|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
20.8.2008 9:34:57   
benika
Če se bosta v petek dobili na kavici, se vama lahko pridruživa tudi midva z Jakobom, če naju seveda želita zraven.

Pety, a bi ti tud šla na en kofe? Te pridem iskat, veš. Madonca, zdej je pa že res tazadnji cajt, da se zbašeš mal ven iz Tržiča in prideš spet med svoje ljube, drage, nenadomestljive septembrkeuser posted image Sej vem, da nas pogrešašuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.8.2008 9:59:53   
spelka12
nika v službi - U got mailuser posted image , private mail (v nemščini pa ne znam sorry)
pia67 danke, danke, danke, dankeuser posted image user posted image user posted image (tolk nemščine pa znam). Nobenega od teh daril se nebi spomnila ampak čisto vsa so super. Sploh tisti konjički so bomba. Glede naročnine bom pa beniko vprašala.
ninocka hvala za igre, nekatere bodo uporabne (mamo bolj "zahtevno" nevesto). Bravo za evanovo "neveč lulanje".
valla hvala za pohvalo. Upam, da kmalu spet pridem v podobno "formo"user posted image . Grem še tebe pogledat.

Jest mam pa cmerav teden in jokam za vsak drekuser posted image . Tale luna mi pomojem še drži. Včerej sem peglala, pa mi ena guba na srajci ni hotla zgint in se mi je usul ven 100/h user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da sama peglam in me noben ni videluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.8.2008 10:19:43   
Nika v službi
Hej, Benika, če bi pa še ti prišla, pa mogoče Pety ali še katera (2ursae?), potem pa si bom jaz vzela čisto frej in bi se mogoče dobili malce kasneje, recimo okoli 13. ure. Ker potem sploh ne bi šla več na šiht.user posted image  Kaj pravite?

Dajte, babnce, hitro se zmente, da si vem prilagodit obveznosti za petek.... Go, go, go! Pardon, geh, geh, geh!user posted image

Uf, še en del domače naloge za Deutsch moram naredit, dobro, da sem se spomnila.

Špelka, da nisi mogoče noseča, ko te takole hormoni dajejo?user posted image  A sploh že lahko kaj delaš na novi pikici (v lastni režiji ali kako bi se izrazilauser posted image ) ali imaš nekaj časa prepoved?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.8.2008 12:10:38   
spelka12
Nika prepoved imam POL LETA! To je pa res že preveč za mene. Počakala bom ene 2 tete pol pa takoj štartava na bebici. No če bo tečka sploh prišla, zaenkrat še slabo kaže, pa je že mesec pa pol od SSuser posted image .
Hormoni se mi pa še od rojstva niso uredili ampak včasih je dobro včasih pa pač ne. Sprejmem zadevo in se v miru zjokam pa gremo dalje.
valla kolk lepa nosečnica si. Sina pa pošlji s šajtrgo k nam, ravno krompir pobirajouser posted image user posted image . Vsaka pomoč je dobrodošla.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 20.8.2008 12:11:45 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.8.2008 13:30:41   
ninocka
Jst mam pa novo frizuro user posted image user posted image user posted image pa nove cevlje z ene  7 cm petko user posted image user posted image user posted image Dobr, da se bom na poroki za vozicek drzala, da se ne zvrnem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem hotla samo to napisat, da sem pogledala slikce in Valla - fuuul si lepa nosecka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti bi bla za naslovnico kaksne mame al pa moj malcek user posted image Sej drugace so men itak vse nosecnice lepe, ampak ti si pa se ekstra user posted image user posted image Pa Nik je na tisti sliki po kopanju ful nasmu sosedu podoben user posted image

Zdej pa sibam, me moja dva lupcka kliceta user posted image

Aja, se to sem hotla povedat - sem vceraj probala cevlje, da jih je Evan videl in mi rece: Mamica, kako si ljubka v teh cevljih user posted image user posted image Ker danes z novo frizuro sem bila pa "samo" lepa...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.8.2008 14:47:33   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Če se bosta v petek dobili na kavici, se vama lahko pridruživa tudi midva z Jakobom, če naju seveda želita zraven.

