Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ona je simbol laufanja na UZ. Tvoj dec, ki se
pa prov paše zraven
za vse, da boste lažje vstale. No jaz se že od 4h mal premetavam po postelj, hodim po stanovanju, gledam OI, ....zdaj sem pa še malo n RR prišla pogledat, če že kaj dogaja. Me ta moj hrbet tako daje, da sem že prav
jezna. Se moram mal razmigat, da bom lahko funkcionirala.
Mlakar sicer še ni bil na tapeti, čaki, da se Lara ogreje
pa pes je taka fina obveznost, da se ne poleniš. Je pa čist drug štos, če si v hiši in nekje v naravi, v bloku je samo mučenje.
a me še nosečniška pozabljivost daje???
,
vračam z
in tvoj IUI
, pa lep petek tudi vsem drogerašicam, da bi ne pikice bolele in bi se ampulce lepo zlomile
, en lep petek vsem, ki se odštevajo dnevi do postopka, naj čimprej pride dan D
in našim dvem trepetalkam, da hitro mine do testa
ker ste držale pesti in navijale zame. Ženske prav vsako od vas mam full rada...............
ja, če pa je res.....zdaj pa še res jokam
Hvala draga Zarja kar nerodno mi je
. MikiMIška in Kikaa super, da se nam pridružita, bomo druga drugi težile md čakanjem
-nekaj od tega mora pomagat. Mismis a ti ne razumeš, da ti tvoj dragi samo dobro hoče, drugač bi on sprehajal kužeka. Ampak, ti moraš bit 1. fit za postopek in 2. zdj maš lep
in
. Obayifo držim pesti naj bodo
hitri in učinkoviti. Tole je krajša verzija, upam da mi spet vsega tale računalnik ne zbriše.
najbrž kriva. Zdaj pa ma, da folikelčki počasi začnejo rast.