Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:43:49
|
|
|
|
SOULatka
|
a tako... če prav razumem: čez dan najprej brez pleničke, nato še ponoči plenička... potem pa se dobila za čez jogi...aha... men se zdi to ful težko otroku privzgojit
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
a ko ga odvajaš od pleničke, je verjetno vsak dan tudi cel jogi premočen ali mu ponoči se daje plenička Odvisno. Lahko naredis vse v enem kosu, odvajanje naenkrat, dan in noc, in je lahko premoceno, ker se ponoci ne zbudi. LAhko pa tudi ni, kakor imas sreco . Lahko ga za zacetek samo podnevi, da mu pride v zavest, kaj pomeni lulat in bo tudi ponoci sam rekel ali pa celo nehal lulati v plenicko in bo zjutraj suha. JAz sem na tej drugi varianti. Vcasih je suha, veckrat pa ne. Tako da cakam dan, ko se odlocim, da je vec ne bo, nastimam tisto podlogo za na jogi in ji perem mozgane non stop, da se bo ponoci treba zbudit .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
če prav razumem: čez dan najprej brez pleničke, nato še ponoči plenička... potem pa se dobila za čez jogi...aha... Ja, samo jaz sem full bolj zakomplicirala . KAr aličko poslusaj.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:48:15
|
|
|
|
alička
|
Vidiš tako bo tudi pri nas. Podnevi je že ok. Ponoči, pa ko bo... Je pa pisala ena pri naših aprilkah, da se je mala odvadila praktično čez noč in je suha podnevi in ponoči, ampak tako hitro gre po moje le redko kdaj.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:49:35
|
|
|
|
SOULatka
|
aha tako torej... samo meni moj tamali ne deluje tako, da bi me poslušal mislim da si bo mislil, da je enostavneje, če se polula v pleničko in zakaj kompliciram baje je na morju fajn, da se odvadi...zakaj? (ker ni tvoj jogi )..ne res...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
men se zdi to ful težko otroku privzgojit Ah ne. Ko pride cas, je cisto enostavno. Cez dan smo parkrat probali, pa je ni zanimalo (tko na vsake par mesecev). Pol se mi je pa enkrat zazdel pravi cas, smo skinili plenico in od takrat se ni vec polulala v hlacke, razen enkrat, ko se je ustrasila ognjemeta.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponoči, pa ko bo... Enkrat bo, a ne de ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:52:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ker ni tvoj jogi
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:52:08
|
|
|
|
alička
|
Na silo ne gre. Če vidiš, da ni interesa pri otroku, je po moje bolje počakati še kak mesec in potem spet poskusiti. No sej je Mič pravzaprav čist isto napisala
< Sporočilo je popravil alička -- 25.8.2008 21:53:13 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej je Mič pravzaprav čist isto napisala Ja, samo v iber bolj zakomplicirala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:52:48
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ker ni tvoj jogi Pa da!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:53:14
|
|
|
|
SOULatka
|
no, zakaj je na morju najbolj primerno, da se odvadi?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
baje je na morju fajn, da se odvadi...zakaj Fajn je to, da imas na zacetku vedno wc (ali kos trave, kamor lahko lula) pri roki, ker se nima obcutka, kaj pomeni zadrzat. NA morju je pa fajn, ja, ker je morje takoj zraven...pa nobene druge preokupacije obicajno nimas, tako da odpade problemi z voznjo, pa z varstvom in vso dnevno logistiko.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:54:42
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka no, zakaj je na morju najbolj primerno, da se odvadi? Ker je najlažje če se ti polula, zamenjaš hlačke in šibaš dalje. Toplo je ne more se prehladit. Če začne kričat, da ga lulat, hop hlačke dol in že lula, pozimi je pa več za slačiti... To bo to! MIč!?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
To bo to! DA!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:55:25
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Fajn je to, da imas na zacetku vedno wc (ali kos trave, kamor lahko lula) pri roki, ker se nima obcutka, kaj pomeni zadrzat. NA morju je pa fajn, ja, ker je morje takoj zraven...pa nobene druge preokupacije obicajno nimas, tako da odpade problemi z voznjo, pa z varstvom in vso dnevno logistiko. No evo, je vsaka neki povedala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo, je vsaka neki povedala Eksperti za lulanje. Pa glih danes, ko sem se pripravila na pure (pjur :) debato .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:56:50
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa glih danes, ko sem se pripravila na pure (pjur :) debato . Šit pa smo jo že čist poscale
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa glih danes, ko sem se pripravila na pure (pjur :) debato . Šit pa smo jo že čist poscale Saj je podlaga nastimana. Ali se ne . Upsssssssssssss
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 21:59:29
|
|
|
|
alička
|
Pa glih danes, ko sem se pripravila na pure (pjur :) debato . Kaj pa si imela v mislih s pjur debato?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 22:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Pa glih danes, ko sem se pripravila na pure (pjur :) debato . Kaj pa si imela v mislih s pjur debato? Tako, cisto, cisti čvek. Kaj to je? Pojma nimam .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 22:00:34
|
|
|
|
SOULatka
|
aha...ql ja... letos je bil brez pleničke, pa je cel kafič polulal dobro, da so se smejali...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 22:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
aha...ql ja... Mislila sem, kaksnih ovacij bodo delezni najini nasveti, ko ni in ni bilo novega posta od tebe. Pol pa tole .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 22:02:36
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka aha...ql ja... letos je bil brez pleničke, pa je cel kafič polulal dobro, da so se smejali... Ah kaj pa češ. Meni je bilo na začetku vedno panika v trgovini, pa v avtu... pa sej se vse pobriše in opere. Se mi zdi, da sem morala tudi jaz nehat komplicirat, pol je pa blo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 22:03:33
|
|
|
|
alička
|
Tako, cisto, cisti čvek. Kaj to je? Pojma nimam . Tudi jaz ne . Pa čvekej no...
|
|
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?