Pety, a bi ti tud šla na en kofe? Te pridem iskat, veš. Madonca, zdej je pa že res tazadnji cajt, da se zbašeš mal ven iz Tržiča in prideš spet med svoje ljube, drage, nenadomestljive septembrkeuser posted image Sej vem, da nas pogrešašuser posted image

Pa vejžde bi šla na kofe. Kje se pa zberemo? V Kranju a ne?
Saj, če bo vse po sreči, bom imela drug teden avto. Smo ga šli včeraj gledati v Celje, sedaj pa je Matjaž na poti tja, da ga še mehaniku pelje, pa če bo vse ok, kar aro da.

Evo, tegale.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2242774#

Ja, ja, saj vem, da je lep. user posted image Samo, praktičen je pa ko strela, res. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 15:50:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 15:53:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.8.2008 18:49:13   
benika
Glejte punce, glede srečanja. Če vam je res vseeno, kje se dobimo, potem predlagam, da se dobimo v KR na Gibi-Gibu. Pety bo sigurno tja pripeljala mojo prvo bodočo snaho, jaz tudi pripeljem potem obadva hudička, valla ima sedaj itak too much cajtauser posted image user posted image user posted image , Nika, ti pa prej zaključi šiht, skoči domov ali v vrtec po mojo drugo bodočo snaho in via Kranjuser posted image user posted image user posted image

Ura je meni postranska zadeva, povejte, kdaj se dobimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.8.2008 20:53:39   
benika
Evo, dokaz, da je ljubezen mogoča tudi že v zelo rosnih letihuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa še slikica našega malega muholovcauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.8.2008 22:03:13   
2ursae
petek: ne vem, mi2 z ninočko sva zmenjeni s še eno RRjevko user posted image , da bo žur pri Brunarci. Nini, kaj čva? ja nič, une tud ne moreva skenslat, smo že kar dolgo dogovorjene.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.8.2008 22:08:01   
benika
Ursi, ne se ti sekirat zdej. Bosta zelo pogrešani, ampak res ne bi bilo fer, da skenslata vajino že vnaprej dogovorjeno srečanje. Mi se še vedno lahko dobimo tud drug teden enkrat kje v LJ, a ne babuške?user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.8.2008 22:15:11   
2ursae
sam jz bi rada vidla Kajo user posted image  ... ja nič, tko je.

Mi smo pa bili dans v Šmarjeških toplicah in se imela mega super luštno user posted image . Anže je z rokavčki že kot ribica, smo bili v ta velikem bazenu in ga ni blo čisto nič strah, še skakl je s stopnic, ene parkrta ga je pošteno voda zalila, pa se je sam smejal.
In največji današnji dosežek, takorekoč prelomni dogodek:

user posted image

SAM SI UPAM NA TA VELIK TOBOGAN user posted image . Saj vesete, da smo pri nas pri ta samežljivih in previdnih user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.8.2008 23:14:24   
benika
user posted image Anže!!! Boš videla, na koncu boš še adrenalinskega navdušenca imela doma.

Kajči ti bom pa podrobno poslikala in dobiš tudi izčrpno poročilouser posted image Jaz samo upam, da ne gleda več kot en mali boksarček, ker že v P me je pogledal tako izpod čela, da je bilo že prav skeri . Po moje Petrinini deci septembrske mamice niso preveč pri srcu, a ne Nikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joke, Pety, joke, da ne boš kej zamerila. Razganja me zadnje časa, pa ne vem, kaj bi to lahko bilouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.8.2008 23:43:47   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kajči ti bom pa podrobno poslikala in dobiš tudi izčrpno poročilouser posted image Jaz samo upam, da ne gleda več kot en mali boksarček, ker že v P me je pogledal tako izpod čela, da je bilo že prav skeri . Po moje Petrinini deci septembrske mamice niso preveč pri srcu, a ne Nikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joke, Pety, joke, da ne boš kej zamerila. Razganja me zadnje časa, pa ne vem, kaj bi to lahko bilouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hec mora bit, je rekel dec, pa babo ubil.
Baba pa heca ni razumela, pa je umrla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, evo, v petek me še pobereš, naslednjič te pa JAAAAAAAAAAAZ. Brlingota smo zaarali. user posted image Mogoče bomo šli v petek ponj, ampak šele popoldan. Kdaj točno smo pa zmenjene na gibi gib?

