Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 14:50:53
|
|
|
|
mojamura
|
huda frizura go 4 it
|
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 14:51:45
|
|
|
|
anabanana
|
He he razmisli...meni je bilo potem še vedno žal, zato se ne grem več teh podvigov. Meni je tista frizurca lepa pod pogojem, da imaš izrazito pravilne poteze in si suha v obraz.
|
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 15:28:48
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura huda frizura go 4 it Ja kako pa veš, da bo prav njej pasala? Saj frizura je ok, samo če njej paše, pa je druga stvar.
|
|
|
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 15:31:23
|
|
|
|
Magi*
|
pa tole čudo vsak dan gor postavlat? ok, razen, da namest zajtrka poližeš šteker, pol boš pa hit tud suha v obraz. če še nisi, seveda.
|
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 15:39:29
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kaj pa zdaj Raje skoči pod kosilnico, boš ceneje skozi prišla
|
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 16:07:27
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Če imaš zelo goste lase in naravno vsaj malenkost skodrane si tako frizurco privošči, ker ti bodo lasje že tako zjutraj stali po konci, potem jih pa samo malo z gelom ali voskim razturaš po glavi , vzame ti urejanje take frizurce 2 minuti ko si že zverziran. Če pa imaš naravno ravne lase, gladke in sipke pa niti v miljon letih ne moreš imeti take frizure.
|
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 17:01:42
|
|
|
|
coca cola
|
O jaz pa več ne bi šla na ta način frizure. Sem enkrat bila približno nekaj takega ostrižena in ni šans več, ne ne
|
|
|
|
|
RE: zamikalo me je, da bi se postrigla 12.8.2008 17:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda dobro. Samo ne vem, kako pase na tvoj obraz in tvoj stil. Pa ce se ti da vsak dan tole skupi spravit.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?