zamudila. je bilo napeto? Jaz sem tudi najpej pomislila, da je v Avstriji zaposlena. Fritzl d.o.o. Dobro Opere Osebnost. Malo prevec na pralne praske spominja. Dajem na natecaj za nekaj bolj izvirnega.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta booo... sem že čisto mirna.... zeeeeeeeeeeeeeeen. ohhhhmmmmmm, ohhhhmmm.... A to je bilo v kleti? Zanimivno, zanimivo. jah, če bi le bilo to.... pa so samo usrane knjige Neeeeeeeeeeeeeee, fajn. Bi takoj zamenjala s tabo. Za en teden med knjige. U, vrhunsko. aha, bi te rada videla.... tega dela en teden ti ne privoščim... bi raje študirala iz njih... A si sama? Ali je se kdo (poleg pajkov)? ja, na srečo je grupna terapija Zdaj pa res ne razumema, zakaj se pritozujes ? Kje je Pikc? Dej pridi, nekaj ti moram povedat.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:45:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Kje je Pikc? IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Dans sam safr furam in se sebi smilim...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:46:56
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta booo... sem že čisto mirna.... zeeeeeeeeeeeeeeen. ohhhhmmmmmm, ohhhhmmm.... A to je bilo v kleti? Zanimivno, zanimivo. jah, če bi le bilo to.... pa so samo usrane knjige Neeeeeeeeeeeeeee, fajn. Bi takoj zamenjala s tabo. Za en teden med knjige. U, vrhunsko. aha, bi te rada videla.... tega dela en teden ti ne privoščim... bi raje študirala iz njih... A si sama? Ali je se kdo (poleg pajkov)? ja, na srečo je grupna terapija Zdaj pa res ne razumema, zakaj se pritozujes ? jah, saj... solidarno se vedem do Pikec... ne morem zdaj skakat od veselja, če pa je revica žalostna...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jah, saj... solidarno se vedem do Pikec... ne morem zdaj skakat od veselja, če pa je revica žalostna... Ja, prav imas. Spet sem zasla. Samo bi ji vseeno nekaj rekla. Dej Pikc, javi se.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:47:45
|
|
|
|
Pikec
|
sej sem tle ... sam jamram...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:48:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR sej sem tle ... sam jamram... pa jamraj skupaj z nami, plosim...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:48:56
|
|
|
|
Rubin.
|
Mič prav lepo je da si spet nazaj . Evo ti da boš lažje tipkala: No pa še koga lahko zraven povabiš .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR sej sem tle ... A, fajn. A ves, da imamo dva nova bela muca? No, ne cisto nova, en mesec stara. Puncka in fantek. V originalu sta bila Pika in Pikec. Nisem jaz zbrala, se mi je pa fajn zdelo. Samo so ju prekrstili sedaj. Skoda. To sem ti morala povedat. Sta pa lusna in mehka.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mič prav lepo je da si spet nazaj . Evo ti da boš lažje tipkala: No pa še koga lahko zraven povabiš . O, hvala :))). In to s cokoladnimi mrvicami . To je taka kul stvar, cokoladne mrvice.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:51:02
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR sej sem tle ... A, fajn. A ves, da imamo dva nova bela muca? No, ne cisto nova, en mesec stara. Puncka in fantek. V originalu sta bila Pika in Pikec. Nisem jaz zbrala, se mi je pa fajn zdelo. Samo so ju prekrstili sedaj. Skoda. To sem ti morala povedat. Sta pa lusna in mehka. V kaj so ju pa prekrstili? Mi imamo dvomesečnega sivega tigrastega... je imel pa 3 snežno bele bratce z dolgo dlako...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:51:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR sej sem tle ... sam jamram... pa jamraj skupaj z nami, plosim... O.k., če boste jamrale pol pa grem, čao, čao
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:52:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR sej sem tle ... sam jamram... pa jamraj skupaj z nami, plosim... O.k., če boste jamrale pol pa grem, čao, čao a ni v tebi nič solidarnostnega duha? smo v časih v brigadah avtoceste gradili.. zdaj pa lahko mamo brigado jamranja...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta V kaj so ju pa prekrstili? Najprej je bil Pikec bili (kot beli navijac Hajduka) ali Pikec Billy. Zdaj je samo bili ali Billy. Saj ne vem, kaj je prav. Odvisno, kje bo gledal za druzicami. Pupa je pa Biba.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:54:31
|
|
|
|
Pikec
|
Biba. To bi mi pa ta moment tud prav prišlo Za tolažbo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Biba. To bi mi pa ta moment tud prav prišlo Za tolažbo. Hitr na bicikl.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:57:33
|
|
|
|
Pikec
|
Hitr na bicikl. Na biciklu ni bibe . Le ta se nahaja ponavadi v M hlačah. (kako ste pa vi temu doma rekli, ko si bla majhna?)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 18:59:40
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Hitr na bicikl. Na biciklu ni bibe . Le ta se nahaja ponavadi v M hlačah. (kako ste pa vi temu doma rekli, ko si bla majhna?) ahha, za bibo še pa nisem slišala... mi smo rekli binglejjn, pimpek, lulček, pipica :P
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Hitr na bicikl. Na biciklu ni bibe . Le ta se nahaja ponavadi v M hlačah. (kako ste pa vi temu doma rekli, ko si bla majhna?) biba ne. prvic slisim, kmh.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:01:02
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Hitr na bicikl. Na biciklu ni bibe . Le ta se nahaja ponavadi v M hlačah. (kako ste pa vi temu doma rekli, ko si bla majhna?) ahha, za bibo še pa nisem slišala... mi smo rekli binglejjn, pimpek, lulček, pipica :P Uči se....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:01:34
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Hitr na bicikl. Na biciklu ni bibe . Le ta se nahaja ponavadi v M hlačah. (kako ste pa vi temu doma rekli, ko si bla majhna?) ahha, za bibo še pa nisem slišala... mi smo rekli binglejjn, pimpek, lulček, pipica :P Uči se.... ja, in prav piši.. mislila sem bingelj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:09:27
|
|
|
|
Pikec
|
zdej veš zakaj mi gre zmer na smeh k ma POP TV un forum BIBA LEZE
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:19:06
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR zdej veš zakaj mi gre zmer na smeh k ma POP TV un forum BIBA LEZE haha, ti bi raje biba buta?
|
|
|
|
otroški čevljichebeltzaBi kupili všečne usnjene otroške čevlje z mehkim podplatom, preko internetne trgovine po ugodni ceni (z možnostjo vračila v 15. dneh)?da (
36%)

ne (
25%)

nikoli (
9%)

ne vem (
9%)

odvisno od cene (
6%)

če bi mi bili zares všeč (
16%)
Število vseh glasov: 211Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!