Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
sicer so pa itak še čisti individualisti in se skupaj kaj dosti ne igrajo. Dvoletniki že, tanajmanjši škrati pa ne. Moram pa priznati, da se mi tisti, ki še ne hodijo kar malo smilijo. Vzgojiteljici sta dve, kateri res ne moreta za vse skrbeti in tisti, ki že hodijo, so navadno bolj drzni in jih vzgojiteljici lovita, zato se pa kar malo pozabi na tiste, ki še ne hodijo....
Tako je ena mala, ki ni hodila, splazila v en kot, sedela na mrzlih tleh in sploh nihče ni videl, da je tam. Sem jo potem vzela k sebi, pa da sva malo hodili naokoli (ob pomoči ji je že šlo), pa bližje vzgojiteljici sem jo dala, da je nanjo pazila.

Pol me je pa sred sestanka z ravnateljem še alergija napadla, zgledam kot bi me en prebičal... Upam, da ni mislu, da mam bolhe, ampak vsake tolk cajta sm se res mogla popraskat.
Eh, ja...
. Sem danes posesala in pomila po tleh, pa mi je ze dovolj. Pa tak se mi zdi da mi bebica cist cist doli miga. A je to sploh v redu? Ne spomnim se, da bi me dino tako nizko dol brcal? Ze skoraj pri "izhodu".