|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
14.8.2008 10:07:47   
tane
urša30, no, to je najbolje biti čim manj obremenjen...se bom poskušala tudi sama tega držati.

tiki55, še en teden, kako 'hendlaš'? sem mojemu razložila, da meni oduser posted image do O niti ne psihira tolko ampak potem, ko je teden pred dnevom D, takrat pa...pazi seuser posted image user posted image  ta zadnje dni pauser posted image user posted image user posted image

držim pesti za vaju, ker tale avgust je pa porazen...

< Sporočilo je popravil tane -- 14.8.2008 10:08:17 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.8.2008 10:08:55   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Punce res ste super in fajn vas je imet!Hvala!!!! Bom res čez kak dan oz. ko se vrnem domov ponovila, če slučajno ne bi prej kaj pricurljalo.
Liam, kaj pa če tvoj še ne ve, da potrebuje očala?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa ma res dioptrijo +5, sam ma pa tud leče...user posted image user posted image user posted image  Ga morem danes vprašat, če se mu je dioptrija poslabšala pa ne vidi več dobro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.8.2008 10:24:08   
ella.
Dobro jutro, BEJBIKEEEE

Tole z vašimi M mi je ful čudno. Meni se že prvi dan konkretno ulije in ne preneha do vključno 3 dne, ko se začne malo umirjati…moram bit prav pozorna nanjo, drugače mi lahko krepko pokvari dan. No, sej to mi ga tko al tko ☺ Zdej odštevam zadnji teden…in začenjam postajat malo nervozna smota ☺

Aqua, jo anche penso a te danes ☺ (ekskjuz maj iteljn)

Tane, si še kej OI gledala? ;)

Urša: men se pa zdi super tole, da imaš malo pobrkljano in se ne boš z matematiko ubadala – mogoče je pa to pravi recept??!! Go, baby, go.

Liam: meni je tudi tvoja situacija pretty čudna…boš pa še enkrat lulala, a ne? ;)

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.8.2008 10:31:07   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Dobro jutro, BEJBIKEEEE

Tole z vašimi M mi je ful čudno. Meni se že prvi dan konkretno ulije in ne preneha do vključno 3 dne, ko se začne malo umirjati…moram bit prav pozorna nanjo, drugače mi lahko krepko pokvari dan. No, sej to mi ga tko al tko ☺ Zdej odštevam zadnji teden…in začenjam postajat malo nervozna smota ☺

Aqua, jo anche penso a te danes ☺ (ekskjuz maj iteljn)

Tane, si še kej OI gledala? ;)

Urša: men se pa zdi super tole, da imaš malo pobrkljano in se ne boš z matematiko ubadala – mogoče je pa to pravi recept??!! Go, baby, go.

Liam: meni je tudi tvoja situacija pretty čudna…boš pa še enkrat lulala, a ne? ;)

Seveda bom še enkrat lulala... v ponedeljek.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.8.2008 10:31:17   
ella.

Punce, sem ugotovila, da sem jest k en kondomček za tale forum...ko začnem kvasit tu gor, vse zginete...
user posted image

Tiki taki: nama pa urca sinhrono tiktaka user posted image user posted image .

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.8.2008 10:31:51   
ursa30
tane, saj je pri meni isto, zadnji teden pred dnevom D se ne poznam več, samo o tem razmišljam, računam,..user posted image
neobremenjena sem samo ta mesec, ampak itak vem, da ko se bo začel septemberin če user posted image  ne bo še od nikoder, bom pa že napeta in spet kupovala testke user posted image user posted image

ella., po moje je tudi to dober recept, sam je treba predvsem veliko user posted image user posted image , midva pa že 6 dni nisva iz takih in drugačnih razlogov user posted image user posted image
tako da ta mesec res nimam velikih upov za user posted image user posted image
ampak bomo vidl kaj bo čas prinesel user posted image

ali se samo meni zdi, ali še dolgo ni bilo kakšne nove user posted image ?
dejmo punce, polovica avgusta je že mimo, javite se user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.8.2008 10:34:24   
ella.

Liam,
a šibaš tale orbitrek zdaj, ko delaš dojenčke? Me zanima, ker nikoli ne vem, koliko fizičnega napora je priporočenega v tem stadiju oz. zanositvi...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.8.2008 10:39:34   
ella.

