Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Mislim, pa obe taki suhici. Ker potem pa jaz res ne smem v kopalke
...treba jih je nagradit za trud ne pa da imajo mizerne plače, potem pa vsa Sovenija od njih pričakuje, da bodo najboljši..me zanima , če bi se kdo odrekal vsemu, treniral non stop za nič
. Bomo kar cel vikend praznovali. Jutri družina, v nedeljo prijatelji. Danes pa sem že naredila torto, tazga velikega zajčka. Moram ga samo še okrasit. Bom dala slikco pol gor.Eno bo pa še moja mami naredila, če bo slučajno premalo.
.
skupaj.Sem šla pa v supernovo,da bi našla kakšne kopalke zame,pa mi nič ni bilo všeč,tako da sem na koncu kupila kar modrc in spodnje hlače,ki zgledajo kot kopalke
.
Ena žlica gre v usta, 3 izpljune in se afna, pa mogoče spet ena v usta....grrrr. Tole pa znervira, pa nimam kaj. Pa tut skoraj ničesar ne mara poskusit. On bi samo keksolino in podobno, jogurte, skutke. OK še najraje ima govejo juho s ful gosto zakuho, pa kak korenček speštam notr. Mesa noče, zelenjave tut ne, kruha tut ne....no mogoče še kak kos sira, pol se pa že neha