Valla. sem še jaz pofirbcala v tvoj album. Pa tako veš, kaj bom rekla. Bellissima (itak da sem narobe napisala, a? user posted image ) Res si lepa nosečka. user posted image A boš kaj pogrešala bušija? Jaz ga namreč nič ne. Bi mi pa pasalo biti še en dan noseča in ceeeeliiiii dan lenarit. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.8.2008 23:53:08   
benika
Benika, evo, v petek me še pobereš, naslednjič te pa JAAAAAAAAAAAZ. Brlingota smo zaarali. Mogoče bomo šli v petek ponj, ampak šele popoldan. Kdaj točno smo pa zmenjene na gibi gib?

Sej se mi je zdelo, da ste se verjetno odločili za nakup, ker je bil oglas umaknjen s spleta in si sedaj ne morem ogledat tvoje nove makineuser posted image

Za uro se še nismo zmenile, midve se v končni fazi lahko dobiva že prej. Benija bom itak šla šele po 12. uri iskat v vrtec.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.8.2008 7:25:05   
Nika v službi
Ej, punce, delate račune brez krčmarja. Vaš plan mi je sicer zelo všeč, ampak ne bo šlo. Prej kot ob kakih 12:30, 13:00 ne morem iz službe, če štejem še, da se moram it domov preoblečt in da pridem do KR, je takoj ena ura. Nike itak ne morem vzeti s sabo, ker takrat spi. Ampak najpomembnejše - petkovo popoldne nimam prosto, tja do max. 16:00 gre, potem pa ne več. Ob 16:30 mi pride namreč sestrična iz Vrat (ja, tistih Vrat pod Triglavom - trenutno tam v domu dela). Žal. Tako da jaz bi lahko zadeve skombinirala res edinole s takole Mercator varianto oz. pač nekje v LJ, da ne bi bilo preveč izgube časa.

Ve se lahko dobite, Valla, ti greš komot v KR, pa se potem midve dobiva ob kaki drugi priliki prihodnji teden.

Sporoči, kako se boš (boste) odločile.

Aja, pa dobro jutro.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.8.2008 8:00:14   
Pia67
Jutro!

Z Niko pijeva kofe, zaenkrat je to enostransko, Nikaaaaaa, ej, user posted image , a me vidiš user posted image . Ura je skor 8, ti si gor, jaz sem gor. Še kdo?

Še 2 dni, potem pa še en kratek 5 dnevni dopust, ker sem spušila komaj 5 dni dopusta, ostane mi jih še 25.

Najprej Valla, fotke, pa tudi v realnosti, že zadnjič, pri brunarci sem te opazovala in sem si rekla, da res dobro zgledaš.user posted image

2ursae, a v ŠT ste bili. user posted image  za spust po toboganu in plavanje. Si mi dala idejo, da 1x namesto Dolenjskih T. ubereva v ŠT, mal me moti, ker sem tam učila kup otrok, potem pa te vsak prijazno žnara in sprašuje. Seveda ne mislijo nič hudega, sam men je pa mal zoprn.

Pety, tudi jaz sem dolgo časa občudovala Berlinge, pa se mi zdi vseeno mal prevelik le za naju. Potem pa sem izvohala poceni Senica, starega 5 let, ki pa je zadaj tudi raven in se da npr. komot prespat, če bi kam šli in se nama ne bi dal šotora postavljat.