Ursa: saj ti si dobila nekje pred mano zadnjo M, če se prav spomnim, tako da 6 dni posta nima veze verjetno. Si imel že prej morda PD.
Ni pa to izgovor, da ga z lisicami ne prikleneš na posteljo in podivjaš user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.8.2008 10:45:35   
liam

Liam,
a šibaš tale orbitrek zdaj, ko delaš dojenčke? Me zanima, ker nikoli ne vem, koliko fizičnega napora je priporočenega v tem stadiju oz. zanositvi...

Prejšn tedn sm še, pol pa ko se kr ni in ni hotu nehat tale izcedek sm pa rekla d bom raje mal nehala. Če bo v ponedelk negativen test, bom pa spet začela gonit.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.8.2008 10:56:03   
ursa30

Ursa: saj ti si dobila nekje pred mano zadnjo M, če se prav spomnim, tako da 6 dni posta nima veze verjetno. Si imel že prej morda PD.
Ni pa to izgovor, da ga z lisicami ne prikleneš na posteljo in podivjaš user posted image

mičken izcedka sem dobila 30. nato ni blo 3 dni nič, potem se mi je pa 4.vlila.cela zmešnjava user posted image user posted image user posted image

če dobim user posted image  bom vsaj vedela zakaj, itak bo pa moj kriv user posted image user posted image
ja tele lisice niso slaba ideja user posted image user posted image  
skratka, user posted image  mu danes ne uide, če ne bo šlo zlepa, bo šlo pa zgrda user posted image user posted image user posted image user posted image
mal heca more bit user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.8.2008 11:03:39   
ella.
Ursa: tale podaljšan vikend morata bit ful pridkana in do onemoglosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jest se v dneh, ko predvidevam, da bi bilo dobro to počet, komaj še spomnim kakšnih načinov, kako svojega izvirno pripraviti do user posted image , da ne bi slučajno pomislil, da ga imam za "nujen faktor pri spočetju" user posted image

Ni kaj, kdaj je treba prijetno združiti tudi s koristnim.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.8.2008 11:10:45   
Jane77
Ej, pupike, tolk pišete o tem "planiranem" user posted image .... Kako pa to pr vas funkcionira? A ste vedno ZA takrat ko imate kao plodne dni, al res to "aktivnost" načrtujete? In kako na to gledajo vaši dečki? user posted image
Kr jst bi ful rada, da te stvari pr nama ostanejo spontane in se dogajajo takrat ko je želja, potreba user posted image

No, povejte mi, kako je potem s tem vašim slončkanjem user posted image  user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.8.2008 11:10:55   
Štručka1

Ursa: tale podaljšan vikend morata bit ful pridkana in do onemoglosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jest se v dneh, ko predvidevam, da bi bilo dobro to počet, komaj še spomnim kakšnih načinov, kako svojega izvirno pripraviti do user posted image , da ne bi slučajno pomislil, da ga imam za "nujen faktor pri spočetju" user posted image

Ni kaj, kdaj je treba prijetno združiti tudi s koristnim.

Jaz sem tudi mislila, da ga ne bi preveč obremenjevala s tem, ker bi mislil da user posted image samo zarad dojenčka,....ampak me je zdaj on začel skoz opozarjati in to 3 krat na dan (lubi boguser posted image ), da je treba deeeeeelaaaaaat!
user posted image

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.8.2008 11:18:49   
ella.
Štručka in Jane,

midva sva sveža v tem poslu (2. krog) in nama je to ful (zaenkrat še) v totalno zabavo. Poleg tega nama pomaga, da sva še ornk zacopana en v druzga in nama "timing" ne zmanjšuje želje...je pa res, da bi se to z daljšanjem poskusov znalo spremeniti... upam, da ne bo prišlo do tega...
Je pa res, da nikoli ne rečeva: no, zdej je pa čas, da tole opraviva user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.8.2008 11:29:32   
Jane77
Kolk dolgo sta pa skupaj, da sta "še" zacopana, ella? user posted image  

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.8.2008 11:34:34   
ella.
Jane: oooo, tale "še" te je malo sprovociral user posted image 1,7 leta.
Ampak verjamem, da bova še dolgo zacopana user posted image

Pa vidva?

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.8.2008 11:43:21   
Štručka1

Jane: oooo, tale "še" te je malo sprovociral user posted image 1,7 leta.
Ampak verjamem, da bova še dolgo zacopana user posted image

Pa vidva?

