Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

iva!!
. pojma nimam kaj bomo dans počeli ... za začetek greva v trgovino.
, zdej so pa eni prjatli noseči in naj bi jim posodli,če bo fant( za punco dobi vse od sestre). čeprou to s tem posojanjem je tko ... jst sm vse listke s cotk dol porezala,da ga ne bi motle pol pa tut ne morš označit in bohve kaj dobiš nazaj. bom nardila seznam
.
zaradi enega antiflek sredstva, da me je moz noter poklical in me okregal, da naj neham. mislim, gor ful reklama kaj vse gre dol z njim ... a ni sel dol niti en flek z nobene cunje
. nekaj casa sem uporabljala frosch, pa en dr.b***nekaj, pa vanish, pa zdaj imam sil. in res ne vem a sem tak idiot, a sam men vse ostane zaflekano. je pa res, da zraven tlacim orescke v stroj. mogoce bi morala kupit kaksen prasek.
, moj prav,da to ni nč tazga in naj se ne sekiram, me pa vseen pogreje,ko obešam "umazano" robo.
, kje smo še.