Aja, končno sva dobili vabilo za 1.roditeljski sestanek in izvedeli, kam paše Nina. Ima moškega vzgojiteljauser posted image , kopilotka vzgojiteljica je še kar, pohvalijo jo glih ne, no, tako,takouser posted image . Saj bo šlo, pustimo se presenetit, ker me vedno znova zaboli, ko folk tako oceni nekoga. Se bom pustila prepričat. Že to je veliko, da sploh imava vrtec.

Drug teden bi tudi mi2 lahko prišli v LJ, v sredo sicer ne moreva, ker bo omenjeni sestanek, kak dan bi pa prav pasal se mal potepat. Ni nujno, da LJ. Če je katera za, kar na dan z besedouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 10:44:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.8.2008 10:48:00   
benika
Meni je vseeno. pove naj Pety. Če bo za, prideva v LJ, v nasprotnem primeru se bova midve dobili v KR in se vam bova, no jaz sigurno, pridružili drug teden v LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.8.2008 11:04:49   
pety78
Ups, sem jaz zopet sfalila osnovni plan.user posted image Res nisem vedela, da se imate namen dobiti v LJ. Nič, ne bom jaz sedaj štalo delala. Benika, ti se kar Niki in Valli pridruži v LJ, jaz se pa z vami dobim naslednji teden. OK?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.8.2008 11:32:10   
Nika v službi
Zdaj pa še nekaj komentarjev. Zjutraj sem hotela čimprej razrešiti glede srečanja, pa je potem zmanjkalo časa za kaj več.

Ninočka, te visoke pete jaz blazno rada nosim (sploh v kombinaciji s špičaki), je pa res, da za dolgotrajno nošenje ali Bog ne daj, daljši sprehod, niso prav nič udobne. Se še spomnim, ko sva nekaj mesecev nazaj šla s Tomažem na tisti sprejem v CD in sva se po koncu odločila še za sprehod po Stari Ljubljani. Sem skoraj konec vzela - visoke pete, š****, ozko dolgo krilo, kocke, noga pa utrujena od celega dne. Super kombinacija. Če misliš cel dan zdržati v teh štiklah, ti toplo priporočam, da si zraven vzameš še kaj bolj udobnega. Občutek, ko sestopiš na zemljo z višav, me spominja na tisti krasni feeling, ko po celodnevnem smučanju proti večeru sezuješ pancerje in obuje bucke. Uau, relief!

Bravo za malega opazovalca ter za tvoj new look! 
Tudi Nika takoj opazi vsako podrobnost - make up (mami, a imaš mejk ap?), novo bluzo, frizuro, čevlje... Je pa res, da kakšne take prisrčne pohvale od nje, še nisem prejela. Očitno si je (še) nisem zaslužila.user posted image

Zdaj smo itak v fazi, ko sprašuje: Mami, a si ti moja?user posted image

Pety, čestitke. Končno boš mobilna. Tudi jaz sem pomislila na nakup, ko se mi oglas ni več odprl.

Jaz pa danes prodam prenosno posteljico in Ikea Antilop stolček. Pride en gospodič ponju kar sem v službo, ker prav tako dela v Stegnah. Svet je res majhen. Sem bila pa presenečena, ker sta zadevi šli v nekaj minutah. Dobesedno. Očitno sem postavila (pre)nizko ceno.user posted image