Hej, saj midva sva tudi zacoprana, kljub temu da sva skupaj že 10 let, pa kljub temu da mava prekrasno triletnico, ampak trikrat na dan,......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se mi pa že bledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.8.2008 11:47:36   
ella.
Štručka; take rabimo, ki se ne morejo nagledat en drugega, četudi se že 10 let zbujajo en ob drugem TOOOOOOO! :)
3x/dan pa res ni preveč ok, ker...redčita male Mankoče oz. Phelps-e! user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.8.2008 11:58:34   
Jane77
No, midva sva skupaj 4 leta, zacopana ravno več nisva no, se mi zdi da po dveh letih sva prešla na "drugo" fazo odnosov - ni več nora zaljubljenost, je pa ljubezen, spoštovanje....in vsekakor še vedno želja po seksu user posted image user posted image user posted image user posted image ...brez tega ne gre...

Sicer ta želja ni prisotna vsak dan ( no, včasih je tudi user posted image )...kaj šele večkrat na dan, kajne, Štručka?  No, pač imamo različne potrebe po user posted image  a ne? Zaljubljenost pa si tud vsak po svoje razlagamo!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.8.2008 12:03:58   
ella.
Jane, glavno, da smo srečni...statistika in terminologija sta pa v drugem planu ;)

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.8.2008 12:06:40   
pokica_
Helow cure!

Nič kaj sadov ni obrodilo skupinsko lulanje, kaj? user posted image

Mogoče pa še katera javi lepo novičko naknadno. Pri meni tudi nič novega, izcedka ni nobenga, razen po user posted image mičkeno rozano, user posted image  se pa še ni dokončno sploh vlila, nevem kje se potika tako dolgouser posted image .
Ampak mi kljub temu pridno slončkamo, ko se nam zaljubi, tako da sem prenehala šteti dneve do O, ipd. Mogoče bo pa spontanost pomagala,....pa še "svečo" sem uvedla v programuser posted image !

Naj bo današnji zadnji delovni dan pred vikendom lep, sončen in naj prinese na forum kako lepo srečno novičkouser posted image user posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.8.2008 12:23:44   
Jane77
Tako je! user posted image  No pol se ne bom več sekirala, če se mi glih ne user posted image  vsak dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.8.2008 12:59:43   
Štručka1

Štručka; take rabimo, ki se ne morejo nagledat en drugega, četudi se že 10 let zbujajo en ob drugem TOOOOOOO! :)
3x/dan pa res ni preveč ok, ker...redčita male Mankoče oz. Phelps-e! user posted image

He,he,.....redčiva ja,....user posted image
Če me od teh trikrat na dan ne bi vse že bolelo, bi tudi blo fino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.8.2008 13:05:52   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Ej, pupike, tolk pišete o tem "planiranem" user posted image .... Kako pa to pr vas funkcionira? A ste vedno ZA takrat ko imate kao plodne dni, al res to "aktivnost" načrtujete? In kako na to gledajo vaši dečki? user posted image
Kr jst bi ful rada, da te stvari pr nama ostanejo spontane in se dogajajo takrat ko je želja, potreba user posted image

No, povejte mi, kako je potem s tem vašim slončkanjem user posted image  user posted image

ja, z mojim sva ravno imela to debato, mi je nekaj cajta nazaj reku, naj mu ne govorim kdaj bo O, ampak samo napadem, tud z lisicam, če je trebauser posted image ...pa sem mu zdaj povedala, da včasih je pa to težko, ker dela v nasprotnem turnusu, ko so ta pravi dnevi, tko, da al ga zjutraj zbudim, al pa on mene ko pride domov...NOT, ker sem čist preveč zalepljena...potem pa čez nekaj časa pravi a zato si me ta mesec tolkokrat zjutraj napadlauser posted image , ker ponavadi se to ne dogaja...tko, da bejbe moje jaz sem zastavila na polno.
no, ta mesec sem mu p aže rekla, da bova vsak drug dan, ker tole vsak dan ni obneslo sadov...no, da se razumemo vsak dan pred in med O...
glede spontanosti, te pa žal zdaj ni več ko smo začeli delati na bebici, ok. le po O, takrat jaz v bistvu z večjim užitkom in bolj neobremenjenouser posted image , ker ne mislim na to...

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.8.2008 13:15:07   
Tiki55
ursa super, da si neobremenjena... to bi znalo biti tisto tapravouser posted image user posted image user posted image Mi smo sicer bli fejst pridni, ampak saj smo tud ponavadiuser posted image

tane zaenkrat še kar gre. Pri meni je tud vse sproščeno do O, potem pa zadnji teden pred nepričakovano M ojojojojuser posted image user posted image user posted image
ella
jaz sem takoj za to, da ta mesec sinhrono tud doseževa željeni ciljuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?