Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pol jo je pa pomagala razkazovat po celem stanovanju. 
kje čofala. Babuške a pol v četrtek velja Kaval? Če se res dobimo, jaz vas samo po kaki slikci poznam in zato prosim mahajte ko zagledate blond big mama
Bemtiduš a je res tolk težko 10 kil dol vržt.
Naja tvoja Tija ima tolk lepe okice, pa kako lepo barvo. Zdaj pa šibam še mal delat. Aja Psst dobrodošla. Kako je pa ime tvoji navihanki, pa kako slikco tud lahk pripopaš. Aja Emamair tvoja dva navihančka sta v tem času že sigurno še kako "ušpičla"-daj prosim kako cvetko napiš. Sta mi luštna k ga tko v duetu sračkata.
in mislil, da bo dete tako zaspalo. Pa slišim samo ropotanje iz sobe, tako da izgleda, da bom morala it posredovat.
Meni že gre počasi dol, potem pa odkrijem čisto novo karamelno milko in sem spet pečena. Ne vem, od kje mi manija na karamelo.
Kje je pa Shorty? Saj je imela samo en teden morja planiranga, a ne. No mogoče sem pa spet mal zabluzila.
pa mi nikakor ne rata priti do njega.