Benika, kakšna ljubav! Res sta luštna. Tale naša punčara se bo res povsem prevzela, saj mali fantalini kar brenčijo okoli nje. Včeraj je sosedov Luka s svojega dvorišča zagledal, da sva z Niko na igrišču in je po besedah njegovega dedka priletel v kuhinjo z zahtevo, da morata takoj ven z jeepom, ker je Nika zunaj. Mali ve, da je naša usekana na vožnjo z njim.user posted image  Potem je madam prevažal naokrog, šla sta na morje v Izolo, pa v trgovino, na bencinsko črpalko, na servis...user posted image  Za nameček je prišel še Lukov sovrtičkar Miha, potem pa je nastala štala. Miha je hotel Nikino formulo, ki jo je v tistem trenutku vozil Luka, Luka je ni hotel dati, potem je Nika tudi hotela svojo formulo nazaj, pa je Luka tudi njej ni več hotel dati. Nato je Nika blagovolila posoditi svoji dve žogi obema descema, nakar je Miha vztrajal, da hoče formulo, Luka pa ni hotel dol. Jaz sem Niko prepričevala, da mora biti prijazna in stvari deliti, Luka je histerično jokal, ko ga je dedek trgal dol s formule, Miha pa se je v joku usedel na travo in s starši ni hotel v trgovino po mleko.user posted image  Popolna štala. Ker je bila ura že pol osmih zvečer, smo se vsi spokali domov.user posted image  Ko mi bo uspelo usposobiti bluetooth povezavo med mojim telefonom in laptopom, bom prilepila sličico Nike in Luka. No, saj povezava deluje, laptop pa mojih "predmetov" noče sprejeti, nimam pojma, zakaj ne gre skozi... Ah, tehnika, bo že.

Povrhu vsega mi je na fotkiču očitno krepnil mini usb priklop in posledično ne morem zloudat niti slik na domači comp. Torej moram še fotoaparat odnesti na servis (je še v garanciji).

2ursae, kakšen tobogan. Nika bi se usrala.user posted image  Odkar je letela dol na glavo, ima še vedno precejšen rešpekt pred tobogani in najraje se driča po tistih "za dojenčke", kot pravim jaz. Torej, po tistih čisto ta malih, kjer ji noge, če sedi povsem na vrhu, skoraj segajo do tal.user posted image
Pohvale tudi za plavanje in sploh za dobro idejo o ŠT.

Pia, spet se zamudila kavo. Te nisem videla, sorči. Zdaj ti pa res dolgujem eno ta zaresno, no.user posted image

A bosta kam šli z Nino za teh 5 dni ali bosta pač dnevno kombinirali, kakor vama znese?

Pa čestitke za vrtec in moškega vzgojitelja, to zna biti zanimivo! V našem vrtcu ni nobenega. Žal. Bi jaz potem še raje hodila na roditeljske sestanke.user posted image

No, kako je potem s srečanjem, Valla in ostale?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.8.2008 11:46:53 >

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
21.8.2008 11:45:48   
Nika v službi
Dobro, Valla, potem pa reciva takole: dobimo se jutri okoli 13. ure v Mercatorju Šiška. Naj pride, kdor želi in more. Se bomo na licu mesta dogovorili, kateri lokal bomo zavzeli, velja?

Medtem pa premislimo, kateri dan v prihodnjem tednu bi se lahko dobili - kdaj točno in kje. Jaz lahko vse dni razen ponedeljka in srede. Še najbolj mi odgovarjajo popoldnevi po 16. uri ali sobota cel dan, če pridem z Niko, sicer pa na čvek lahko priletim tudi sama, ampak bolj na kratko v dopoldanskem času.

Neposredna povezava do sporočila: 1973
21.8.2008 12:08:28   
benika
Meni je za drug teden vseeno, edino v četrtek ne morem, ker ima Jakob cepljenje. Če se zmenimo za soboto, Brunarica odpade, ker je tam fešta RR januarkuser posted image Lahko se pa vseeno tam dobimo, jaz vam bom pa čevape švercala iz njihove mizeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
21.8.2008 12:16:21   
Nika v službi
Ojej, nikar k Brunarci v soboto, ker bo popolnoma okupirana glede na pripoved naše Benike. Priznam pa, da je tisto s čevapčiči mamljivo....user posted image user posted image

Lahko pa v soboto realiziramo Gibi-gib.

Samo podnapis: s soboto mislim prihodnjo soboto, 30.08., saj verjetno tudi ostale mislite isti termin, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.8.2008 12:17:14 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?