|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obleka za v vrtec
25.10.2009 20:45:40   
anitka7
 Naš ma tud oblečene hlače,z zadrgo al gumbom al pa elastiko...trenirk nima. Vse pomagajo odpet in zapet, ni panike. Ima oblečen tudi bele in svetle majčke in pač operemo,samo kakšne 3% flekov ne spravim stran,ostalo gre vse. Če pač ne gre ima za doma za okol hiše se valjat.

Sem pa tudi sama vzgojiteljica in mi ni panike otrokom pomagat odpeti in zapeti razne pasove,gumbe ali zadrge. Bl me moti da imajo npr. punčke oblečeno kiklco ravno tisti dan ko imamo telovadbo v telovadnici (vedno isti dan v tednu,ki je določen ža na začetku leta,tko da vsi vedo) al pa da otroci nimajo kombinezonov ali smučarskih hlač,ko je sneg zunaj (reveži se ne morejo valjat po snegu user posted image ) in brez rokavic (kako naj delajo snežaka) al pa da otroci ki se odvajajo od plenic nimajo rezervnih oblačil.


_____________________________

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Obleka za v vrtec
26.10.2009 7:29:41   
rija
moj nosi strogo kavbojke, za zraven za preoblečt pa ima trenirko.

nosi pa kavbojke s pasom, ki ga je lahko oblečt, ker mu sicer niti ene ne ostanejo na riti.
če pa ne gre, pa pač prosi vzgojiteljico.

mene bolj zanima, kako oblečti v prihodnje, ko samo kavbojke ne bodo več dovolj za zunaj? a daste žabe spodaj, zraven ali kako imajo to kaj urejeno? ker moj se ful poti in če mu dam za noter kaj debelejšega, bo fasal živčnegauser posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Obleka za v vrtec
26.10.2009 9:52:36   
anitka7
Rija jaz mu ne oblačim žab odkar je shodil. Za pozimi mu kupim dokolenke,če ima žabe oblečene se prepoti v igralnici in pol k grejo ven bi šel ves mokr ven. Če grejo na sneg potem obleče smučarske hlače in spodaj kokr dolge gate (zgledajo kot bombažne pajkice,sam bl fantovsko narejene user posted image ) pa še lažje jih obleče kot žabe.

_____________________________

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Obleka za v vrtec
26.10.2009 10:22:33   
piko12
Pozimi, ko je res hud mraz in v igralnici vroče, je moj pač baletkauser posted image - v žabicah ali dolgih gatkah, za ven mu pa pač trenirko ali kavbojke navlečejo čez. Je pa še v jaslih, kjer se ne znajo sami oblečt ib bi porabile preveč časa, da bi najprej vsem žabe gor in pol še dol oblačile. Tako smo se zmenili na začetku leta.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Obleka za v vrtec
26.10.2009 11:40:48   
anckabancka
Naši trije imajo pozimi kar podložene hlače. Se mi zdi, da je za naše zimske razmere dovolj. sploh pa za tiste pol urice, ko gredo na igrišču ven. Pa mislim, da jim v malo toplejših hlačah niti v igralnici ni vroče.

Zdaj, ko pa še ni nek mraz pa imajo nepodložene žametne hlače ali pa kar kavbojke in včasih spodaj dokolenke.

Nasploh pa gledam, da jih oblačim v hlače, ki imajo elastiko, da ne uporabljamo pasov in se večjadva lahko sama slečeta in gresta lulat. Enkrat sem našemu "skorajtriletniku" oblekla hlače na naramnice za v vrtec, pa so mi ga domov poslali preoblečenega v trenirko, ker ni mogel sam hodit lulat. Malo sem čudno pogledala... a ko sem dobro premislila se mi je zdelo prav tako. Sedaj razne hlače s pasovi, naramnicami itd. nosita le še za doma inkadar kam gremo in sem zraven, da jima pomagam pri oblačenju in slačenju. user posted image


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?